Úvod › Fóra › Trance Diskuse › TRANCEFUSION MAGIC Výstaviště Praha Holešovice 30.04.2011
- Toto téma obsahuje celkem 459 odpovědí. Do diskuze (94 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
M1 a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
1. 5. 2011 v 22:39 #196208
prochi
ČlenNebyl jsem, ale kdybych byl v čr, určitě bych se stavil. Ale co tu čtu bych to shrnul takhle…..nekdo jde ciste za hudbou, nekdo i za hudbou a organizaci…nekteri uz tyhle jmena videli mockrat a maji za sebou spoustu halovek, obvzlast od UM, jsou zvykly na urcity standard organizace a pro ne je i organizace party velmi dulezita…..chapu jejich zklamani…..Obvzlast pokud promoter neco slibi a nedodrzi, to se proste musi pohlidat.
Na tehle akcich je vetsina lidi jen proto, ze je nejaka party ve městě a je jim fuč kdo hraje, pripadne max budou znat ATB. Nadšenci a fans takovou akci nikdy nezaplati, jak už se spousta mistnich klubovych promoteru presvedcila. Hudebni stranku muze promoter ovlivnit jen castecne, a to vyberem djs….Ale uz neovlivní, jak djs zahrají, proto chápu, že i Transfusion pro urcity okruh fanousku muze byt lepsi nez TM FC.
K zvuku….zvuk ovlivnuje i to, jak djs hrajou, protoze pokud jim nekdo jebe se zvukem, tak jsou akorat nasrany. Zvukare je proste potreba si pohlidat. Promoteri vetsinou zacnou resit az ve chvili, kdy se stane pruser. Moc dobre si pamatuju, jak velky problemy se zvukem byly na Transmission 2 s Arminem….Od te doby patri zvuk mezi priority UM. Treba na Transmission FC byla pravdepodobne pro me dost nejlip nazvucena halovka. Myslim si, ze na zvuku by se nemelo setrit a Funktion One by mel byt na halovkach standardem.
Zacit s uspesnou serii halovek je proto hodne tezky, obvzlast kdyz UM kazdym rokem nastavuje laťku kvality o něco výš. Ciste subjektivně měla Trancefusion dost mozna i lepsi lineup, ale Transmission a UM mají své jméno, je to značka kvality a proto pritahli na posledni TM dobrych 14 000 lidi(muj odhad). Stejně tak to třeba dělá i u Sensation White. V pripade Trancefusion to chce hlavně vybudovat jméno, zaběhnutou značku. Postavit komfort navstevniku a zvuk na stejnou uroven jako skladbu lineupu….a pocitat s tim, ze uspech heprijde hned, ale az po par uskutecnenych edicich.
Na druhou stranu tahle promoterska skupina je tu celkem novackem na trhu a v zacatcich melo i UM spoustu problemu a nejakou dobu trvalo, nez to vychytali…Chce to do dalsiho dilu opravdu hodne sebereflexe, snad tenhle promotersky projekt nezkrachuje, jako něktéré další v minulosti, protože silná konkurence UM tu fakt chybí.
1. 5. 2011 v 22:34 #196207Anonymní uživatel
Hosttaky přidám nějaké své postřehy:
First State mě zklamal, prvních asi 30 min šlo do hausu takže to mě nebavilo ale pak se zlepšil
ATB mě mile překvapil, čekal jsem ho horčího až teda na tu rockovou písničku, nebylo to ani nijak upravený, to mě otrávilo- nepatří to vůbec na trance akci ale byla to asi minuta, jinak ok
Kosmíci super
Dash dal dvakrát jednu věc- to bylo takový dost vokálový
Roger super
Myon si ani moc nevybavuju
Ema tam jen hrála roli a to mě zklamalo, nechápu proč to nezaspívá, když to trošku netrefí nak by mi to nevadilo, bylo by to živý a super a ne tohle, se tam kroutí, všichni jsou z ní hotový, jak tu někdo napsal- ta tam byla zbytečně
krizi jsem měl už po jedné hod, zýval jsem, pak jsme dali jídlo a O2, vrátili se a mě se vrátili síly
Sean byl celej výbornej, parádně našlapanej, ve předu bylo už volněji a dalo se pořádně pařit, toho jsem si užil ze všech nejvíc, sednul mi jak p…l na hrnec a propařil jsem ho na 150% toho bych si dal ještě půl hodinky určitěJinak mohlo bejt pivo český točený a padala omítka ze stropu, byla vidět ve předu na hrazení a na baru ale to byla spíš prča:-)
Jo a na začátku to bylo hodně nabasovaný ale pak mi přišlo že to srovnaliTakže mínusy jsem našel ale akci jsem si užil a pořádně zapařil, atmosféra super!
1. 5. 2011 v 21:52 #196200Stoupa
ÚčastníkKruci někdo mě zvěčnil na tom videu během Shaha sm15
1. 5. 2011 v 21:44 #196199Sandeagle
ČlenNo všechny klady a zápory co jsem měl na mysli napsal už třeba tady klapča, o těch se nebudu rozepisovat. Jedno velké plus jsou samozřejmě kvanta známých, včetně našich i zahraničních DJs a producentů (přímo na parketě byla možnost potkat kdekoho, já jsem stihl odchytit třeba reordera a matamary, zbytek sem zahlídl koutkem oka :))
S tim kouřenim: Každej slušnej člověk se prostě sebral a šel kouřit do m-zone. Pro mne to znamenalo že sem toho vykouřil tak polovinu toho, co bych sjel normálně a ještě sem si u toho mohl zahrát bowling sm15, takže to beru taky jako takové malé bezvýznamné plus. Co mi tam fakt vadilo, byl hlouček, který tam od začátku do konce akce jel na trávě přímo uprostřed parketu, nebo skupinky lidí, kteří vám řekli „s dovolením“ jakože jen procházejí, ale stoupnou si hned před vás a začnou vás vytlačovat, jinak jsem nějaké extra konflikty nezažil.Hudebně bylo vidět na co tam lidé většinou přišli… ATB měl nejvíce lidí (zajímavý fakt že před a po jeho setu byly fronty u vchodu/východu, takže jisté nemalé procento šlo fakt jen na něj). Spokojený jsem vesměs se všema účinkujícíma, až na CG, kteří na svoje místo v lajně hráli dot uťáple, Roger ShaF měl prostě smůlu na zvuk, miláček publika ATB hrál co mu přišlo pod ruku (na dnb sem byl schopnej skákat víc jak dobře), M&S řezali víc než jsem čekal, FS v jednu chvíli vypadal že neví co má pro ani ne půl parketu hrát, pan DB hrál tak jak hraje vždycky, u něj se prostě nedá čekát nic víc a nic míň a Sean to tam solidně rozjebal, což ve výsledku byla škoda a rozhodně si myslím, že si nezaslouží bejt závěrečným číslem, u kterého už půlka lidí co zbyla odchází a druhá se jde balit.
Jsem rád že jsem potkal a poznal celkem dost nových lidí jak už tady z fora tak i cizích a ted když vim jak vypadáte tak se mi s váma bude hádat zase o něco líp sm15
1. 5. 2011 v 21:42 #196198Monique
Členmountainer: tohle mě fakt rozesmálo jak krásně to sedí sm15
Přes menší zdravotní omezení jsme nakonec jeli a jsem moc ráda. My se drželi vzadu, takže problémy z kotle jsme vůbec nepostřehli, navíc bylo chvílema vzadu alespoň dýchatelno, i když ne po celou dobu. Já si na akci užila parádně nejvíc Rogera (ten byl prostě fantastickej) a CG. Nejprv mě mrzela absence čepovanýho pivka, ale v průběhu večera jsem si už ani nevzpoměla sm14 . Utracení posledních tokenů když nejdou vyměnit zpět mě vždycky vytočí, přestože na baru viděli, že už máme bundy a odcházíme museli ty víčka bez vyjímky oddělat, takže do vlaku nám to bylo naprd … ale to už tak halt na akcích chodí. Podle mýho trošku nedostatečný občerstvení stran jídla, výběru a zásoby, byl tam u toho stánku s jídlem navíc pořádnej zmatek a boj o ostrý lokte … ale dalo se to přežít. Nejvíc mě asi zklamal avizovaný prostor pro odpočinek … dle mého byl nedostačující. Nicméně až na tyto drobné organizační věcičky (třeba se z nich dá do budoucna poučit) děkuju organizátorům za akci, byla super a jen tak dál sm5
1. 5. 2011 v 21:25 #196194andre
ČlenBobr: to, když jste do někoho strčili (omylem) a ještě se vám ten postižený sám omlouval a ptal se jestli je vše ok, bylo tady v Česku tak před cca 8-10 lety úplně běžné… postupem času se mi začlo zdát, že toto mizí, anebo jsem si říkal, že už asi nejsem v takové euforii, že bych to tak vnímal, ale koukám, že se mi to nezdálo, ale že tahle věc odsud fakt zmizela… škoda
1. 5. 2011 v 21:23 #196193DjDkD@ve
ČlenTaky prihodim par veci do diskuse…
Chtel jsem puvodne vsechno rozvadet, ale je to zbytecne, temer vse bylo jiz v diskusi zmineno, tak to pojmu jen jako obodovani od 0 do 10, kdy 0 je naprosty voser….
Zvuk 4/10
Zazemi 0/10 WTF!!!
Atmosfera 10/10
Hudba celkove 6/10
Efekty 6/10Behem dubna to byla jiz moje ctvrta velka akce a musim rict, ze jednoznacne nejhorsi!!!
Jedine tri veci, ktere pro me osobne na teto akci byli na spickove urovni: atmosfera, set Dashe Berlina a vystoupeni dua Ogor (nebo jak se to pise)…1. 5. 2011 v 20:56 #196192Schmidt
Člen[b]Bobr:[/b] +1111111111111 sm3
1. 5. 2011 v 20:41 #196191Bobr
ČlenCo se týče tý bitky, kdyby bejval ochranku nepřivolal jeden z fotografů, bůh ví kdy by se tam vůbec dostali.
Lidi byli vesměs dobrý, daleko lepší než je standard na českejch akcích, což myslim způsobil line-up. Samozřejmě se to nedá srovnávat se zahraničim, kde když do někoho strčíte, tak se vám ještě omluví a zeptá se jestli jste ok, tak daleko to tady zřejmě nikdy nedojde… Bohužel se tam pořád dali najít lidi, který prostě mermomocí museli začít hulit a máchat s tim cigárem kolem hlavy ostatních lidí. Takže jestli to z nich někdo čte, rád bych vám „poděkoval“ a popřál brzkou rakovinu.1. 5. 2011 v 20:39 #196190honzátos
ČlenNa akci jsem nebyl ze zdravotních důvodů, štvalo mě to jako pana Mountainera sm9.
Čtu tady dojmy a musím říct, že jsem to s tim zvukem opravdu uhodl sm15.
Přesto budu ještě chvíli smutnit hlavně kvůli tomu, že jsem nezažil Shaha na živo, ale nenechal jsem si ho ujít v přenosu na DR a byl to luxusní set !1. 5. 2011 v 20:21 #196189Michal
ÚčastníkTrancefusion Party Prague Folks, regarding comments about Emma Hewitt – unfortunately Emma was vocally indisposed due to health problems but her gig was amazing anyway, hope to have her here soon again! Simply because of her charisma.
1. 5. 2011 v 20:11 #196187Anonymní uživatel
Host[quote Electribe][quote Anonymní uživatel]Ahoj všichni!
Na akci sem se nedostal 🙁 což mě štve. Akci ale přenášelo Danceradio, které sem taky ale nemohl poslouchat :(((
Nemáte náhodou někdo GRABnutý tento přenost na HDD?
Díky.[/quote]Zde vse:
[url=http://www.urtrancezone.com/live-sets/trancefusion-magic-prague-czech-rep-2011-04-30-t38062.html]http://www.urtrancezone.com/live-sets/trancefusion-magic-prague-czech-rep-2011-04-30-t38062.html[/url][/quote]
OK, díky za odkaz. Ale co je tam s ATB-ým? Že nehrál svůj původní připravený set, ale skladby ze svého nového alba? Zrovna o jeho set mi šlo… :-/
1. 5. 2011 v 20:11 #196186Titan
ČlenČau lidičky!
Tak jak si to tady čtu přidám svojí trochu
Jelikož patřím k těm „odrostlejším“(37) tak mi všechny ty uvedený neduhy vadí možná ještě o trochu víc,ale podstatný je to ,že s tím pořadatelé mají snahu něco dělat,což na TF bylo znát.Až na ten zvuk s tím asi nedělali vůbec nic, ten byl fakt na pikaču.
Akci jsem si s mou drahou užil na 100%. Akorát ta Emička co to jako mělo bejt?1. 5. 2011 v 19:58 #196184ital.2
ČlenZdravim, mě se premiéra TF líbila celkem dost,i když nějaký mouchy by se našly…
muziku hodnotit moc nebudu,zvuk celkem v poho v rámci možností s O2arenou se nedá srovnat,Dj´s taky super,pařil. sem od osmi až do pěti skoro celou dobu.
organizačně taky celkem dobrý,žádný fronty,studená voda na wc,uklizeno,live muzika na kuřárně taky pěkný, co sem koukal,tak tam byli lidi,co snad ani nešli na plac,
akorát mi teda dost chybělo nějaký místo,kde by byl alespoň trochu klid… placení tokenama je v pořádku,žádný hledání drobnejch a tak a ceny? bull s vodkou za kilo?to je úplně krásný,voda za 40 taky jde a že bylo německý pivo za 60 mě opravdu netrápí,neb ho nepiju 🙂 jídlo teda hrůza to jo,ale mohlo to bejt ještě horší. a lidi?
bitka úplně ve předu mě trochu dostala,chudák ta holčina,co se po ní váleli kokoti.a než tam úpřišli securiťáci,to byla doba a aby nějaká pipka strhla přítelkyni čelenku z hlavy a utíkala pryč s tim,že když sem jí chytil,tak prej jen vtip,no to byl teda vtip!!! ale jinak taky celkem ok.takže celkově povedený a já si to užil na maximum,takže děkuji všem1. 5. 2011 v 19:28 #196181Anonymní uživatel
HostJa myslím, že dobrá akce. Odborník nejsem, ale spokojenost. Nejvic mě teda rozčilujou ti mávači čvaňhárama ( jak velice vtipně napsal mounteiner). JInak sem si náramně zapařil. Sem zvědav koho nám přivezou na podzim 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.