Úvod › Fóra › Trance Diskuse › TRANCEFUSION MAGIC Výstaviště Praha Holešovice 30.04.2011
- Toto téma obsahuje celkem 459 odpovědí. Do diskuze (94 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
M1 a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
3. 5. 2011 v 18:17 #196325
Anonymní uživatel
HostNevite nekdou druhou pisnicku co hral Roger? Hned pred Roger Shah feat. Sian Evans – Shine. Jak hral na pianko uprostred 4 tanecniku.
3. 5. 2011 v 18:11 #196324Anonymní uživatel
Hostne tak kecam to neni ono 🙁 ale je to taky husty
3. 5. 2011 v 17:38 #196323Anonymní uživatel
HostDash Berlin
18. ID – ARTY – AROUND THE WORLD
Arty sype jednu pecku za druhou to je boreeeeeeeeeec uz aby tu nekdy byl 🙂
3. 5. 2011 v 16:27 #196321D4ve
ČlenGyzd:
Sean Tyas
01. Carl B feat. Breaking Benjamin – The Diary Of Jane (Sean Tyas Rework)
02. Trick Daddy feat Lil John – Let’s Go (ID Remix)
03. Tiesto – Suburban Train (Sean Tyas Dirty Mix)
04. Sean Tyas – Solo
05. Sean Tyas feat. David Berkeley – Believe
06. ID
07. Robert Miles – Children (Sean Tyas & DJ Tatana Remix)
08. Fire & Ice – Souvenir De Chine (Sean Tyas Rework)
09. Sean Tyas – By The Way
10. Paul Webster feat Amanda – Time (Sean Tyas Dub Mix)
11. Eminem Feat. Rihanna – Love The Way You Lie (Sean Tyas Bootleg)
12. Darren Porter & Sy Garden – Spring Scent3. 5. 2011 v 13:28 #196313Anonymní uživatel
Hostnevíte někdo název od 06:30 v Tyasovem setu?
3. 5. 2011 v 13:23 #196312Gizmo
ČlenPískoptáG: neodhalil … na cígo jsem chodil na jediné dostupné venkovní místo – k toi toikám (místa tam bylo dost – a dovolím si říct, že mě i příjemně překvapilo, jak rychle tam byla ochranka, když tam holčina skolabovala … nepříjemnou věcí pak bylo, že ji týpek odmítnul nechat ošetřit a snažil se ji rozchodit vlastními silami – nevypadala uplně dobře) – druhou stage jsem objevil až díky vám (potažmo díky tomu, že jsem tam sháněl kámoše …). Add vracení – tak potom nevím, proč tam do konce dřepěli ty holky ve stánkách s žetony … divný …
[quote-1 Newman][quote-0 D4ve]Rendolf: jsem to rikal, ze tam budete jak sardinky sm0 se dalo cekat sm3[/quote-0]
Jako sardinka jsem si teda nepřipadal, zase tak plno nebylo sm3 I když asi na to máme každý jiný názor...[/quote-1]
Přál bych ti vidět moje pokusy se dostat z místa a) do místa b) kvůli focení … Pokud někdo chtěl cestou vyfotit, tak jsem pěkně rozhrnul lidi, udělal si 1/2 metru, buch a zase se to zavřelo a já se pokusil dostat dál … Jako zažil jsem i plnější prostory ale fakt to bylo pěkně zašvyhnutý(toho kdo to srovnával s posledním Tijsem v T-M.A. bych ale poslal na vyšetření – to co tam bylo teď, bylo srovnatelné s povedenými akcemi v TMA z dřívějších dob a na Tijse tam bylo pomalu o polovinu víc lidí)
Jinak v tomhle je super, že foťák nad hlavou a neoblomný výraz 90% lidí chápe a dovolí mi projít …
3. 5. 2011 v 12:14 #196303Sandeagle
ČlenGyzmo: Potvrzuju ti ty tokeny, opravdu nešly vrátit a proto se tam začali dělat frontičky lidí, kteří je nakupovali přímo od těch co odcházeli… já si odnesl domů tak 1,5 památečních ale nechci vidět lidi, co šli domů s kapsou o 12+ tokenech, jak mohli bejt nasraný.
2. stage si jako kuřák mohl opravdu objevit dřív sm15 když byla prakticky v jediné pořádné M-Zóně, co sem slyšel původně tam ani bejt neměla ale počítalo se s tim, že tam hodně lidí bude trávit nějaký čas, tak proč ne. Povětšinou se tam hrál klasický diskotékový výběr, tak si asi o nic nepřišel 😀
3. 5. 2011 v 11:19 #196300Gizmo
Člen[quote kameja]
k tomu pivecku, me to prislo v poradku, venku je to jeste 3x drazsi a mensi objemove( ana narazim na 2.5 euro - 0.2 heineken) a na tmku se zase sice za 40, ale pije se bahno staropramen[/quote]60kč/24(1€)=2,5 za 0,3 kde je ten trojnásobek, pokud v onom holandu (o kterém předpokládám mluvíš) dojdeš do baru nebo hospody pivo tam stojí +- stejně někde dokonce víc než na akci samotné… Teď si zkus zajít do baru nebo hospody v Praze – i toho Heinekena seženeš klíďo za 35Kč za půllitr !!! (pokud nevěříš klidně tě na něj vezmu :-)))) Pro představu Vanditnight Berlín 0,5l 3,5-4 € ano je to tatáž cena po přepočtu !!! Nepleť si pojmy a dojmy se svojím trojnásobkem – trojnásobná cena než byla na TF by byla 5€ za 2 dl. Kvalitu jiných cen a výběru pitiva naprosto nezpochybňuji, ale tohle byl strašnej přehmat …
Add Bobrovo nevytáhnul paty – Pokud se budeme bavit o pivu tak jsem už ochutnal lecos … Po hříchu většina je česká produkce, ale tech zahraničních je taky požehnaně … Je zajímavé, že pokud jsem kdekoli v zahraničí před pivařem řekl ČR tak začal slinit jak Pavlovův pes…
Tolik reakce k pivu
Jinak hodnocení – celý den jsem měl hektický a zprávy tipu 60 za 1/3 v plechu mě strašili už cestou. Po příchodu do cca půl hodiny přišla další ťafka v podobě změny přístupů (po omezení počtu akreditací pro Rave jsem čekal drobet větší komfort – a ne nebojte – jsem realista s Diamond VIP (jak by tomu dost možná bylo venku) jsem nepočítal…). To že dojdu do goldu (terasa proti pódiu přes celoooou halu) a jsem tam vpuštěn mě nepřekvapilo – přecijen jsem od tamtuď mínil fotit světla – jaké bylo překvapení, když za dalších 10 minut už jsem vpuštěn nebyl s tím, že se změnili podmínky a 2 druhy pásek už tam vpuštěny nebudou – základní VIPka si už asi stěžovali, že za dvojnásobné prachy mají prd – terasa, z které vidí jen ty světla (mírně rozjetá projekce asi neuspokojila a vlastní bar při bezproblémovým cvrkotem na ostatních taky ne) Dál mě zaskočila absence vzduchu a brzo i čvachtání v botech z potu … To bidýlko pod pódiem z kterého jsme fotili bylo opravdu jen na chvilku – čím víš tím hůř … nevím jak to měli DJs s větráky …
Ale – celá akce se prostě hodnocením nemůže nazvat jinak než super start a parádní konkurence pro TM – Hudebně i lidma naprosté uspokojení a to prostě strhlo hodnocení na +
plusy neutrál mínusy
+ Lidi/atmosféra
+ muzika
+ světla
+ bary – a to pozor i ceny – opravdu je hodnotím velmi ale velmi pozitivně (až na onu výjimku)
+ záchody (byl jsem 3x a pohoda jazz)
+ známí a nově poznaní 🙂0 – zvuk – mě nevadil – dobré špunty prostě nesmí chybět a to hlavně v prvních řadách a místech odkud jsem cvakal …
0 – žetony – tady bych dal pozitivum, ale zaskočila mě informace o nemožnosti vracení – případně mi to potvrďte nebo vyvraťte
0 – světla – nemůžo moc soudit – většinu času jsem se pohyboval moc pod pódiem, ale tomuhle prostoru prostě sluší občas i posvítit na lidi a strop – toho mohlo být víc …– vedro – hlavně na začátku šílené … pak jsem dostal info o tom, že lidi oproti zákazu v Diamondu pootvírali okna …
– kapacita – přeci jenom tam bylo asi o párset lidí víc než mělo být … ale zase to mělo za následek super atmošku no …
– 2. Stage – kua jak je možné že se o její existenci dozvím ve 4 ráno ???!!!
– Sezení asi jsem slepejš ale „dostatečné kapacity“ které jsem neočekával byli v reálu téměř nulovými …
– změna přístupů v průběhu akce – malinko amatérské sorry – to že ani diamondi neměli přístup na Gold terasu (která v průběhu večera byla naprosto nevyužitá) je asi fakt naprostá blbost
– prostoje mezi DJs … to se už snad nikde neděje ne ?A ještě maličkost …
[url=http://www.rave.cz/fotky/15364/gizmovy-fotky-z-trancefusion-magic]Fotky jsou tu[/url]
[img]http://www.rave.cz/data/2011/05/fotky/15364-gizmovi-fotky-z-trancefusion-gizmo//93.jpg[/img]
3. 5. 2011 v 0:14 #1962882Sexy
ČlenStrasne moc povedena akce… zitra sem pripisu i svoje dojmy.. tady zatim sdilim trance.cz members foto sm11 (foto by Flash)
[img]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/225933_1894440153437_1014565296_2129062_3275123_n.jpg[/img]
3. 5. 2011 v 0:03 #196287Anonymní uživatel
HostNeodolal jsem a koupil si DVIP lístky, takže to pro mě poprvé bylo nejen o hudbě, ale i o servisu a proto si dovolím okomentovat hlavně organizaci:
[b]+[/b]
bar v DVIP sekci – fajnoví a rychlí barmani
spousta místa na sezení v DVIP
slušná a uctivá ochranka
šatna i záchody bez front
čistota DVIP prostorů[b]– (banality neodrazující od další návštěvy)[/b]
nemožnost proniknout do GVIP sekce (ačkoli je uvedeno, že pro DVIP je přístup kamkoliv na plochu)
nejasné info u vchodu ohledně pití (bylo řečeno, že je vše v ceně, ale hned u prvního stánku po nás chtěli tokeny) – nakonec se ukázalo, že pití v ceně je jen v DVIP baru, což bylo trochu nepraktické kvůli běhání z baru na plochu a zpět. Možná by se to dalo vyřešit archem tokenů předaných u vchodu[b]– (větší problémy až nas.ání)[/b]
nemožnost opustit halu – ačkoli jsme měli pásky, které nelze bez poškození předat někomu jinému, tak prostě smůla. U akce, která trvá přes 10 hodin, je to nehoráznost.
kouření – těšil jsem se na akci bez smradu z cigaret, ale překvapení se nekonalo. V DVIP se hulilo naprosto bez problémů, kolem chodili lidi z produkce i ochranky a naprostý nezájem. Chápu, že VIP mají pocit výjmečnosti, ale stejně by organizátoři měli najít odvahu je usměrnit. Podobné to bylo na ploše – každou chvíli si někdo zapaloval cigaretu a nikdo nejevil zájem je alespoň upozornit.Celkově ale hodnotím pozitivně a těším se na další pokračování.
2. 5. 2011 v 22:39 #196281Rendolf
Člen[quote hectic]
Rendolf: já teda nevim, ale s pohybem jsem neměl nejmenší problém[/quote]
Hmmm, to jsi ale musel zabloudit do VIP…sm152. 5. 2011 v 22:34 #196280Farley
ČlenNutno podotknout že famózní track. 🙂 No jo, už jsem zticha. 😀
Edit: Škoda, že jsem si koupil nelimitovanou edici bez tý klubovky. 🙁2. 5. 2011 v 21:56 #196277Schmidt
Člen[b]vsety:[/b] Pokud se nepletu, tak to první byl právě ATB feat. Jansoon – Move On ! (Club Version). 🙂
2. 5. 2011 v 21:38 #196273Anonymní uživatel
HostKoukam na videa na youtube, musela tam být super atmosfera, pár akcí už jsem v čechách projel a atmoška poslední dobou upadala….žiju ted v Sydney, a tady jsou akce nebo kluby o ničem, …zlatá Praha a Brno!:) Nevíte nekdo jak se jmenuje první track na tomhle videu, prosim?!
Díks
2. 5. 2011 v 17:28 #196256sneck05
Členskvely prostor,klidne dalsi akce,vytecna organizace,to byla party,ktere nic nechybelo,certvy vitr na scene,snad se konkurence pouci ma latku od novacka strasne vysoko,minus jedine pro pivare ta trtinka,naopak lasery,projekce,dekorace,stage hodne vysoko-snad poprve na takove akci-skvely pohled na djs,ATB skvele byly obavy,ale ty se nanaplnily byl hlavni hvezdou jak se patriii,dikyyyy poradatelum za nezapomatelnou akci
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.