TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION MAGIC Výstaviště Praha Holešovice 30.04.2011

• Toto téma obsahuje celkem 459 odpovědí. Do diskuze (94 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M1 a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 461)
  • Autor

nehodlám tu do toho moc zasahovat ale já akce v průmyslíku zažil v levé časti která dle mě byla vetší než pravá (bohužel tedy lehla popelem takže si pořadatel musí vystačit s pravým křídlem ) nicméně pokud nebudou limited lupeny tak aby to nebyla poslední party decadance crew…

Palda61
    Člen

Souhlas s Lukášem, Dardičem a Iamkem.

Tahle lajna mě nechává v klidu.

spawn.leo
    Člen

prome suprovej line-up! už ted se tešim:).. a lístky už mam obednaný:)

iamek
    Člen

Pohlavnik : +1 ! A tech dalsich jmen jsou snad i desitky …

dardic
    Člen

styk_pohlavson: Musime za nimi vycestovat ven ….. tady to je o ho*nu …

sheva
    Člen

styk pohlavson: +1 Ali Wilson a Cliff Coenraad to by byl luxus sm11

Lajna to není úplně zlá, pořadatel Decadance (kterej za touhle akcí stojí) se docela vytáhl, ale stejně škoda, že se tady člověk nikdy nedočká třeba Aliho Wilsona, Cliffa Coenraada, Marka Sherryho nebo Marcela Woodse.. Šel bych, kdyby byl ještě aspoň Ríša, ale chápu, že jiná akce kousek od nás v ten samej den má větší zvuk.

K1aptcha
    Člen

pořádná jsou jaká? sm3

Anonymní uživatel
    Host

zase další nuda proč tu někdo nepřiveze nějaká pořádná jména …… pořád dokola jedna velká nuda :(:(:(

Anonymní uživatel
    Host

D4ve: +1

D4ve
    Člen

Dreax: urcite ne ! budou kontrolovat obcanky ! radsi zustan doma ! sm15 sm15 sm15

ital.2
    Člen

Teda, já bych jel, ale fakt se bojim,že tam bude natřísknuto a nechci, aby to dopadlo jako na Tiestovi, když byl v bejvalý pegas arene. To se fakt nedalo. Jak to vidíte vy?

DreaX
    Člen

od 18 :/ na transmission sem byl je mi 17 myslíte že mě na fusion nepustí?

DjDkD@ve
    Člen

To me celkem piiiiiiiiiiiiip, na ten den vychazi 20. vyroci Mayday, coz bude na 90% lepsi varianta…… sm6

Jinak k prostoru – nic moc vyber, pamatuji si na Time-Warp pred nekolika lety (asi 2005) a ma to nekolik celkem zasadnich minusu
    – zachody budou nejspis z vetsi casti reseny pres Toi-Toi, takze hygienicka apokalypsa
    – celkem maly prostor – trochu se obavam sardinkarny
    – neni tam zadna tribuna, takze sezeni bude nejspis jen pro VIP

mareno
    Člen

Pravý křídlo má plochu 3669m + zázemí 1309 m + nějaká terasa na VIP – něco se tam vejde, doufám, že to pořadatelé nepřeženou s počtem lístků…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 461)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.