TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION MAGIC Výstaviště Praha Holešovice 30.04.2011

• Toto téma obsahuje celkem 459 odpovědí. Do diskuze (94 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M1 a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 461)
  • Autor
    dardic
    Člen

Sunrise: Nemusíš se bát. Rozhodně sedět doma na zadku nebudem sm15

Sunrise
    Člen

Euphon1c: Nenech se ovlivnit negativníma vlnama, však se tam bez nich v pohodě obejdem…sm4 Ať si seděj doma na zadku a dohadujou se vesele u kompu.

Euphon1c
    Člen

v plným nadšení jsem se chtěl zase jednou podívat na trance.cz na nadchazející akci , pro mě akci roku, a místní borci tohle forum totálně posílaj do žumpy. je to vopruz hoši děte se pohadat přes webkameru a nešiřte tady negativní vlny , to by z vás člověk brečel.

Dolikus: Nikde jsem neřekl, že je on jakožto jméno v line-upu kreativní a upřímně si to ani nemyslím. (pač tu byl tuším už 6x)
    Kdyby tu byl 3x do roka, asi bych na něj šel pokaždý, ale to spíš z toho samýho důvodu, jakoby šel nejspíš Tigi na Marca V. nebo Paya na Paula.. sm3 Kdyby ale byla volba, esi 3x akce pokaždý s Durandem nebo jednou Marcel, podruhý Cliff Coenraad a potřetí Ali Wilson, bral bych jednoznačně tu druhou možnost.

Dolikus1
    Člen

Styk: Ríša zrovna taky není dvakrát kreativnísm4 A klidně bys ho tady chtěl mít pomalu každej čtvrtrok…

Nevim, mě už tohle připadá jako vrchol trapnosti, co se tady občas předvádí…Že pořád máte potřebu sem psát dokola to samé..

Jinak já jdu, pro mě lajna ideální! sm16

hectic
    Člen

OKa, konec diskuze o o ničem, lajna je výborná, jdu sm0

[quote hectic]styk: celá popularita DJs (nejen) v ČR je stavěna jen na jejich produkci, proto nemůžeš očekávat Woodse ani McGuira, který by ani mě na akci netáhli sm4 představ si ten risk promotéra, že by přitáh co tu uvádíš/te, jedna taková prodělečná akce by ho myslim si zničila na dobro, takže v ČR je lepší sahnout po jistotě a neriskovat, neřekl bych, že je to o antikreativitě sm3[/quote]

Tys´ to nepřečetl celý nebo jsem to napsal špatně k pochopení. Psal jsem, že chápu, proč se nepřiveze Maguire, ale myslím si, že Woods na halovce by nikomu neuškodil a rozhodně by akce s ním nebyla prodělečná.. Soudím teda podle těch pár desítek jmen, který Woodse zmiňujou v rámci jmen, který by tu chtěli, na různejch warm-upech akcí apod..

Binary: You got me, dobře Ty.. sm0

Hanny: Z těch reakcí na lejn-ap se akorát malinko odbočí, ale to se děje i v jiných topicách.. Snad to nikoho tolik nepohoršuje.. sm3

hectic
    Člen

D4ve: Nechci se v tom teď zamotat, ale nebylo nahodou UM v insolvenci kvuli ztratě? To by byl asi trošku divnej krok, kdyby ztrátový akce s nerizkovýma jménama nahradili rikzikovýma, ne? sm2

I kdyby to co rikam tak nebylo, mit headlinera z Top10 je trošku základ nemyslíš? Nebo myslíš, že kdyby nebyl na TM nikdo z populární špičky (Emery, Corsten, Doorn, Schulz, A&B atd.), a že by je nahradil v uvozovkách nějakej Gary Maguire nebo Bryan Kearney nebo Woods jako headlineři, že by to byl chytrej tah? Letos jste tu měli Booma Jinxe a Jaytecha, to mi nepřijdou jako ohraný jména v ČR. Na to jak si stěžujete na ohraný jména jsem nepostřeh, že by se někdo na akci vypravil dřív a pochlubil se jak hráli.

York
    Člen

D4ve: +1

Hanny
    Člen

téma, který se řeší v každém topicu s každou novou akcí.
    Proč si nezaložíte topic s název: nesnášíme stále se opakující jména na akcích, a patláte tím topic za topicem ? 🙂

D4ve
    Člen

hectic: v tom pripade United Music sazi na jistotu uz jak dlouho ? od ktereho roku zaclo u nas TM, kde porad sazej na jistoty jako je Markus, Sander nebo Ferry.. ? sm15

2Sexy
    Člen

@York: „draší“? „slišel“? „hoši tě schladily“?! sm10

wtf is this….

York
    Člen

Podle mně v prvních 2-3 dílů budou chtít promotéři jistotu a jak se ta akce podmaní lidi tak si troufnou na draší a lepší jména 🙂

Binary
    Člen

Gary McGuire tady asi nezahraje, už je mu 72 a s fotbalem přestal… Ale Gary Maguire by mohl.

hectic
    Člen

styk: celá popularita DJs (nejen) v ČR je stavěna jen na jejich produkci, proto nemůžeš očekávat Woodse ani McGuira, který by ani mě na akci netáhli sm4 představ si ten risk promotéra, že by přitáh co tu uvádíš/te, jedna taková prodělečná akce by ho myslim si zničila na dobro, takže v ČR je lepší sahnout po jistotě a neriskovat, neřekl bych, že je to o antikreativitě sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 461)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.