TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION MAGIC Výstaviště Praha Holešovice 30.04.2011

• Toto téma obsahuje celkem 459 odpovědí. Do diskuze (94 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M1 a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 461)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Nevite nekdou druhou pisnicku co hral Roger? Hned pred Roger Shah feat. Sian Evans – Shine. Jak hral na pianko uprostred 4 tanecniku.

Anonymní uživatel
    Host

ne tak kecam to neni ono 🙁 ale je to taky husty

Anonymní uživatel
    Host

Dash Berlin

18. ID – ARTY – AROUND THE WORLD

Arty sype jednu pecku za druhou to je boreeeeeeeeeec uz aby tu nekdy byl 🙂

D4ve
    Člen

Gyzd:

Sean Tyas
    01. Carl B feat. Breaking Benjamin – The Diary Of Jane (Sean Tyas Rework)
    02. Trick Daddy feat Lil John – Let’s Go (ID Remix)
    03. Tiesto – Suburban Train (Sean Tyas Dirty Mix)
    04. Sean Tyas – Solo
    05. Sean Tyas feat. David Berkeley – Believe
    06. ID
    07. Robert Miles – Children (Sean Tyas & DJ Tatana Remix)
    08. Fire & Ice – Souvenir De Chine (Sean Tyas Rework)
    09. Sean Tyas – By The Way
    10. Paul Webster feat Amanda – Time (Sean Tyas Dub Mix)
    11. Eminem Feat. Rihanna – Love The Way You Lie (Sean Tyas Bootleg)
    12. Darren Porter & Sy Garden – Spring Scent

Anonymní uživatel
    Host

nevíte někdo název od 06:30 v Tyasovem setu?

Gizmo
    Člen

PískoptáG: neodhalil … na cígo jsem chodil na jediné dostupné venkovní místo – k toi toikám (místa tam bylo dost – a dovolím si říct, že mě i příjemně překvapilo, jak rychle tam byla ochranka, když tam holčina skolabovala … nepříjemnou věcí pak bylo, že ji týpek odmítnul nechat ošetřit a snažil se ji rozchodit vlastními silami – nevypadala uplně dobře) – druhou stage jsem objevil až díky vám (potažmo díky tomu, že jsem tam sháněl kámoše …). Add vracení – tak potom nevím, proč tam do konce dřepěli ty holky ve stánkách s žetony … divný …

[quote-1 Newman][quote-0 D4ve]Rendolf: jsem to rikal, ze tam budete jak sardinky sm0 se dalo cekat sm3[/quote-0]

Jako sardinka jsem si teda nepřipadal, zase tak plno nebylo sm3 I když asi na to máme každý jiný názor...[/quote-1]

Přál bych ti vidět moje pokusy se dostat z místa a) do místa b) kvůli focení … Pokud někdo chtěl cestou vyfotit, tak jsem pěkně rozhrnul lidi, udělal si 1/2 metru, buch a zase se to zavřelo a já se pokusil dostat dál … Jako zažil jsem i plnější prostory ale fakt to bylo pěkně zašvyhnutý(toho kdo to srovnával s posledním Tijsem v T-M.A. bych ale poslal na vyšetření – to co tam bylo teď, bylo srovnatelné s povedenými akcemi v TMA z dřívějších dob a na Tijse tam bylo pomalu o polovinu víc lidí)

Jinak v tomhle je super, že foťák nad hlavou a neoblomný výraz 90% lidí chápe a dovolí mi projít …

Sandeagle
    Člen

Gyzmo: Potvrzuju ti ty tokeny, opravdu nešly vrátit a proto se tam začali dělat frontičky lidí, kteří je nakupovali přímo od těch co odcházeli… já si odnesl domů tak 1,5 památečních ale nechci vidět lidi, co šli domů s kapsou o 12+ tokenech, jak mohli bejt nasraný.

2. stage si jako kuřák mohl opravdu objevit dřív sm15 když byla prakticky v jediné pořádné M-Zóně, co sem slyšel původně tam ani bejt neměla ale počítalo se s tim, že tam hodně lidí bude trávit nějaký čas, tak proč ne. Povětšinou se tam hrál klasický diskotékový výběr, tak si asi o nic nepřišel 😀

Gizmo
    Člen

[quote kameja]
    k tomu pivecku, me to prislo v poradku, venku je to jeste 3x drazsi a mensi objemove( ana narazim na 2.5 euro - 0.2 heineken) a na tmku se zase sice za 40, ale pije se bahno staropramen[/quote]

60kč/24(1€)=2,5 za 0,3 kde je ten trojnásobek, pokud v onom holandu (o kterém předpokládám mluvíš) dojdeš do baru nebo hospody pivo tam stojí +- stejně někde dokonce víc než na akci samotné… Teď si zkus zajít do baru nebo hospody v Praze – i toho Heinekena seženeš klíďo za 35Kč za půllitr !!! (pokud nevěříš klidně tě na něj vezmu :-)))) Pro představu Vanditnight Berlín 0,5l 3,5-4 € ano je to tatáž cena po přepočtu !!! Nepleť si pojmy a dojmy se svojím trojnásobkem – trojnásobná cena než byla na TF by byla 5€ za 2 dl. Kvalitu jiných cen a výběru pitiva naprosto nezpochybňuji, ale tohle byl strašnej přehmat …

Add Bobrovo nevytáhnul paty – Pokud se budeme bavit o pivu tak jsem už ochutnal lecos … Po hříchu většina je česká produkce, ale tech zahraničních je taky požehnaně … Je zajímavé, že pokud jsem kdekoli v zahraničí před pivařem řekl ČR tak začal slinit jak Pavlovův pes…

Tolik reakce k pivu

Jinak hodnocení – celý den jsem měl hektický a zprávy tipu 60 za 1/3 v plechu mě strašili už cestou. Po příchodu do cca půl hodiny přišla další ťafka v podobě změny přístupů (po omezení počtu akreditací pro Rave jsem čekal drobet větší komfort – a ne nebojte – jsem realista s Diamond VIP (jak by tomu dost možná bylo venku) jsem nepočítal…). To že dojdu do goldu (terasa proti pódiu přes celoooou halu) a jsem tam vpuštěn mě nepřekvapilo – přecijen jsem od tamtuď mínil fotit světla – jaké bylo překvapení, když za dalších 10 minut už jsem vpuštěn nebyl s tím, že se změnili podmínky a 2 druhy pásek už tam vpuštěny nebudou – základní VIPka si už asi stěžovali, že za dvojnásobné prachy mají prd – terasa, z které vidí jen ty světla (mírně rozjetá projekce asi neuspokojila a vlastní bar při bezproblémovým cvrkotem na ostatních taky ne) Dál mě zaskočila absence vzduchu a brzo i čvachtání v botech z potu … To bidýlko pod pódiem z kterého jsme fotili bylo opravdu jen na chvilku – čím víš tím hůř … nevím jak to měli DJs s větráky …

Ale – celá akce se prostě hodnocením nemůže nazvat jinak než super start a parádní konkurence pro TM – Hudebně i lidma naprosté uspokojení a to prostě strhlo hodnocení na +

plusy neutrál mínusy

+ Lidi/atmosféra
    + muzika
    + světla
    + bary – a to pozor i ceny – opravdu je hodnotím velmi ale velmi pozitivně (až na onu výjimku)
    + záchody (byl jsem 3x a pohoda jazz)
    + známí a nově poznaní 🙂

0 – zvuk – mě nevadil – dobré špunty prostě nesmí chybět a to hlavně v prvních řadách a místech odkud jsem cvakal …
    0 – žetony – tady bych dal pozitivum, ale zaskočila mě informace o nemožnosti vracení – případně mi to potvrďte nebo vyvraťte
    0 – světla – nemůžo moc soudit – většinu času jsem se pohyboval moc pod pódiem, ale tomuhle prostoru prostě sluší občas i posvítit na lidi a strop – toho mohlo být víc …

– vedro – hlavně na začátku šílené … pak jsem dostal info o tom, že lidi oproti zákazu v Diamondu pootvírali okna …
    – kapacita – přeci jenom tam bylo asi o párset lidí víc než mělo být … ale zase to mělo za následek super atmošku no …
    – 2. Stage – kua jak je možné že se o její existenci dozvím ve 4 ráno ???!!!
    – Sezení asi jsem slepejš ale „dostatečné kapacity“ které jsem neočekával byli v reálu téměř nulovými …
    – změna přístupů v průběhu akce – malinko amatérské sorry – to že ani diamondi neměli přístup na Gold terasu (která v průběhu večera byla naprosto nevyužitá) je asi fakt naprostá blbost
    – prostoje mezi DJs … to se už snad nikde neděje ne ?

A ještě maličkost …

[url=http://www.rave.cz/fotky/15364/gizmovy-fotky-z-trancefusion-magic]Fotky jsou tu[/url]

[img]http://www.rave.cz/data/2011/05/fotky/15364-gizmovi-fotky-z-trancefusion-gizmo//93.jpg[/img]

2Sexy
    Člen

Strasne moc povedena akce… zitra sem pripisu i svoje dojmy.. tady zatim sdilim trance.cz members foto sm11 (foto by Flash)

[img]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/225933_1894440153437_1014565296_2129062_3275123_n.jpg[/img]

Anonymní uživatel
    Host

Neodolal jsem a koupil si DVIP lístky, takže to pro mě poprvé bylo nejen o hudbě, ale i o servisu a proto si dovolím okomentovat hlavně organizaci:

[b]+[/b]
    bar v DVIP sekci – fajnoví a rychlí barmani
    spousta místa na sezení v DVIP
    slušná a uctivá ochranka
    šatna i záchody bez front
    čistota DVIP prostorů

[b]– (banality neodrazující od další návštěvy)[/b]
    nemožnost proniknout do GVIP sekce (ačkoli je uvedeno, že pro DVIP je přístup kamkoliv na plochu)
    nejasné info u vchodu ohledně pití (bylo řečeno, že je vše v ceně, ale hned u prvního stánku po nás chtěli tokeny) – nakonec se ukázalo, že pití v ceně je jen v DVIP baru, což bylo trochu nepraktické kvůli běhání z baru na plochu a zpět. Možná by se to dalo vyřešit archem tokenů předaných u vchodu

[b]– (větší problémy až nas.ání)[/b]
    nemožnost opustit halu – ačkoli jsme měli pásky, které nelze bez poškození předat někomu jinému, tak prostě smůla. U akce, která trvá přes 10 hodin, je to nehoráznost.
    kouření – těšil jsem se na akci bez smradu z cigaret, ale překvapení se nekonalo. V DVIP se hulilo naprosto bez problémů, kolem chodili lidi z produkce i ochranky a naprostý nezájem. Chápu, že VIP mají pocit výjmečnosti, ale stejně by organizátoři měli najít odvahu je usměrnit. Podobné to bylo na ploše – každou chvíli si někdo zapaloval cigaretu a nikdo nejevil zájem je alespoň upozornit.

Celkově ale hodnotím pozitivně a těším se na další pokračování.

Rendolf
    Člen

[quote hectic]

Rendolf: já teda nevim, ale s pohybem jsem neměl nejmenší problém[/quote]
    Hmmm, to jsi ale musel zabloudit do VIP…sm15

Farley
    Člen

Nutno podotknout že famózní track. 🙂 No jo, už jsem zticha. 😀
    Edit: Škoda, že jsem si koupil nelimitovanou edici bez tý klubovky. 🙁

Schmidt
    Člen

[b]vsety:[/b] Pokud se nepletu, tak to první byl právě ATB feat. Jansoon – Move On ! (Club Version). 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Koukam na videa na youtube, musela tam být super atmosfera, pár akcí už jsem v čechách projel a atmoška poslední dobou upadala….žiju ted v Sydney, a tady jsou akce nebo kluby o ničem, …zlatá Praha a Brno!:) Nevíte nekdo jak se jmenuje první track na tomhle videu, prosim?!

Díks

sneck05
    Člen

skvely prostor,klidne dalsi akce,vytecna organizace,to byla party,ktere nic nechybelo,certvy vitr na scene,snad se konkurence pouci ma latku od novacka strasne vysoko,minus jedine pro pivare ta trtinka,naopak lasery,projekce,dekorace,stage hodne vysoko-snad poprve na takove akci-skvely pohled na djs,ATB skvele byly obavy,ale ty se nanaplnily byl hlavni hvezdou jak se patriii,dikyyyy poradatelum za nezapomatelnou akci

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 461)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.