TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION MAGIC Výstaviště Praha Holešovice 30.04.2011

• Toto téma obsahuje celkem 459 odpovědí. Do diskuze (94 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M1 a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 461)
  • Autor
    iamek
    Člen

To ze se nekomu nelibi lajna tak je hned hvezda ? Zajimave …

seven
    Účastník

[quote Hanny]Tak abych pochopila metaforu na řezníka Hrdličku a Ablerta jsem asi málo sjetá.
    Co to tu kurva řešíte?!

Prostě někdo je hold trapnej a lajna se mu líbí (já) a nebo je to prostě hvězda a lajna se mu nelíbí. Celý bych to takhle zaobalila, ať tu nemusíme příště řešit třeba pekárny.[/quote]

Pekárna dobrá 😀

Anonymní uživatel
    Host

[quote andre]liam II: Michael C zas tak dlouho nehraje (typuju cca 2004-2005?), takže určitě tady bude spousta lidí sm3[/quote]

Pravdu máš 31.7.2004 tomu bylo.:)

andre
    Člen

liam II: Michael C zas tak dlouho nehraje (typuju cca 2004-2005?), takže určitě tady bude spousta lidí sm3

Anonymní uživatel
    Host

Dotaz, nachzi se tu někdo, kdo už na jednom vystoupení SHANE 54 byl a to za klubových nocí Michalela C v OK baru v Pardubicích.Já jen abych si tu nepřipadal moc starej:))))

Jimmy-Gellar
    Účastník

[quote Nick Diamond]Jestli zahraje ATB podobně jako včera na Energy, pak nechápu, jak se mohl stát headlinerem. sm17[/quote]

+ 1
    to jsem fakt nečekal

Jestli zahraje ATB podobně jako včera na Energy, pak nechápu, jak se mohl stát headlinerem. sm17

York
    Člen

Zákaz kouření na velkých akcích se nikdy neuhlída na 100%…

Bobr
    Člen

[quote james][quote Bobr]Očekávat, že tam bude zakázáno kouřit je asi naivní co?[/quote]

Spíš je naivní očekávat, že by se takový zákaz dodržoval...[/quote]

Pravda, češi…

james
    Člen

[quote Bobr]Očekávat, že tam bude zakázáno kouřit je asi naivní co?[/quote]

Spíš je naivní očekávat, že by se takový zákaz dodržoval…

Michal
    Účastník

Tak First State bude 11.3. ve Fabricu na TF warm up party a hned na to 12.3. jeste v SaSaZu…viz jeho official web

seven
    Účastník

sm5

Bobr
    Člen

Očekávat, že tam bude zakázáno kouřit je asi naivní co?

[quote Emilly]Ahoj, už máte všichni lístky? Kdyby se náhodou někdo chystal ještě využít akci 3+1, ráda bych se přidala. 2 lístky by se mi hodily. díky[/quote]

Emilly (nebo kdokoliv jiný) vytvořil jsem topic v Bazaru, také bych měl zájem o koupi dvou lístků v akci 3+1, kdy celková cena nakonec vyjde na 600kč, ale je potřeba spěchat, konec roku se blíží, akce končí…

viz hxxp://forum.trance.cz/read.php?3,185480

Emilly
    Člen

Ahoj, už máte všichni lístky? Kdyby se náhodou někdo chystal ještě využít akci 3+1, ráda bych se přidala. 2 lístky by se mi hodily. díky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 461)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.