TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION 5 – OCEAN OF LOVE / PRAGUE, 13. 4. 2013

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 192)
  • Autor
    Tecko
    Člen

[quote Anonymní uživatel]mám dotázek, kde bylo napsáno, coje potřeba udělat když mám lupeny na podzimní a chci to mít levnější na jaro, zaslat nějak ty kody žejo ale kam? díky![/quote]

na info.ticketstream.cz napis mail ze mas vstupenky na podzimni a chces i na jarni za 750kč. Posli jim k tomu referencni cislo podzimni vstupenky. Obratem dostanes mail s referencnim cislem ktery nahlasis v predprodeji a oni ti vyjedou listek..pred 14dny jsem delal to stejny…

Anonymní uživatel
    Host

mám dotázek, kde bylo napsáno, coje potřeba udělat když mám lupeny na podzimní a chci to mít levnější na jaro, zaslat nějak ty kody žejo ale kam? díky!

seven
    Účastník

Jako ty krááávo! Já vím že to je tím že to dovedu takhle prožít, ale to nic nemění na tom že tenhle ARNEJŮV set je pro mě ůplně TOTAL BRUTAL ! Začátek zní jako konec světa a následujících 20 minut je prostě totální machro-frajerskej nářez, tím myslím ten pocit kdy jste obrovsky sebevědomí a do toho na akci opravdu hustě paříte. UHH Tohle je prostě moc! ARNEJ je pro mě král apokalyptického soundu! Zaplať bůh že je! sm11 Doporučuji si set pustit do nejlépe nových kvalitních sluchátek přezdívaných pecky které vám zatemují uši a nastavit pořádný bass. Moc, to je prostě moc… Kéž by takhle zahrál i na TF 5

mareno
    Člen

[quote K1aptcha]Jinak ještě nenápadně přibyl ve výčtu [b]Josh Gallahan[/b][/quote]

Toho asi raději nejmenovali sm15 to je ten tip, co byl s ATB v Sasazu, co?
    Jinak lajna good – určitě si tam najdu dost zajímavých jmen, kvůli kterým dorazím.

Jimmy-Gellar
    Účastník

[quote K1aptcha]Jinak ještě nenápadně přibyl ve výčtu [b]Josh Gallahan[/b][/quote]

tak to už je prý poslední jméno…..takže lineup komplet

K1aptcha
    Člen

Jinak ještě nenápadně přibyl ve výčtu [b]Josh Gallahan[/b]

ErikDeejay
    Člen

Chcel som tam ešte Dasha…ale neva…stejnak je to suprový line-up sm3 a dúfam, že sa dočkáme od Julie live performance na „Somewhere Inside Of You“ od Allure a „Reverie“ alebo „Go It Alone“ od Sarah sm16

Obelix
    Člen

ANO!! sm10sm3

Jimmy-Gellar
    Účastník

[b]JULIE THOMSON a SARAH HOWELLS![/b]

Anonymní uživatel
    Host

to je brzo nekdo pozval darce organu a asyse..

ErikDeejay
    Člen

[quote Schmidt]ATB by byl fajn, kdyby zahrál classic set. Jinak to zas bude samej Avicci, Ecstasy, Apollo Road, Rammstein, Blur, Ghetta apod...[/quote]

presne tak…už mám toho housu v jeho podaní fakt dosť…nech konečne zahraje classic set sm18 Jedinou klasikou, ktorú hraje skoro stále, je Ecstasy…sm7

Schmidt
    Člen

ATB by byl fajn, kdyby zahrál classic set. Jinak to zas bude samej Avicci, Ecstasy, Apollo Road, Rammstein, Blur, Ghetta apod…

Ferdan
    Člen

[b]ATB[/b]

Jimmy-Gellar
    Účastník

ty mě nějak nelákaj tak aspoň uvdim jiný když je to tak nabitý 🙂

mareno
    Člen

Myslím, že nebudou hrát „aktuální“ sound, co je ten tracklist z radioshow . Bude rychtovačka sm11

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 192)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.