TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION MAGIC Výstaviště Praha Holešovice 30.04.2011

• Toto téma obsahuje celkem 459 odpovědí. Do diskuze (94 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M1 a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 461)
  • Autor
    ital.2
    Člen

[quote andre]Bobr: to, když jste do někoho strčili (omylem) a ještě se vám ten postižený sám omlouval a ptal se jestli je vše ok, bylo tady v Česku tak před cca 8-10 lety úplně běžné... postupem času se mi začlo zdát, že toto mizí, anebo jsem si říkal, že už asi nejsem v takové euforii, že bych to tak vnímal, ale koukám, že se mi to nezdálo, ale že tahle věc odsud fakt zmizela... škoda[/quote]

Já byl na TM celkem 4x SW 2x a toto se mi stalo snad na každý alespoň 2x a byli to týpci,který by mě zlomili malíčkem,takže myslim,že se to zase až tak nevytratilo.
    Ale na týhle akci byli lidi fakt divný…

Na TF jsem šel hlavně za muzikou a pobavit se a taky ze zvědavosti,jak si s Prům.palácem pořadatelé poradí,což si myslim,že zvládli dobře a jak tady výše zaznělo,lepší dělat akce tady než v Tesle vedle,myslim,že tam mě už nikdo nedostane a je to přesně proto,jak to vypadalo na Tiestovi.

mitchel
    Člen

akci hodnotím hodně pozitivně..přišli sme na konec First State takže ho hodnotit nebudu
    Myon a Shane 54 měli hrát později si myslím, určitě energičtější set než ATB nebo Cosmic Gate
    Roger Shah, toho miluju, paráda, škoda že ten začátek bylo ticho
    ATB nic moc, ikdyž se to dalo asi čekat, hlavně me dorazil konec, D’n’B Fusion ??? kdyby dal na konec What About Us pro lidi co to znají z radia tak to beru ale hrát tam 10 minut něco jako DnB fuj, mlel páté přes deváte, tentokrát místo Rammsteinu tam hodil jinej úlet ale to je jedno, velké plus bylo Apollo Road, to byla atmosféra :-). Potěšil by mě i nějakou jeho starší peckou, čímž by lidi určitě dostal ale nic nedal,škoda.
    Cosmic Gate, na poslech hodně good, ale v ten čas už bylo dost kilometrů napařeno a chtěl bych něco rychlejšího už (Exploration of Space pro mě track večera co do atmosféry v hale), takže u nich sem si příjemně odpočinul v mírném tanečním kroku.
    Dash Berlin, pro někoho zpívánky, pro ty co tohle od něj očekávali fantazie, užil sem si to od začátku do konce, komunikace s publikem vynikající, škoda že Emma ani omylem nezpívala live, ale všichni si společně zazpívali takže za mě spokojenost…podruhé bylo Apollo Road a podruhé mě rozsekalo, ikdyž se mi zdá že ATB ten track měl našláplej víc.
    Sean Tyas, přesně to co sem na konci čekal, neměl sem po 8 hodinách paření už moc sil v nohách ale nenechal mě odejít ani nachvilku spočnout…neskutečně to sypal, škoda že nedal Lift. Jinak paráda.

+rychlost u baru, wc, šatny
    +apollo road, exploration of space
    +atmosféra
    -nahatí troubové
    -pivo za 60 😀
    -atb

Příště zas 🙂

kameja
    Člen

jo, ja myslel ze v pecku, v tom pripade se omlouvam za dezinformaci

spawn.leo
    Člen

kameja :
    jan poopravim, scootři byli v G1

kameja
    Člen

Mareno: no party uz jsem hodnotil nekolik stranek vepredu a psat to tu vickrat a samovat nema cenu, ja se jen vyjadruje k tesla arene, ktera je pro me otresna, bvv P uz si proslo skvele citadelou, scootery, ted bude zatez na tiesta, navic se s tou halou da pracovat, ruzne rozdelovat atd, kdezto treba s tim veletrznim palacem nebo teslou se moc pracovat neda.. nicmene kazdej mame svou pravdu, tak to tu nebudem spamovat, ale bylo by to hezky mit to jednou v praze a jednou v brne, at se to strida…

Bobr
    Člen

dukelak: Bejvávalo… Z okolních zemí možná, zkus si ale vyjet trochu dál 🙂

Farley: Aha, tak to jsme se špatně pochopili, omlouvam se 🙂

Co se týče horka, byl jsem v cca 3-5 řadě od stage a neměl jsem vůbec problém, měl jsem za celou noc asi tři čtyry vodky s redbulem a tři flašky vody a protancoval jsem docela dost, asi jsem kápnul na dobrý místo 🙂

mareno
    Člen

[quote kameja]no jelikoz jsem tam byl 3 roky zpet na tiestovi a uz v te dobe to byla otresna hala, kera se rozpadala. A ze nejde o to jestli je po rekonstrukci nebo ne, to si pis ze jde, cim modernejsi hala tim lepsi prostor pro to, vymyslet nejaky efekty, kulisy apod....[/quote

Já nevím...efekty, kulisy...Jdeš do divadla nebo na party? Kdybys napsal, že je tam horší zvuk než jinde, jakože třeba pro spoustu lidí je. Ale o efektech a kulisách to přece není, to je jen takový doprovodný program, který samozřejmě umocní atmosféru, ale třeba právě na TM už se mi to zdá až skoro za hranicí vkusu. Jakoby se jednalo o to, že když budu mít každej rok více laserů, světel atd., budu mít lepší party. Spíš je to naopak zastírání něčeho jiného... A nemluvím o tanečnících, který z mýho pohledu jsou spíš vždy víc k smíchu ve svých futuroretrogalaktických kostýmech, než aby lidi dávali do varu. To samé na TF, podle mého názoru byli úplně zbytečně navíc.
    Sorry OT.

kameja
    Člen

no jelikoz jsem tam byl 3 roky zpet na tiestovi a uz v te dobe to byla otresna hala, kera se rozpadala. A ze nejde o to jestli je po rekonstrukci nebo ne, to si pis ze jde, cim modernejsi hala tim lepsi prostor pro to, vymyslet nejaky efekty, kulisy apod….

mareno
    Člen

[quote kameja]Mareno: s tou tesla arenou si delas prdel?? jo mozna po rekonstrukci jo, ale zadnou akci bych tam v zivote nedal, radsi treba vystaviste v brne a pavilon P, kterej je asi 3x vetsi jak ten veletrzni palac...

[url=http://www.youtube.com/user/77kometak77?feature=mhum]konečne sem nahral videa, takze videoreport[/url][/quote]

Myslím to naprosto vážně a vůbec nejde o velikost prostoru, nebo jestli je před nebo po rekonstrukci.

kameja
    Člen

ja bych rek, ze cosmici jako headlineri si mohli delat uloho jakou chteli…

Nulda
    Účastník

Transmission is dead, viva la Trancefusion!!! sm0

Tak nějak bych začal moje hodnocení, ikdyž ono samo o sobě by to stačilo. Ano, tahle akce byla naprosto famózní a to téměř po všech stránkách. K téměř později… Dost se divím tomu že si tu poměrně hodně lidí stěžuje na zvuk, já se celou dobu pohyboval cca 1/3 od stage a zvuk byl naprosto dokonalej a precizní ani na chvíli jsem o něm nezapochyboval. Dobrá a rychlá obsluha na barech, ceny sice trochu vyšší ale dalo se (3 tokeny za třetinku Hnuskenu a vodku je dost). Vůbec celá organizace neměla chybu. UM by se mohla učit…
    Dorazili jsme akorat na Rogera a za sebe můžu říct že pro mě byl tohle set večera – při Morning Star jsem lítal někde nad Výstavištěm 🙂 , neskutečně jsem se těšil na Tyase ale krutě docházeli síly až nakonec kolem 4 ranní došli úplně…škoda… Jako plus hodnotím i kratší sety na úkor počtu djs, proč ne, akorát příště to hoši trochu líp poskládat, utahaný to bylo místama až až zvlášť Cosmic Gate vůbec nepochopili svoji úlohu, na druhou stranu to měl pořadatel předpokládat a šoupnout je na start. Jedinou nechutností byl ATB ale s tím se tak nějak počítalo, na druhou stranu přitáhnul spoustu lidí což na první díl party jedině dobře.
    Těším se na podzimí akci…

kameja
    Člen

Mareno: s tou tesla arenou si delas prdel?? jo mozna po rekonstrukci jo, ale zadnou akci bych tam v zivote nedal, radsi treba vystaviste v brne a pavilon P, kterej je asi 3x vetsi jak ten veletrzni palac…

[url=http://www.youtube.com/user/77kometak77?feature=mhum]konečne sem nahral videa, takze videoreport[/url]

Newman
    Člen

[quote D4ve]Rendolf: jsem to rikal, ze tam budete jak sardinky sm0 se dalo cekat sm3[/quote]

Jako sardinka jsem si teda nepřipadal, zase tak plno nebylo sm3 I když asi na to máme každý jiný názor…

Anonymní uživatel
    Host

Myslim, že vše už bylo řečeno. Hudba nebyla špatná, chvílema jsem si skutečně skvěle užíval. Atmosféra dobrá, nasáklá jarní chutí si trošku zařádit:-). Jinak super vyznačené místo pro kuřáky i s DJ:-) Pití bylo až na pivo za dobré ceny. Nevidím jediný důvod kritizovat TOKENY- pořadatel se brání, aby ho zaměstnanci neobírali…. a uspíšila se tím i platba. To že se tam nějací blbečci přišli poprat je smutné, ale všude se najdou idioti. Jinak děkuji pořadatelům za super večer……

DLF
    Člen

Jo, jo. Pravda pravdoucí. Dobře, že si ty Vibrations připomněl. Na nic za litr s pivem za 60 už nejdu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 461)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.