Úvod › Fóra › Trance Diskuse › TRANCEFUSION MAGIC Výstaviště Praha Holešovice 30.04.2011
- Toto téma obsahuje celkem 459 odpovědí. Do diskuze (94 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
M1 a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
2. 5. 2011 v 12:56 #196232
Anonymní uživatel
HostNapadlo me uplne to samy sm3
2. 5. 2011 v 12:36 #196231mareno
ČlenZa mě taktéž výborná party. Hudba parádní podle očekávání, i když samozřejmě při tolika Djs se najdou vždycky i slabší chvilky. Ale třeba na TM mě vždycky někdo nasral, že jsem musel zmizet z parketu, to se mi na TF nestalo.
Heineken je fakt kekel, ale když jsem zjistil, jak jsou daleko záchody od předních míst před stage, tak jsem přesedlal na 42, protože kdybych pil pivo, tak bych za celou noc naběhal slušnejch pár kilometrů. Velký plus pro mě byla právě vodka – ale na druhou stranu je to fakt vtipný vodka česká, pivo holandský 🙂
Celkový dojem z vizualizací vyzněl jednoznačně kladně, i když stále na party chodím vlastně a jenom kvůli hudbě, což jak jsem si přečetl u některých přispěvovatelů výše, nemůžou říct všichny.
Šatny, hajzly – úplně v pohodě. Citliví lidé na hygienu nemůžou čekat naleštěný prkýnko, jak v Sasazu, protože přeci Průmyslový palác už nějakou dobu stojí 🙂
Ceny na barech reálné až příznivé, teda až na to pivo.
Horko bylo, ale nad tím se nemá asi cenu ani pozastavovat, kde není? Ale zase obdivuju Tyase, který si vzal na svůj se čepici, takže i s tím horkem je to asi relativní 🙂Takže díky za tuhle party, která má podle mě slušně nakročeno konkurovat svému zatím většímu sokovi. Podle mě, jestli se další 1 až 3 akce ponesou v podobné atmosféře a s podobně kvalitním line-up, tak se může přesunout do jedné z dvou našich pražských hal. A narovinu řeknu, že by mi nevadila po delší době halovka v Tesla aréně.
2. 5. 2011 v 12:15 #196230dukelak
ČlenBobr: že máme jedny z nejhezčích holek na světě, je prostě fakt 🙂 …a tím pivem byl nejspíš myšlenej ležák plzeňskýho typu, což Heineken je…spíš je zarážející, že se prodával v pixlách a né točenej, osobně by mi bylo jedno, jestli piju eurozmetek jako Staropramen nebo Heineken, vyjde to na stejno, spíš jde o to, aby bylo pivo čepovaný…
2. 5. 2011 v 12:12 #196229Farley
Člen[quote Bobr]Farley: Trochu tolerance chlape, že je někdo gay, no a co? Tyhle názory bych čekal od někoho s 50ti rokama a vejš...
A co se týče těch padajících skleniček z VIP, ony nepadaly - byly házeny, a jejich majitelé se přitom, podle výrazu ve tváři, obrovsky bavili :/[/quote]
Fakt asi blbě řečený. Neber mě špatně, proti Gay komunitě nic nemam. Bylo tam i pár zástupců v davu, jak se dalo všimnout. Naopak jsou to dot statečný lidi, když vylezou ven do světa plnýho předsudků a nebojí se. Jen mi prostě nesedl styl oblečení těch tanečníků. Ty chlapi vypadali fakt jak vypuštěný ze strip klubu. A to mi trochu zkazilo požitek hlavně z Rogera.2. 5. 2011 v 11:52 #196228snek
Člentak nevíím přidám taky svou trošku do mlýna…asi se můj příspěvek bude docela vymikat zdejším reportům, ale za mě jednoznačce jedna z nejlepších párty na kterých jsem byl. Organizačně zvládnuté daleko líp než od UM, řáda před vstupem nebyla, na šatny taky ne, na baru jsem se nezdržel víc jak minutu. Narváno bylo to nepopírám, ale popravdě radši narvanou halu s takovouhle atmosférou než polovina lidí a mrtvo. Atmosféru bych srovnal tak s Tiestem v T-mobile aréně. Na to že jsem byl před 3.týdny na ASOTu, tak atmosféra si nic nezadalou s tou naši, ba co občas se mi zdála i lepší, měl jsem z toho opravdu husí kůži. Projekce byla taky úžasná, kam se hrabe minulý rok TM. Co ale musím vytknout byl zvuk, ten byl místy opravdu špatný, zejména na Tyase to až pomalu trhalo uši. Tohle vidím jako jediné mínus akce….ceny na baru s tím už se hold smiřte že promotéři mají značnou část zisku i s barů. Takže za mě jednoznačně párty na kterou se nezapomíná a Tyas to byla raní třešnička na dortu, škoda těm co už byli unavení a šli domů…
2. 5. 2011 v 11:35 #196227Bobr
ČlenAch jo, zase typická česká arogance typu „nejlepší pivo na světě“, „nejhezčí holky na světě“ a tak dále… Zajímavý je, že to prohlašujou lidi, který obvykle nevystrčili paty z ČR…
2. 5. 2011 v 11:29 #196226Sigix
Člen[quote Tripmain]Ahoj vsichni,
Tady mate nase set na stazeni i tracklist. Diky pro vsichni fanouski kdo prijeli brzo, byly jsme uplny prekvapni! 😀
Ciao,
Tripmain & Bon Finix[url=http://soundcloud.com/tripmain/bon-trip-bon-finix-tripmain]http://soundcloud.com/tripmain/bon-trip-bon-finix-tripmain[/url]
01. Sebastien Drums and Avicii - Snus (Original Mix)
02. Nadia Ali & Starkillers & Alex Kenji - Pressure (Original Mix)
03. Nicky Romero - Solar (Original Mix)
04. Sebjak - Shock (Original Mix)
05. Setrise & Matthew Nagle - Nailed It (Original Mix)
06. Faithless feat Dido Feelin Good (Kyau & Albert Remix)
07. EDX - Szeplo (Original Mix)
08. Sultan & Ned Shephard feat. Nadia Ali - Call My Name (Spencer & Hill Remix)
09. Dada Life - White Noise / Red Meat (Original Mix)
10. Stoneface & Terminal - Here To Stay (Original Mix)
11. Adele - Rolling In The Deep (Lores Extended Remix)
12. Sander Van Doorn Ft. Carol Lee - Love Is Darkness (Basto's Bigroom Baby Mix)[/quote]Dííííkýýý!
A Pro všechny co to nestihli z časových důvod; poslechněte neboť už z tracklistu je viděť že zahráli na trancefusion jak se sluší a ptří!
2. 5. 2011 v 11:13 #196225Tripmain
ČlenAhoj vsichni,
Tady mate nase set na stazeni i tracklist. Diky pro vsichni fanouski kdo prijeli brzo, byly jsme uplny prekvapni! 😀
Ciao,
Tripmain & Bon Finix[url=http://soundcloud.com/tripmain/bon-trip-bon-finix-tripmain]http://soundcloud.com/tripmain/bon-trip-bon-finix-tripmain[/url]
01. Sebastien Drums and Avicii – Snus (Original Mix)
02. Nadia Ali & Starkillers & Alex Kenji – Pressure (Original Mix)
03. Nicky Romero – Solar (Original Mix)
04. Sebjak – Shock (Original Mix)
05. Setrise & Matthew Nagle – Nailed It (Original Mix)
06. Faithless feat Dido Feelin Good (Kyau & Albert Remix)
07. EDX – Szeplo (Original Mix)
08. Sultan & Ned Shephard feat. Nadia Ali – Call My Name (Spencer & Hill Remix)
09. Dada Life – White Noise / Red Meat (Original Mix)
10. Stoneface & Terminal – Here To Stay (Original Mix)
11. Adele – Rolling In The Deep (Lores Extended Remix)
12. Sander Van Doorn Ft. Carol Lee – Love Is Darkness (Basto’s Bigroom Baby Mix)2. 5. 2011 v 11:04 #196224iamek
ČlenNa akci jsem diky bohu nebyl, ale musim se vyjadrit k tomu pivu. Cenu neresim to je vec poradatele, ale proc do prdele se na ceskych akcich necepuje ceske pivo, ktere proste je nejlepsi na svete ? Kdyz je za pipou sikovny clovek tak nacepuje pivo na 1x … A verim, ze pivovary by mely zajem sponzorovat takove akce …
2. 5. 2011 v 8:30 #196220hectic
ČlenFarley: ceny byly naprosto standardní, u některých věcí dokonce i o pár kaček levnější
Rendolf: já teda nevim, ale s pohybem jsem neměl nejmenší problém, naopak na Transmission bejvá mačkanice, tady jsem se dostal všude bez problému….
jinak ta Incheba, tak to je podle mě přesnej opak průmyslovýho paláce. Možná lepší prostor na zvuk, ale ten zbytek stoji za hovno (když tam bylo Pure s Arminem, ten prostor mě moc neuchvátil teda…. zrovna hlavně záchody a šatny nic moc…)
2. 5. 2011 v 8:04 #196219Bobr
ČlenFarley: Trochu tolerance chlape, že je někdo gay, no a co? Tyhle názory bych čekal od někoho s 50ti rokama a vejš…
A co se týče těch padajících skleniček z VIP, ony nepadaly – byly házeny, a jejich majitelé se přitom, podle výrazu ve tváři, obrovsky bavili :/2. 5. 2011 v 0:43 #196218Farley
ČlenTaky přidam dojmy.
Ten zvuk byl fakt hroznej. Nejsem moc velkej pařan, spíš poslechář, ale sem jsem musel, protože totálně ujíždim na Andrém. Nevim, jestli jsou lidi zvyklí pařit při týhle hlasitosti, ale mě to dalo docela dost zvykání a odpočinku vzadu. V tom paláci to bylo buď totálně nenazvučitelný, tak to vyhnali aspoň hlasitosti, a nebo nevim. Tak jako tak, to volume mohli hodit o kus níž. Stačilo se postavit pod vejškáč a bolely uši. Samotný zvukaři na to nejspíš srali, protože se mi nechce věřit, že jim to nikdo neřek.
Ti češi mě moc nevzali.
Od First State jsem čekal víc. Obyč „techno“. Ikdyž Drowning od Armina potěšilo moc.Myon a Shyne mi nějak vyskočili z paměti, takže předpokládam, že mě asi taky moc nechytli.
Roger to nehorázně rozjel. Belearic miluju. Šíleně. Ty tanečníky si mohli odpustit. Nebo je aspoň líp oháknout. Ale čert je vem. Rogerovi ten zvuk škodil opravdu moc. Celá skladba zanikala a člověk slyšel čas od času jen nějakej ten hlavní lead, nebo key. Cool, že hrál naživo. Potěší. To bezdrátový M-Audio by se mi taky líbilo. Ale jen pro to, že je cool, tu vlastnost bych nikde nevyužil. 😀
Předstvení. Osobně já miluju Walk The Edge a můžu i tu vocal verzi, takže já si to užil. Opět mě zas sralo jen to nehorázně gay oblečení těch tanečníků a zvuk. Ty trampolínisti ale respect. I synchronizovaný byli. 😀
Na ATBho jsem polknul, zatnul zuby a přesunul se úplně dopředu, abych idola viděl. (cestou kolem tech vejškáčů, au) Já byl spokojenej moc. Líbilo se mi, jak si hrál s davem. Ectasy nemělo chybu, ty novinky taky ne. Appolo Road to aspoň v mejch očích nehorázně rozjela. I já si zaskákal a to většinou pařim stylem poklepávající noha. 😀 Future Memories tracky ke konci byly skvělá tečka. L.A. Nights má prostě něco do sebe a skáče se do ní snad ještě líp. Úplně úžasný, jak celá hala zpívala u What About Us. Myslim, že i Andrého to docela překvapilo. Docela obměkl (Možná i díky vodce s juicem Toma, co ty lightboardy za nim chvíli zabírali. :-D) a jak si pak sed a děkoval při My Everything. Pro mě skoro dojemnej moment. 🙂 Dokonalost. Škoda jen toho zvuku, no. Btw fain, že tam měli nový album. Nedalo se nekoupit si ho. Krásnej suvenýr. Až na dvě výjimky ho žeru odshora do konce.
Od Cosmic Gate jsem moc nečekal, ale příjemně překvapili. Jejich remixy moc nemusim, ale tady jeli docela pěkně. Bylo slyšet, že si s tim zvukem hrajou. Jinak pod ně pustili skvělou laser show!!! Jak měli otřesněj zvuk, tak ta laser show bylla boží. Nemáte někdo natočenou v akci tu soustavu zrcadel, co vrhala ty „Mission Impossible“ lasery? 🙂
Od Dashe jsem cekal presně tohle. Melodický, uplift, vokály, příjemný. To mam rád. Potěšil i znova puštěnym Apollo Roadem. 🙂
U Emmy jsem si řikal, že je buď šíleně skvělá a nebo hrozná a na playback. S timhle zvukem se to nějak nedalo odlišit. Asi teda playback, no. Ale její tracky s Dashem i tak potěšily. Man On the Run je prostě skvelá, no. Nedá se nic dělat.
Sean Tyas byla ale slušná pecka nakonec. Už jsem byl utahanej, už jsem tolik nevnímal, ale když si to tak promítnu nazpátek, jeho set byl parádní zakončení. Myslím, že i on si to dost užil. Akorát ten Banshee mi nezahrál, no…. 😀
Jinak na takhle drahý akci jsem byl prvně, takže je fakt velká škoda toho zvuku a podobnejch chyb, jako třeba padající skleničky s pitim z VIP sekce na ty pod něma, co seděli unavený na lavicích. Odcházel jsem s nějakym mojitem na zadech. 😀
No příště mě někdo na akci tohole typu (a ceny) dostane jen, když tam bude zas takhle peckovní lineup. Bez něj bych jim při tomhle zvuku asi omlátil vstupenku o hlavu. Ale jinak já si to dost užil. 🙂
1. 5. 2011 v 23:51 #196217D4ve
ČlenRendolf: jsem to rikal, ze tam budete jak sardinky sm0 se dalo cekat sm3
1. 5. 2011 v 23:45 #196216Rendolf
ČlenZlatá Transmission, hudebně paráda, ale ty prostory byly malý na jména jako ATB, Cosmic Gate, nevim, proč tam cpou tolik lidí, nedalo se tam ani hnout!!! Ale jestli to bude příště v Incheba aréně, tak to bude paráda…
1. 5. 2011 v 23:20 #196212Anonymní uživatel
Hosttaky přispěju nedůležitym názorem 🙂
First State mě příjemně překvapil … mám rád house, takže sem si přišel na svý, dobrej začátek party
Myon and … …. nuda
Roger uspávač hadů, jeho šaškování s těma klávesama zbytečný kdyby místo toho zůstal za vercajkem a hrál udělal by líp… pustit desku si můžu i doma
ATB … škoda že nám nezahrál rammsteiny … nudnej set, nějáký pasáže se daly , celkově ale nic moc
cosmici se mi líbili … bohužel už jsem začal tuhnout takže sem si je neužil tolik jak bych chtěl
emmičce bych dal nejradši facku … po dvaceti sekundách „zpěvu“ sem nevěděl jestli to myslí vážně nebo si dělá srandu z celý haly, radši sem šel na guláš …
dashe sem skoro neviděl , byl sem tuhej , šel sem nabírat síly na zlatý hřeb večera…
Sean Tyas … skvělý, takhle sem se dlouho nevyblbnul … parket se trochu vyprázdnil a člověk měl dost prostoru, dal bych mu aspoň dvě hodinycelkově to zklamání nebylo, i když v porovnání s TM FC akce pokulhává ať už hudebně ale i organizací.i když organizace celkem dobrá, žádný velký fronty, zvuk malinko haproval, ale dalo se to
akorát bych v době takovýchhle party nepouštěl poláky přes hranice … hovada … a upocený gaye bez trička bych zavřel do klece a kuřáky na parketu jakbysmet … i když sem jich na TF moc neviděl tech pár ko*otů s mávajícím cigárem dokázalo zkurvit náladu -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.