TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION MAGIC Výstaviště Praha Holešovice 30.04.2011

• Toto téma obsahuje celkem 459 odpovědí. Do diskuze (94 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M1 a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 461)
  • Autor
    Electribe
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Ahoj všichni!
    Na akci sem se nedostal 🙁 což mě štve. Akci ale přenášelo Danceradio, které sem taky ale nemohl poslouchat :(((
    Nemáte náhodou někdo GRABnutý tento přenost na HDD?
    Díky.[/quote]

Zde vse:

[url=http://www.urtrancezone.com/live-sets/trancefusion-magic-prague-czech-rep-2011-04-30-t38062.html]http://www.urtrancezone.com/live-sets/trancefusion-magic-prague-czech-rep-2011-04-30-t38062.html[/url]

Anonymní uživatel
    Host

Ahoj všichni!
    Na akci sem se nedostal 🙁 což mě štve. Akci ale přenášelo Danceradio, které sem taky ale nemohl poslouchat :(((
    Nemáte náhodou někdo GRABnutý tento přenost na HDD?
    Díky.

Boxi
    Člen

… dobry deleni :))))

Felipe
    Člen

mountainer: dobře zhodnoceno, skoro jak výzkum 🙂

Pozitivní plus bylo rozhodně NEKOUŘENÍ na place, krom pár drzých lidiček, takže poprvé nesmrdíme po akci jak z páté cenové…

mountainer
    Člen

s pártyksindlama se bohužel musí u každé akce počítat a nějak se jim zkrátka pokusit vyhnout..dali by se rozdělit i do několika kategorií (polonazí hošánci, případně v síťovaném tílečku, dále procpávači, co se cpou hlava nehlava dopředu, rozlívači piva, cigaretoví mávači, opruzové neustále foukající do píšťalky, případně šampónci, co vám obtěžují přítelkyni atd.), přičemž na halovkách jsou většinou reprezentanti všech skupin…

Anonymní uživatel
    Host

jj, to je ještě nakoplo a mysleli že jsou nedotknutelný a dokaždého vráželi, ale nebyli to jen poláci, všude tam někdo chodil, připadali mi to lidi z VIP, kteří taky do každého na schvál vrazili, stačilo se jen na chvili stoupnout do zadu a videt jak tam ty kokoti chodilu do predu a do zadu a jen cumeli do ceho by se mohli zamotat, proste mi to pripúadalo na nejaky buransky akci………..

Chelseaplayer
    Účastník

Ted mi psal kamos co tam byl,ze tam banda sjetych a samozrejme nahych Polaku zkopala nejakeho typka jenom tak..A ze hnede vedle stal securitak a jenom cumelsm6

Anonymní uživatel
    Host

Akce dobrá, ale uzil jsem si ji nejvic jen u myon and shane 54, pak se me zacalo zdat ze koncetrace kokotu po 11 hodine zacalo neskutecne gradovat a skoncilo to tak ze se to tam serezalo u cosmic gate a ještě uplně ve předu takže jsem museli udelat luxusni dojem na cosmic gate, kdyz tam nejaci kokoti slapou na hlavu jednomu typkovi, no nechapu proc tam lidi lezou kdyz jen hledaji konfliky, já jsem si zapařil nejvic jen ze začátku, příště asi pojedu s kamosem do holandska, ktery mi rikal, že to je naše specialita v ČR, že na takove akce chodi spocení kokoti bez trička a do každýho vrazej, už se teším na léto až vyrazím na západ……

Boxi
    Člen

Zdravim,

tak jsem se vratil do normalniho naseho vesmiru. A ze to byla jizdaa 🙂

Nema smysl si na neco stezovat. Lepsi je chvalit. Treba lasery, jako jediny co by to mohlo predcit byly lasery na SW. TAkovou masirku jsem opravdu necekat. Priste si vezmu provazek, zavazu si ho na nohu a pozadam lidi kolem me at me obcas pritahnou dolu ze stropu, kde jsem si celou dobu lital.
    Je jednoznacny, ze je to obrovska konkurence na TM. Z meho pohledu to bylo lepsi jako TM. Barvitejsi, napadity, lidstejsi.
    A takova sladka tecka na konec v podobe Seana. TAkhle ma koncit akce, ne 134 bpm jako na TM. sm16

sneck05
    Člen

[b]Videa co jsem nasel v HD:[/b]
    Dash Berlin

ATB

ATB( lasershow)

Cosmic Gate

Roger Shah

Myon & Shane 54

krishke
    Člen

Tak se taky připojím s nějakým naprosto bezceným komentářem ke včerejší události.
    Akce začala na můj vkus příliš brzo, přeci jen v sedm se normálně koukám na Večerníčka, než abych šel někam pařit, takže mě mrzí, že jsem minul First State a Black Army, protože prostě nebyl tak brzo volnej čas. Proto ty dva hodnotit nebudu.
    Rogera bych dal na konec, je to takovej uspávač hadů, což ovšem vůbec neznamená, že jsem si to neužil, Back to you, Haelesville Sanctuary (bylo fajn, že si narozdíl od nás aspoň u týhle písničky mohl sednout a odpočinout si, byla škoda, že si taky publikum nějak spontánně nesedlo) a Going Wrong bylo fajn a rád jsem si zazpíval.
    U ATB jsem se bál, že zahraje uprostřed něco ve stylu Rammsteinů, což se nakonec taky stalo, ale všechno si to vykoupil tím, že zahrál Heartbeat, kterou naprosto miluju. Vyzněla tam krásně a já mohl chcípnout slastí.
    U CG jsem si musel jít na chvíli odpočinout, protože to vedro bylo strašný. Když jsem se ke konci vracel, tak zahráli celkem slušný pecky. Jen budu trošku zklamanej, jestli hráli Back To Earth v Benno de Goeij presents Jochen Miller remix. Exploration of Space bylo super, stejně tak Fire Wire, i když tam snad používali stejnej efekt jako v na ASOT 500 v Miami. Jinak ten jejich uprděnej styl mám rád, takže nezklamali. Zase jim nemůžete nadávat, že hrálí na 130-132 BPM, když to je prostě jejich styl, to je jako byste si stěžovali, že Tyas hrál na 140 😀
    Dash Berlin mě dostal do kolen hned na začátku, Till The Sky Falls Down byla jedna z písniček, který jsem strašně moc chtěl slyšet na nějaký akci, ale vzhledem ke stáří jsem tomu moc nevěřil. Emma byla jasná, že si hraje na Bartošovou, což ale neznamená, že jsem si od plic nezazpíval, což jsem vlastně dělal v průběhu celýho Dashova setu. Jen jsem měl pocit, že u Not Giving Up On Love slyšel taky Faithlesse hlásit I’m not going home 😀 Jinak opět, stěžovat si na set prošpikovanej vokálovkama je stejný jako si stěžovat, že Tyas hraje 140.
    Tyas mě nebavil, hrál na mě moc rychle, tak jsem šel domů 😀
    Také se mi líbilo publikum, vypadalo celkem že se vyzná a krásně zpívalo. Pro mě snad i nejlepší publikum, jehož členem jsem byl. Komunikace Djs s publikem byla taky skvělá (a proto i to dobré publikum), ATB mluvící do mikrofonu (člověk si pak nemůže pomoct, ale musí na něj to What About Us křičet zpátky), Dash Berlin s iPadem, Shah sedící na zemi, CG tam taky dováděli jak svině. Prostě bomba 🙂
    Jinak, kdo jste byli na Markusovi, jste museli z tohodle zvuku slintat blahem, oproti SaSaZu naprostý luxus. Musíte to brát z tý lepší stránky 🙂 A zase, stát namačkanej vepředu vám moc nepomůže, já stál před zvukařema a bylo to celkem v pohodě. Dále se mi líbilo, že většinu času byl záběr na DJe, který vysílali na ty velký plátna. Musím ocenit studenou vodu na záchodech, k osvěžení fajn. Taky se mi líbilo místečko s xboxem kinect, zahrát si bowling k odpočinku bylo skvělý, ani jsem si pak nepotřeboval sednout. Trošku mě sralo, že se nedá kouřit na parketu, což jsem nakonec dodržoval. Ale neštvalo mě to kvůli tomu, že to nemohlo bejt přímo na parketu, ale kvůli tomu, že v kuřáckým salónku byla další stage, kde hráli kluci a holky, na který jsem si lístek nekupoval a upřímně mě moc nezajímalo, co hrajou (i když nehráli špatně). Tohle beru jako největší minus večera, že nebyly ve foyer další reproduktory a na záchodě už člověk vůbec nic netušil (pokud si dobře vzpomínám na první Pure Prague s AVB 2008, tak tam byly repráky na na toaletách, takže člověk o nic nepřišel). Zase ale musím uznat, že fronty nebyly vůbec na nic, ani při vstupu, ani u šatny, ani u kupónech a aniu red bull baru, kde měli křídla za nižší cenu, než v leckterých pražských klubech.
    Nakonec beru akci jako akci podařenou a uvidíme, koho přitáhnou promoteři na další vydání TF, pokud se mi jméná budou líbit, tak určitě půjdu. Snad se jim jen podaří lépe udělat timetable a ne za každou cenu tam nacpat co nejvíc DJs.

hectic
    Člen

euphonic: já si lístek koupil kvůli akci a DJům a ne kvuli tomu, ze slibovali, ze si budes mit v hlavni hale kde sednout, ze bude bar uprostred a nebo ze budou tocit takovy a makovy pivo, ja vim, ze nejsi jedinej, taky jsem napsal, ze to bylo mireno na vic osob….

kameja: já jsem se ani neodvazil srovnavat tohle s asotem v Holandsku, protoze jak vidim tak by tam spouste lidi asi praskla hlava, protoze i presto, ze to byla hudebne luxusni akce a byly zmaknuty fronty, tak tam tech ostatnich nepohodlnych minusu bylo o dost vic a to je prosim zahranicni akce, ktera ma bejt nekde jinde nez ceska

Sunrise
    Člen

Přišla jsem, perfektně se vyřádila, pomohla Emmě s vokálkama a svých srdcovek jsem se taky dočkala (Rebound, Ashley Wallbridge – Jinx,….). Takže spokojenost, nedostatky neřeším, u nás mě to už vůbec nepřekvapuje…:)

kameja
    Člen

hectic: to jo no, na asotu se sedelo na zemi kde se dalo, na extra spinave poblite a polite vsim moznym, zemi, vcera by se dalo z te zeme i jist a nikoho nenapadlo si treba radsi sednout u zdi na zem…..

Euphon1c
    Člen

hectic: já to jen poupravim, o násílí tam nepadlo ani slovo. prostě ta tvoje přihlouplá ironie by se těžko říkala do očí i v poklidu to uznej že ti to trochu ulítlo. A taky tady nejsem sám kdo něco kritizoval. Já nikomu násilím nevyhrožuju takovej nejsem. Jo já neřeknu ani slovo, kdyby se ale před akcí když se prodavají lístky v předprodeji nepsaly sliby od organizátorů.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 461)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.