TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION MAGIC Výstaviště Praha Holešovice 30.04.2011

• Toto téma obsahuje celkem 459 odpovědí. Do diskuze (94 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M1 a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 461)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

no chtěl jsem něco napsat, ale všechno to perfektně popsal Klapča, takže se pod to jen podepíšu, s tím že Tyas to dnes prostě celé vyhrál na celé čáře, škoda že hrál jen něco přes hoďku…
    možná pak něco přeci jen napíšu ale teď na to prdím a jdu se radši konečně vyspat 🙂
    jinak ale akce tak celkově na 7/10

K1aptcha
    Člen

tak my tam třeba nepudem, jen sme to chtěli zkusit sm3 a ubezpečuju tě, že posraní nejsme sm2 možná bys neměl chodit na toto fórum, když ti vadí subjektivní (ale vlastně částečně i objektivní) kritika

100%ně skvělá ta akce fakt nebyla

Anonymní uživatel
    Host

Proč jsou tu na tomhle fóru takoví idioti posraný!!! Co už víc chcete? nadáváte na Transmission ted na Trancefusion tak tam kurva nechoďte , náhodou to byla dost povedená akce , atmosféra bombová , organizace super , zvuk výbornej , lepší jak na transmission a to co předvedli DJZ nemělo chybu. Akci hodnotím mnohem lépe než Transmission Future Cities a už teď se těším na podzimní pokračování 🙂

Anonymní uživatel
    Host

naprosty souhlas…

K1aptcha
    Člen

First State – docela jízda, techy/progy… byť teda při našem příchodu hrál nějakej remix na Red Hoty
    Myon & Shane 54 – mashupová diskoška, ale fajn jsem si zaskákal na International Departures
    Roger Shah – pomalejší s občasným plážovým feelingem, potešil s Healesville Sanctuary (bohužel ta natřikrát gradovaná verze) a docela ušlo i Going Wrong na klávesy
    Main Performance – respect těm akrobatům, ale jinak mě to nebralo, navíc k tomu hrála příšerná vokální verze Alex M.O.R.P.H – Walk The Edge a prostě to byl zbytečnej cirkus
    ATB – prakticky „lepší“ diskoška včetně Blur – Song 2 nebo David Guetta – The World Is Mine sm15, půlku setu jsme radši proseděli mimo
    Cosmic Gate – zoufale pomalá uvrzaná nuda, takže taky radši odpočinek
    Emma Hewitt – playback
    Dash Berlin – vokální pop-trancová nuda, krom Universal Nation samej vokálovej track
    Sean Tyas – jeho typickej „producentskej“ set, takže potěšil nejvíc, i když byl docela monotónní… ale skákačka parádní sm5

+ žádné čekání na barech a WC
    + lasery
    + hezký prostory
    + lidi pařící s rukama nad hlavou dýl než 5 sekund po klimaxu a celkově počet lidí = dobrá atmosféra
    o zvuk ještě docela v poho, byť v průběhu noci čím dál víc básslej
    o projekce, prakticky přehlídnutelná
    – vedro, trošku mi to připomínalo Pattersona na Flédě
    – nástupy některých DJs – hlavně prodleva na Shaha… no prostě faux pas
    – nutnost si vždy koupit minimálně 3 tokeny (=120Kč)
    – DJs chodící od pultu k lidem, čili pouštěči
    – DJs mohli být v časovym line-upu líp uspořádaní

takže za ty peníze bych tam asi nešel (měl jsem akre), ačkoliv line-up byl vlastně nabouchanej, tak jsem se u některých setů musel zabavit blbinkama nebo si dělat z hraných tracků srandu sm2

Anonymní uživatel
    Host

Tak asi takhle……….možná jsem už rozmazlenej O2 a luxusním systémem Funktion One ale tohle byla příšernost…………připomnělo mi to doby AvB v T-mobile aréně před hodně lety. Zvuk zkrátka na číču. Pivo 0,33l za 60korun taky nechápačka. Nástupy dj’s totálně nezvládnutá akce (speciálně nástup Rogera a 5 minut ticha + na obrazovce jméno Roger Shaf který po chvilce změnili na Shah). Show s akrobatama dobrý.
    Bon Trip – neslyšel jsem
    First State – i traktor nastavenej na automatiku by to smíchal líp…..docela zklamání
    Myon and Shane 54 – kluci maďarský zahráli jejich standard, ale je zvláštní že nikdo nekorigoval tracklisty, protože zahrát Martina Solveiga – Hello o pár písniček pozdějc co to znělo u First State mě trošku vyvedlo z míry
    Roger Shah – bohužel na tom hnusnym zvuku jeho baleárskej styl úplně zaniknul (a ten já mám jinak rád), takže na číču.
    ATB – Dalo se na to pařit, ale přišlo mi to spíš na jako diskotéka. Ale jinak po tom hroznym začátku se to trošku rozhejbalo.
    Cosmic Gate – To co tyhle kluci předvedli bylo neskutečný. Je pravda, že po čase se to oposlouchalo, protože jeli pořád v jedný linii, ale aspoň tam nebylo tolik pomalých pasáží a nerušilo to paření.
    Dash Berlin – jeho standard. Když jsem se zamyslel na tím co tam hraje, vzpomněl jsem si ASOT.
    Sean Tyas – Bohužel už jsem nebyl kvůli vlaku…….snad ho stáhnu a poslechnu dodatečně.
    Emma Hewitt – Těšil jsem se že jí uslyšim naživo………….to se nestalo………playback jak vyšitej. Když mluvila do mikrofonu tak mě překvapil takovej hlubokej „vychlastanej“ hlas oproti tomu luxusnímu hlasu v trackách.

jedna poznámka. Když jsem si šel pro mikinu do šatny tak jsem procházel ještě kolem jednoho stolku na kterym djka rozbalovala svoje umění na pioneerech. To jakym způsobem jela „mr*dy“ do pařících lidí před ní nemělo obdoby. Škoda že jsem to neobjevil dřív, protože zvuk byl lepší a to tempo co tam předváděla bylo jak z kobry 11 – vražedné…………za tohle palec nahoru

Suma sumárum akce se mi nelíbila a může za to hlavně technika. Ten zvuk byl fakticky otřesnej. Jinak to mohla bejt luckusní akce

Euphon1c
    Člen

tak tohle bylo totálně napikaču, ne že by mě to nebavilo, ale představoval jsem si trochu pomalejší tempo hlavně od first state a myom and shame, trochen víc vokálovek atd. ale nevadí.
    Hudebně v pohodě, ale co me totálně dojebalo že jsem musel chlastat hainekena!!!! proboha malý pivo za 60kč??? wtffffff???????? je vidět že ty holčiny na baru nikdy nevyndavaj starýmu doma z lednice pivko, mohlo je napadnout, že vzadu bejvá studený a vepředu teplý.. ale těm je to fuk. teplý malý pivko za 60kč na to si nějak zvykat nehodlám. kolem 22 hodiny se všichni začli tlačit dopředu takže šlapanice jako víno, utěk dozádu to naštěstí vyřešil. suma sumárum tak vibrations před 5 lety mě ačkoliv mě tenkrát stála 3kč uchvátila mnohem víc. hawk good night

Džamil
    Člen

No konečně to někdo rozbalil na 140! TYAS! TYAS! TYAS! sm11

Anonymní uživatel
    Host

Tak ATB mě pěkně nas…l,hraje sism19 na primadonu,jinak Dash Berlin bomba,a překvapil mě Sean Tyas.Jinak jsem se neúčastnil osobně,tak snad na druhém vydání.

mountainer
    Člen

jinak taky mi přišlo, že je Emma na playback, ale jsem si jist, že takový Disarm Yourself tam hlasově podpořili i přední vokalisti v čele s panem Klapčou, i já si doma moc pěkně zazpíval sm0

mountainer
    Člen

Exploration Of Space! v to jsem tajně doufal, ale nečekal sm10sm3

Anonymní uživatel
    Host

CG luxus! Rebound byl jsem hotov

Anonymní uživatel
    Host

Emma jede na playback … ? sm6

mountainer
    Člen

ouu Cosmici hned na začátek točej Kiksu sm3

Muff
    Člen

[url=http://www.megaupload.com/?d=H567NEXR]ATB – Trancefusion (pre-recorded set and live)[/url]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 461)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.