Toto téma obsahuje celkem 31 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jimmy-Gellar a poslední změna proběhla před 11 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 32)
mountainer : mno nesnašet by si ho spíše měl že díky tomu jednoho krásného dne přestane existovat internet (i když to už tu možná nebudem ale moc bych za to nedal že budem) až někdo obejde ten jejich bezpečnostní sťít, ne kvůli tomu že to aktuálně umrtvilo vetšinu dizkusních serverů s tím se dá žít. btw. alespoň mám více času 🙂
Ačkoli ne úplný znalec stylu trance, jsem velmi „potěšen“ tím, že veškeré mě dostupné recenze mi dávají za pravdu … Už pouhým poslechem a citem k hudbě a rytmu, mi bylo líto že tato akce začala být zajímavou až kolem třetí hodiny ráno. Mou velkou neznalostí se musím omluvit za pana Tallu jelikož to bylo perfektní vystoupení a mé označení „jakýsi“ absolutně nekoresponduje s tím co má tento umělec za sebou …
Stoupa: přesně sm0 první věc po příjezdu domů v 8 ráno – napsat dojmy a přečíst si ostatní…tak aspoň držák Freezer se tu zase rozepsal sm3
btw. nechci rejpat, ale jako by mi na tom Karlově textu k TF6 něco nesedělo, cituji „[b]Jarní[/b] trancovou událost Trancefusion s řadou zajímavých djs máme opět za sebou“ sm15
Trance.cz poslední dobou opravdu skomírá – všechno se přesunulo na Facebook sm13
Ještě přidám, že jsem se vždy těšil na tracklisty z akcí, taky už nejsou…