TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION MAGIC Výstaviště Praha Holešovice 30.04.2011

• Toto téma obsahuje celkem 459 odpovědí. Do diskuze (94 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M1 a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 461)
  • Autor

Hectic: Mně osobně vadí ta „antikreativita“ českých promotérů.. Já chápu, že do klubu není možný přivézt třeba takovýho Garyho McGuirea, pač jsme národ tupců a tenhle pán se holt nehraje v Asotu a tudíž by do klubu bohužel přišlo 50 lidí, ale proč promotéři nevyužijou vyloženě halovky jako je tahle k tomu, aby přivezli třeba 2 kvalitní (a přitom ne zas tak drahý) nový jména, který tu ještě nebyly, a zbytek lajny 5 djs doplnili teda těma „osvědčenýma“ jménama?
    Zarytí fans by ocenili určitou inovaci a hudební povědomí laický taneční veřejnosti by trochu vzrostlo..
    (mám na mysli takový to „Toho jsme ještě předtím neslyšeli, ale zahrál dobře“)
    Tady se zkrátka omílají furt ty stejný osvědčený jména dokola.. sm7 Oceňuju třeba proto Fabric, že přitáhl Artenta Diviniho nebo Decadance team,
    že vzal k Durandovi Leona Boliera, ale to jsou spíš výjimky.. No a druhý pokračování Trancefusion by mohlo bejt: Kyau + Albert, Jochen Miller, Aly + Fila, Marco V.. sm6

Nevím, nemyslím si, že bych byl nějakej nesoudnej, ale vidím to takhle.. A ještě když jsme u toho, nechápu od promotérů,
    jak může bejt dlouhodobě na halovky přehlížený takový jméno,jako je Marcel Woods.. Ideální člověk, jak do klubu, tak na rozbití haly, ne moc drahej, vcelku známej..

Jsme holt v ČR no.. sm3 Pánbůh děkuju aspoň za toho Avicii příští rok.

dardic
    Člen

hectic: Já bych ti napsal co bych si představoval za Lineup, ale z toho by se ti protočily víčka sm4

hectic
    Člen

iamek: my? sm15 mluv za sebe a svoji jedinecnost sm6

jako, kdyz nekdo napise ze to neni jeho salek kavy a nejde nemam absolutne problem, ale kdyz jedna nejmenovana osoba (iamek) musi cpat svoje troll posty do kazdyho topicu s trancovymi lineupy, uz zacinam koprnet sm6

a fakt uz nevim co si predstavujete za lineup sm6

Sunrise
    Člen

Nevím, jaké zkušenosti máte s ATBím, ale mě osobně letos na Nature One mile překvapil…

Tady je část tohoto tracklistu, každý už můžete posoudit podle sebe…;-)

ATB – In Love With You (Love Parade 2010)
    The Prodigy – Smack my Bitch Up
    ATB – Let You Go (ID Remix)
    Mark Pledger feat. Melinda Gareh – Time Stands Still (Andy Duguid Remix)
    ATB – What About Us
    ATB – Could You Believe (Taylor & Gallahan Remix)
    Stoneface & Terminal – Moment
    Anton Firtich pres. AF Project – Something Wrong (Original Mix)
    Dash Berlin feat. Emma Hewitt – Waiting
    Otto Knows & Avicii & Oliver Ingrosso – Loopede
    ATB – Midnight Sun
    D-Mad – She Gave Happiness (Arty Remix)

Sunrise
    Člen

Nevím, jaké zkušenosti máte s ATBím, ale mě osobně letos na Nature One mile překvapil…

Tady je část tohoto tracklistu, každý už můžete posoudit podle sebe…;-)

ATB – In Love With You (Love Parade 2010)
    The Prodigy – Smack my Bitch Up
    ATB – Let You Go (ID Remix)
    Mark Pledger feat. Melinda Gareh – Time Stands Still (Andy Duguid Remix)
    ATB – What About Us
    ATB – Could You Believe (Taylor & Gallahan Remix)
    Stoneface & Terminal – Moment
    Anton Firtich pres. AF Project – Something Wrong (Original Mix)
    Dash Berlin feat. Emma Hewitt – Waiting
    Otto Knows & Avicii & Oliver Ingrosso – Loopede
    ATB – Midnight Sun
    D-Mad – She Gave Happiness (Arty Remix)

iamek
    Člen

D4ve : Bud rad, ze jsi ho neslysel. Peklo 🙂
    Hectic : Ty se smejes nam a my tobe. Normalka.

D4ve
    Člen

dardic: uff, jsem ho jeste na zivo neslysel, a abych pravdu rekl, mam tu ve svem playlistu jedinny jeho set, a to z lonskeho Sunrisu… tak to jsem si oddych .. sm15

dardic
    Člen

D4ve: Jo poslouchaj sm4

hectic: ne každý poslouchá to co ty ….sm4

D4ve
    Člen

Yarosslove: ATBho poslouchaj diskanti ? sm10

hectic
    Člen

Opět se pousmívám nad negativními příspěvky ohledně lineupu

Yarosslove
    Člen

Pro mě lajna dost dobrásm5 ovšem jde o to kolik se tam vejde lidí (nemáte někdo info), ptže přehnaná návštěvnost (obávám se diskantů qůli ATBmu) by byla taky na škodu, co si budem povidat. Nicméně poku jde srovnávat levé a pravé křídlo Prům. pal., tak mužu říct, že sem byl v roce 2005 na již zmiňovaném TDK Time warpu a byla to jedna z nej akcí (na Toi toiky si nevzpomínámsm0). Btw. jaká je věrohodnost Decadance crew, že akce nelehne popelem jako Amazing city 2 (tehdejší Clear vision)?

kreeki
    Člen

seven +1 sm7

York
    Člen

seven: Más pravdu kde na to pořád brát sm15
    jinak si mysli že Line-up je hodné dobrý na naše české poměry ikdyž některá jména jsou slabší soudek ale pořad lepší než nic, měli by sme byt rádi za takovou akci 🙂

seven
    Účastník

Lajna jak prase!!! Kde na to mam pořád brát?!

nexxie
    Člen

šel bych jedině kdyby byl na lineupu i Sámer Issa, takhle mě to neláká.. a moc nevěřím, že to za ty prachy bude stát

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 461)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.