TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION MAGIC Výstaviště Praha Holešovice 30.04.2011

• Toto téma obsahuje celkem 459 odpovědí. Do diskuze (94 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M1 a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 461)
  • Autor
    Karel
    Správce

jsou i billboardy v metru 🙂

Anonymní uživatel
    Host

je to první ročník, jinak plakáty jsem viděl 100%ně, billboard myslim taky ale nejsem si jistej, určitě dance radio, net, myslim že stačí:-)
    lepší menší propagace a mín lidí než hlava na hlavě ale záleží na organizaci kolik prodaj že jo nebo chtěj teda

iamek
    Člen

Sandeagle : Nvm jak plakaty, ale v radiu neslysim nic jineho. Dneska dokonce tam byl rozhovor s promoterem. Rikal, ze line up vybirali podle jmen ktere tady casto nejsou.

Sandeagle
    Člen

Já sem slyšel (nevim co je na tom pravda) že letošní ročník má prý nějakou bídnou propagaci nebo co, může mi to někdo z prahy potvrdit vyvrátit, jak to tam vypadá? (Reklamy plakáty billboardy…)

ital.2
    Člen

[quote Joe]Pěkný, doufám že bude někde záznam sm6[/quote]

Přímej přenos bude od 20:00 do 6:00 na http://www.danceradio.cz tak doufám,že to bude někdo streamovat a někde se to objeví. Jinak já osobně jsem moc zvědavej, jak to bude vypadat, jen mám strach aby to nedopadlo, jako na Tiestovi, když byl v Pegas areně. Hlava na hlavě a nedalo se vůbec pařit

Anonymní uživatel
    Host

z.p.: no přesně, to byla jenom prča, to neber tak vážně, těšíme se všichni

Sandeagle
    Člen

z.p. dokud sme se nezůčastnili, nemůžeme to tu přece vynášet do nebe… tahle ‚kritika předem‘ je závislá na předchozích zkušenostech s danými umělci. A rozhodně je lepší se připravit na nejhorší a pak být příjemně překvapen než naopak… Názory se tady přijímají, ale i od nás a náš názor tu je rozepsaný ve formě jízlivého humoru na účinkující. Buď rád že se tu diskutuje a nepíše se jen „Moc se těšim, Už aby to bylo, taky pojedu atd…“ protože není zatím co probírat 🙂 Jak říká nulda, pokud ti to vadí, nemusíš sem lozit do konaní akce, pak už tu budou většinou postřehy účastníků uvedené na pravou míru + nějaké to procento lidí kteří tam nebyli a chtějí si porýpat.
    Co tu vidim teď já, je banda lidí kteří mají už něco nachozeno a dokážou už jaksi přibližně odhadnout jak to bude celé probíhat. U akcí tohohle ražení to není zas až tak těžké sm3

Anonymní uživatel
    Host

Nuld: ale me to bavi sem chodit a pocist si:)))))))) A jak jsem napsal, klobouk dolu pred znalostma a prehledem zdejsich lidi na poli trance, to obdivuju! Jen sem si dovolil napsat nazor na vecnou kritiku vsechno a vsech, nic vic. Nazory se tady snad prijimaji, ne? sm13

Nulda
    Účastník

z.p. tak sem nelez a máš klid sm6

Anonymní uživatel
    Host

Ach jo, sem clovek kdyz jednou za cas vleze, tak se u vsech temat jen dovi, ze vsechno je spatny a jen zdejsi hrstka vyvolenych tomu nejlepe rozumi. Proc kurva musite shazovat rovnou dopredu neco, co jeste neprobehlo? Chapal bych veskerou opravnenou kritiku v nedeli rano po vasem navratu, ale dopredu jeste pred akci??? To postrava opravdu veskerou logiku. Nedivte se pak vsichni, jakou mate nalepku mezi ostatnimi lidmi, kteri si z diskuznich for na trance.cz uz jen utahujou. Klobou dolu pred vasema vedomostma na poli trance, ale ta vase neskutecna kritika vseho a kohokoliv za jakychkoli okolnosti je fakt uz trapna. Schvalne jsem si dal chvili na to, abych si precet mraky prispevku tady. Tak to uz se tesim, co si tady poctu v nedeli a pondeli:-) A ani na chvili nepochybuju, ze tady budete resit neskutecny sra..cky.

Sandeagle
    Člen

Jenda: Tak pořád to nedá Balogovou a Isu z decadance 😀

Anonymní uživatel
    Host

Sandeagle: aby z toho nebyl nakonec popovej konzertsm15

Sandeagle
    Člen

No pokud to bude tak jak to dělá Emička doposud, tak nebude zpívat jen na konci (tam bude mít asi sólo s dubem) ale jinak asi při dashovi, nebo kosmicích, bude kdákat v celém průběhu a náhodně :)sm15

D4ve
    Člen

dardic: aha.. ale 2x zpivat bude sm15 a dokonce po 10ti minutach, pozor! sm0

iamek: zas jim usi porve a pujde dom sm15

Anonymní uživatel
    Host

zdravím mám jeden lístek volný, protože kámoš onemocněl a nemůže vyrazit 🙁 pokud by nekdo měl zájem napište na mail tojefrdle@centrum.cz. přeji pěkný den a v sobotu si to pořádně užijem 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 461)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.