Úvod › Fóra › Trance Diskuse › TRANCEFUSION MAGIC Výstaviště Praha Holešovice 30.04.2011
- Toto téma obsahuje celkem 459 odpovědí. Do diskuze (94 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
M1 a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
6. 5. 2011 v 20:48 #196461
Anonymní uživatel
HostDobrý den chci se zeptat jen kolik bylo na akci lidičeksm3
6. 5. 2011 v 20:43 #196460Anonymní uživatel
HostMyslím si, že to byla moc dobrá akcička, leaser show byla nezapomenutelná. Myslím si, že ceny byly opravdu hrozně přemrštěné, tokeny ty jo dobře, nebyla žádná starost s vracením peněz a tím to na barech také rychle ubejvalo, na wc také to docela šlo, ale co si myslím nebylo dostatečně promyšlené to neskutečné teplo a odpočinkovésm13 zóny, bylo tam asi tak cca 20židlí a to fakt bylo pitomé, sedělo se na schodech kde bylo plno popela od cigaretsm9 atd…, jinak se už moc těším na říjen aby jsme si to znovu užili jako tomu bylo teď, opravdu super sm2
6. 5. 2011 v 10:09 #196443Anonymní uživatel
HostZdravím,
jsem jedním z pořadatelů proběhlé Trancefusion. Rozhodně se tady nechci pouštět do dalekosáhlých diskuzí k vašim komentářům, to mi nepřísluší a těch rozdílných názorů jsou opravdu stovky, takže bychom zde asi nedělali nic jiného. Nicméně ten předchozí komentář je pro mne natolik zásadní, že se k němu vyjádřit musím. Chtěl bych všechny na milión procent ujistit, že jsme nikdy za celou dobu kampaně nedali do oběhu žádné levnější vstupenky, jak je v předchozím uvedeno! Sami jsme obrovskými odpůrci něčeho takového a radši bychom měli z poloviny naplněnou halu, než bych přistoupil k něčemu takovému (házení zdarma nebo laciných vstupenek do pochybných oběhů)! Nikdy bychom nezvýhodnili fanoušky, kteří si koupili vstupenku za regulérní cenu v předprodeji, to by nám připadlo hrozně nefér!
Samozřejmě jsme si vědomi toho, že se na trhu lacinější vstupenky nabízely, to ale bylo způsobeno především faktem, že mnoho lidí si nakoupilo vstupenky na začátku v akci 3+1 zdarma a tudíž měli vstupenky navíc na prodej. Takové inzeráty jsme zaznamenali i zde. Na tom rozhodně nevidíme nic divného a ani to nemůžeme nijak ovlivnit! Ale můžu všechny ujistit, že jsme nedávali žádné vstupenky do prodeje do Studia 54 v posledních dnech před akcí!!! Ve Studiu byly ke koupi naše vstupenky v hodnotě 890Kč (byl to zbytek asi 8ks neprodaných vstupenek z předešlé vlny, takže cena v inzerátu je naprosto nesmyslná). Samozřejmě, že Studio 54 od nás jako partner obdrželo několik zdarma vstupenek na akci, takže se teoreticky mohlo stát, že je tam někdo tímto způsobem nabízel k prodeji, což by nás hodně mrzelo! O vyjádření jsem již vedení klubu požádal. Nechceme být totiž ani v nejmenším být spojováni se spekulacemi, že jsme v posledních dnech hodili do prodeje vstupenky za poloviční ceny, tak se tomu nestalo a věřte, že toto není naše politika, i když víme, že u některých konkurentů je to běžná věc.
Každopádně jménem produkce děkujeme za stovky ohlasů i připomínek, nad kterými rozhodně nemávneme rukou. A tímto ještě jednou díky za vaší hojnou návštěvu na Trancefusion a vytvoření fantastické atmosféry. Věřím, že s mnohými z vás, se potkáme zase na podzim.
Pěkný víkend
Zdeněk Masopust, produkce BTL Agency5. 5. 2011 v 17:51 #196419BezMozek
ČlenSunrise: Zadnej klidek…
Normalne bych to ani nezjistil, ale z nasi skupinky 13lidi jeden odpadnul, tak jsem sel ven prodat listek.
A vsichni je tam nabizeli k prodeji za max 500,- coz jsem nechapal, az mi jeden vysvetlil, ze se prodavali od patku ve Studiu za 590,-Tady abys pochopil, ze to nebylo na podzimni vydani, ale opravdu na ted, mas inzerci na forech:
S54pá duben 29, 2011 8:41 pm
Lístky na Trancefusion za 640,-!Na baru kavárny Studia 54 (Hybernská 38, Praha1) si můžete zakoupit lístky na zítřejší Trancefusion za bezkonkurenčních 640,- CZK/ks. Pro rezervaci volejte 222222753. K vyzvednutí non-stop.s54so duben 30, 2011 4:58 pm
Lístky na dnešní TranceFusion za 590,-Kč!!!Na baru kavárny Studia 54 (Hybernská 38, Praha1) si můžete zakoupit lístky na dnešní Trancefusion za bezkonkurenčních 590,- CZK/ks. Pro rezervaci volejte 222222753. K vyzvednutí non-stop.Chapu, ze si to netroufli doprodat na ferovku takhle (protoze by je asi rovnou na akci lidi ukamenovali), tak se to hodilo pres Studio.
5. 5. 2011 v 8:55 #196396Gizmo
ČlenFugaz : 99% věcí naprosto podepisuju a díkes za pivko-příště to musím taky otočit :-)))
4. 5. 2011 v 20:02 #196390FUGAZ
ČlenZdravím všechny sm5 … po dlouhé době jdu s dojmy z této akce…. abych řekl pravdu, nečetl jsem ty 3 stránky plné dojmů, jen ze začátku některé a s některými musím souhlasit……
Po menším warmupu s lidmi z Trance.CZ v jedné restauraci jsme vyrazili na místo dění. [b]Žádná fronta[/b] při vstupu (cca okolo 19:45), za což jsem byl rád. [b]Žádná fronta[/b] u šatny a když jsme šli na hlavní plochu, zastavili jsme se u tokenů = [b]taktéž bez fronty[/b] (proti tokenům nic nemám, ale nešlo to vůbec lámat sm15 ). Zatím ideální začátek, říkal jsem si. Po vstupu na plochu jsem zjistil, že něco není v pořádku = a to byl očividně zvuk sm13 … Stáli a pili jsme u zvukařů a opravdu mě ten zvuk vůbec nenadchnul – načež jsem slyšel, že z druhého konce haly se zvuk vrací sm6 …. nu což, zmizel jsem raději dopředu do předních řad… celou dobu akce jsem se pohyboval cca od 3-10 řady od stage a tam ten zvuk byl rozhodně lepší – [b]určitě ho však nechci chválit do nebes[/b] … Další negativum bylo to [b]nehorazny vedro[/b] = už po hodině paření byli všichni spocení (to jsem dlouho nezažil). Ano, třeba to měl být marketingový úmysl, aby lidi kupovali drinky a furt jen pili, proč ne… ale myslím si, že takováto akce by měla být lépe přizpůsobena pomocí nějaké ventilace…. je pravda, že u barů byl ten vzduch o něco lepší, ale nekoupil jsem si lístek kvůli tomu abych stál jen u baru sm15 …. další nevýhoda byli tribuny – já sám je nepotřeboval, ale x lidi si určitě chtělo sednou a „vidět“ na stage = [b]myslím, že vyvýšená plošina nebylo to pravé ořechové[/b].
Většinu DJ´s jsem „naživo“ slyšel poprvé, např. First State, M&S54, Dash Berlin… takže mne to docela uchvátilo, i když myslím, že tam bylo až moc vokálovek, ale tak zazpívali jsme si 😉 … Nejhorší byl pro mne ATB – bohužel musím říci „pouštěč“ – většinou čekal na samotny konec songu a lupnul tam bez jakéhokoliv míchání druhej song a tak to jelo furt… sm6 .. ostatní DJ´s byli perfektní, ale BOREC NA KONEC – Sean Tyas – ten nás rozbil jak čínský hračky 😉 Skvělej energickej set na závěr !!
[b]Nevím jak ostatní, ale já si nenechal těma chybama zkazit večer, a vždy jsem říkal, že “ pokud jdeš pařit se super lidmi, vždy to bude super večer „[/b] sm3
+ žádné fronty (ani na baru jsem nečekal déle jak minutu)
+ šatny a toalety
+ bary (bylo jich tam opravdu dost ! )
+ stage a dekorace
+ lasery, světla
[b]+ projekce a VJ´s[/b] = toto musím vychválit … z 90% se vždy něco promítalo !! a tak to má na parties být !! takže jen tak dál – ostatní agentury by se z tohodle mohli ponaučit sm0
+ akrobati
[b]+ organizace[/b]
[b]+ živý přenos přes rádio od 20:00-6:00 ![/b] = myslím, že i tady by se ostatní agentury velkých akcí měli k něčemu přiučit sm0
[b]+ možnost si zakoupit plakát !!![/b] = pro mne vždy suvenýr z velkých akcí sm3
+ možnost zakoupit za poslední tokeny klíčenku, plakát či samolepku
[b]+ druhá „stage“ u M-Zone[/b] (jen nechápu, že o tom nebyla žádná informace)
+ ubylo celkem dost kuřáků na place (někteří se našli ale nebylo jich mraky jako na jiných akcí)
[b]+ ATMOSFÉRA[/b]– zvuk (od zvukařů směrem ven)
– tribuna (na sezení ?)
– Emma a zpěv na playback sm6 (prý však byla hlasově indisponována)
– 5min ticho před Shahem
– nahatí / mokří troubové
– nemožnost opustit haluI tak tuto akci hodnotím opravdu hodně pozitivně, a doufám, že se ze záporů pro příště organizátoři alespoň malinko poučí…. Jinak je vidět, že chtějí konkurovat Transmissionu, tak jen tak dál… já si rád zajdu klidně na obě akce sm0
Díky také všem, které jsem potkal a s kterýma jsem zapařil sm4
4. 5. 2011 v 10:57 #196370Hanny
Člen…
4. 5. 2011 v 10:18 #196369Sunrise
ČlenBezMozek: Těch 590 byly lupeny na druhé podzimní vydání, tak klídeček, ju? 🙂
3. 5. 2011 v 23:54 #196358BezMozek
ČlenPro me akce prumer – nic extra me nevadilo a atmosfera byla good.
Jediny co jsem naprosto nepochopil a snad jeste nikdy nezazil, aby se prvni vlna listku prodavala od 690,- a koncila na miste za 1190,- a pritom sli posledni dva dny zakoupit ve Studiu za 590,-??!!! WTF!!!
Jestli to bylo znameni, ze na pristi akce tohoto poradatele nemame kupovat uz nikdy listky v predprodeji a pockat na posledni den, tak dekujeme za navod…
Proste nechapu…3. 5. 2011 v 21:40 #196341D4ve
Člena za chvilu bude v Dopleru sm3
3. 5. 2011 v 21:37 #196340Vrečus
Členwan: Nedavno byl ve Fabricu :))
3. 5. 2011 v 21:32 #196339scorn
ČlenBitka byla ze začátku cosmic gate. A vypadalo to na nějaký italy asi 3 proti jednomu týpkovi s přítelkyní. Bylo to drsný dostával kopačky a děla na hlavu. Měl jí pak celou od krve. A dost dlouho to nikdo neřešil až pak přišli dva securiťáci
3. 5. 2011 v 21:28 #196338Boxi
Člen[quote Jimmy-Gellar]Moje videa z akce :
http://www.youtube.com/user/jimmySMG?feature=mhum#g/u%5B/quote%5D
CAo,mel by jsi nekde vsechyn ty videla na stahnuti at to nemusim tahat pojednom z tubu??
Dik
3. 5. 2011 v 21:05 #196337Anonymní uživatel
HostChci se zeptat pri jakem setu byla ta „bitka“ ? Byli jsem da se rici celou dobu v predu a niceho si nevsimli..Je pravda, že CG jsme vypustili a na Seana uz nebyli sily, cehoz moc lituji ale proc ho srali dozadu faskt nevim i kdyz on vetsinu akci jen uzavira a asi je tam proto aby lidi probudil a zase nastartoval ( i kdyz je pravda, ze lidi parili neskutecne po celou dobu)..Ted budu psat z pohledu, ze Andre je moje srdcovka ale opet tolik negativnich sracek na jeho set (ne jen tady)..Ano v halach se od neho neda moc cekat ale dle meho nazoru od neho opravdu hodne dobry set a libil se mi vice nez ten ktery zaznel na Asotu v Miami..To ze lidi pri jeho setu nejvice kriceli snad nikdo nepopre..Taky takovou dekovacku z jeho strany jsem jeste nezazil. Bylo videt, ze si to proste vsichni uzivali. NAvic jsme byli prvni stace, kde mohl predstavit svoje nove album a myslim si, ze se hodne podarilo, hlavne track s Dashem..To same Dash, hodne lidi se navazi, ze hral same sve vokalovky, uplift ale to je proste to co na nem lidi maji radi..Kdyby je nezahral tak by nasral jeste vice lidi vcetne me..Snad kazdy z Vas vi co muze od kazdeho z tech interpretu pocitat, takze si clovek musi doma zvazit zda jit ci nejit..Ja treba nemusim cosmiky a vyuzil jsem prostor k odpocinku. Co se tyce Line upu tak byl hodne natriskany a ja byl s vyberem DJs neskutecne spokojen. Az me stvalo, ze tam byli az na cosmiky same srdcovky 🙂 Odnesl to Tyas a muj odchod domu pri jeho setu, protoze i kdybych chtel tak uz to proste nedavam..Na druhou stranu to byla vlastne i skoda, ze tam bylo tolik dobrych a na CR nevidanych jmen protoze Tyase jsem chtel vylozene proparit ale jakmile se objevil casovy Lineup tak jsem vedel, ze toto mozne nebude. Na Tiesta taky hodne lidi nadava, ze hraje sracky ale vzdycky je na neho plno a pote jsou diskuze plne negativu. Proste chci napsat, ze clovek by nemel byt prekvapen nad tim co DJs odehrali, protoze se to dalo vicemene od nich ocekavat. A takovy hvezdny lineup jsme tu je ste nemeli..Ono porad dokola markus a ferry neni taky zrovna hitparada..Takze co se tyce jmen, ktere me vlastne na akci dostali nemam sebemensich vyhrad..
Kdo proste ocekaval techtrance tak si musi pockat na Doorna.
Co se tyce lidi, tak od pohledu tam byli takovi (a ne jen polaci !), kteri vylozene cekali az do nich nekdo zduchne aby ho mohli minimalne prizabit pohledem. Nastesti se mi nestalo az na par schytanych oplaceni pri zduchnuti, ze by me chtel nekdo zabit proto me zajima i ta bitka..Opravdu ohleduplnost chybi ale to je bohuzel jen odraz dnesni blbe doby.BYlo by fajn videt jen bavici, pratelske lidi, kteri by vsichni jeli na jedne vlne skvele hudby..3. 5. 2011 v 19:48 #196334Jimmy-Gellar
ÚčastníkMoje videa z akce :
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.