TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION MAGIC Výstaviště Praha Holešovice 30.04.2011

• Toto téma obsahuje celkem 459 odpovědí. Do diskuze (94 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M1 a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 461)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

připojím se do diskuse mým prvním příspěvkem zde na trance.cz .. Nejsem party člověk, tzn. že trance si rád poslechnu doma v klidu a pohodě. S kamarády jsem byl zatím jenom na Pure XL s AvB a toto je má druhá akce na kterou zavítal. Přiznám se, že mě nalákala ta jména. Jakožto člověk akcemi téměř nedotčený se mi to v zásadě líbilo. To, co jsem chtěl, to jsem dostal. Samozřejmě se nedá odvděčit všem, tak i mě některé věci štvaly, ale popořadě.
    Přišel jsem na First State, kterej mě teda naštval asi tisíckrát přovařenym Hello a náramně velkým podílem housovejch věcí, ale jinak se mi docela líbil. Hlavně mě potěšila ta jeho novinka se Sarah Howells, co hrál teprv ve čtvrtek Armin v ASOTU.
    Maďarští kluci ušatí mě mooc bavili. Vlastně jejich set mě bavil snad nejvíce. Asi je to tím, že jsem na vokálovky.
    Rogerovi hrozně moc uškodil zvuk. Balearic styl, který je pro něj typický, tak byl zazděn šílenym přebasováním. Jinak to pral o sto šest a Back 2 You nebo Going Wrong masakr.
    ATB zpočátku takovej průměrnej standard, potom se zlepšil (hhlavně club mix Ecstasy pecka), možná jsem chtěl víc jeho tvorby, ale chápu že na akcích pouští asi něco jiného.
    Cosmici měli set takovej nevyváženej. Někdy jsem chut vyskočit až do stropu, ale něco byla fakt nuda. Takže takovej lepší průměr
    Emma Hewitt tragédie. Jako playback jasný jak facka, všechno opět příšerně zazdil zvuk.
    Na Dashe jsem už nevydržel, nebot jsem tou dobou byl již 43 hodin na nohou, takže jsem byl rád, že jsem (do)šel domu.

+organizace u vstupu, hajzlíky, hodně barů,žádné fronty
    + lasery, světla
    + djka s pioneery ve foyer (ta to řezala panečku!)
    + djs
    + ceny vody, redbullu, coly a vlastně i ten žetonový systém
    + odpočinková terasa (mohlo by toho být více)
    + lidi… krásnej pocit, když zpívá celá hala. lidi se tu fakt bavili

– chtěl jsem si dát pivko, ale Heinekena fakt pít nebudu
    – zvuk – tak za ten palec dolů teda, chápu, že na akcích to nebude asi nikdy dělaný tak, abych slyšel každou odchylku melodie, ale některé části (hlavně vprostředku ATBho setu, zcela zazděný balearic u Rogera) byly někdy vážně neposlouchatelné
    – horko
    – čím později, tím více zakouřeno i na hlavním sále, ale to nikdy nikdo neuhlídá na stopro

Takže ve výsledku podtrženo sečteno, jsem se bavil i když stoprocentně ne. Škoda toho zvuku…

hectic
    Člen

euphonic: ja nevim kdo jsi, ale asi nebudeš moc velkej klidas, kdyz te nejdriv vytoci takovy hovadiny a ted jeste vyhrozujes nasilim, pecka kam az jsme se tady dostali, ok mas svuj nazor, ale ja uz fakt nevim co byste lidi chteli sm6 a mluvil jsem tak vseobecne na vsechny co si stezujou, ne jen na tebe

chelseaplayer: bylo si kam sednout, ale ne v hale…. jako ok, pokud chce nekdo na akci jit jen poslouchat a neparit u toho, tak musi pocitat s rizikem, ze si nebude mit kam sednout…. v Holandsku na Asotu taky nejaky sezeni v hale neexistovalo ani u jedny stage a nikdo si nestezoval pokud vim

Pro mě naprosto nezvládnutá akce byl třeba Tiesto v T-Mobile arene. Přeplněno, bary na hovno, nejhorší hajzly, vzduch strašnej atd. Až na ten vzduch, přesně tyhle věci co většinou kazí dojem a s kteryma neustale byvaji problemy byly tentokrát a podle me vubec poprve zvládnutý na jedničku. Nepotkal jsem ani zadny buzeranty bez tricka, kuraky, fetaky a debila jen jednoho. A my se tady proste budem pozastavovat nad tim, ze netocili pivo dle vašeho gusta. Z tech reci mam pocit, ze cela akce stala za hovno, protoze nemeli točenou plzeň a protoze nekdo sedel na schodech. Proste neustale bude nekdo nespokojenej a bude odsuzovat celou akci kvuli uplnym hovadinam. To je proste 1000 lidí 1000 ruznejch potreb a nikdo nikdy nemuze uspokojit vsechny, tak za ty roky byste s tim snad mohli pocitat uz. Jak jsem rek, ztotoznuju se s vedrem a horsim zvukem, i presto me cela akce prijemne prekvapila

Jollinka: +10000

Jollinka
    Člen

To by mě teda zajímalo, kdo to tam celou noc poskakoval a křičel, když se to nikomu nelíbilo sm16 Pro někoho to byla vokální diskotéka, někdo měl vokálů málo.. Těžko se zavděčit všem, ale u mě je to asi jednoduchý, protože pro mě to byla akce roku, která předčila i TM FC 🙂 Zajímavé je, že to, co se povedlo, už nikdo moc nepochválí. Mně se snad ještě nestalo, že bych šla v průběhu noci na záchod, nečekala tam frontu s deseti dalšíma růžovýma slepičkama, byl tam vždycky toaletní papír i mýdlo a dokonce umytá podlaha. Na baru to nikdy nebylo na dýl než na minutu a svůj redbull s vodkou jsem si tam dala za celkem střízlivých 100Kč, neb nejsem typ člověka, co by se tam přišel nalívat pivem tak levným, že ho rozlívá po lidech v kotli 🙂 Zvuk pravda průšvih, bez vaty ani ránu, ale nevšimla jsem si, že by to lidi odrazovalo od tancování v prvních řadách a aspoň to schovalo ten příšernej playback vrchní sestry Emmy Hewit, na níž bylo jediný live to, že ještě stála na nohou když tu pusu naprázdno otevírala 🙂 Čili: Hudebně to má asi každej individuální, co se týče organizace, byla to akce zvládnutá na jedničku, cítila jsem z toho snahu poučit se z chyb, na které si jinak nejvíc stěžujeme, a nebýt toho zvuku, mohla být i s hvězdičkou. sm5

Anonymní uživatel
    Host

Pivo za 60 mi nevadilo, protoze jsem ho nepil, daval jsme si jen RedBull za 60 (super cena) a vodu za 40 (normalka) 🙂 A ne, nefetoval jsem 🙂 Ale asi jsem vyjimka, na trance akcich uz nejak nechlastam, mam pak vic energie a vsechno si pamatuju :))

Anonymní uživatel
    Host

Chelseaplayer: je to věc názoru, já kdybych nejel tak bych určitě hodně litoval. Po hudební stránce super, zvuk sice místy nic moc, ale dalo se to…. ta cena pití byla přemrštěná, ale mě to třeba vubec nevadilo, za tu zábavu bych si klidně i připlatil ….. a já naštěstí nemusim mít k zábavě 15 piv a pár éček….takže mě ty ceny zas tak moc ne*raly

kameja
    Člen

presne, hlavne, ze tam je 30000 mist pro kreteny s VIPkama, kteri se chovaj jak dobytek a myslej si, ze sou neco vic, viz ti curaci, co hazeli veci a sklenicky z vrchu….

Chelseaplayer
    Účastník

Nebyl jsem,ale co to tu tak ctu tak asi ani neni ceho litovat,jenom se divim,ze jsou porad lidi,kteri se nechaji dobrovolne ojebavat..Jak vam nemuze vadit pojebana tretinka te chemicke sracky za 60 kacek?A to ,ze ani neni kde si aspon na chvilku sednout to uz je fakt vrchol.

Euphon1c
    Člen

tady to je hrozná jebačka, člověk napíše svůj dojem a sesypou se na něho zoufalci, měli byste mít místo avataru svou fotku a v popisu adresu kde jste k zastižení. To by tady pak ubylo vtipálků a hrdinů co sedí za počítačem a jebou ostatní za názor. hectiku můžeš mi tuhle ironii kterou jsi použil říct do očí na příští party třeba. Otevřeně jsem takovy blbý kecy od tebe nečekal. tohle forum je voser docela

kameja
    Člen

docela sila poslouchat nekoho, kdo si stezujte, ze v prime time, kdy se to ma uz zacit rezat a zrychlovat, se hraje bpm okolo 130, to je teda pro me novinka, lepsi jak bpm 100 „uspavac hadu“ roger shah…..

k tomu pivecku, me to prislo v poradku, venku je to jeste 3x drazsi a mensi objemove( ana narazim na 2.5 euro – 0.2 heineken) a na tmku se zase sice za 40, ale pije se bahno staropramen

Anonymní uživatel
    Host

Ježiš to jsou zas kecy. Bylo to přesně podle očekávání, kdo tam s tim šel, ten se určitě bavil na 100% jako my. Co jste od těchto DJs čekali? Techno???? Tak tam nelezte když vás tahle hudba nebaví, dejte si špeka, éčko a pařte si na techno někde jinde tragédi. Akce byla super a ani pivo za 60Kč mi ten názor nezmění…..

Anonymní uživatel
    Host

muzes reupload? na cosmic uz neni dowload..diky

hectic
    Člen

OOOOOOOOO BOZE, on nebyl bar na stredu, propana a nekdo sedel na schodech, A v hale se nedalo sedet a točili Heinekena !!!!!!!!!!!!!!!!!…………….

a při vstupu jsem nedostal uvítací flašku vodky zdarma, a v ceně lístků jako nebyla masáž, a domů mě neodzvezli limuzínou

asi takhle nějak……

D4ve
    Člen

jsem zvedav, koho dotahnou na podzim sm3 snad to bude konkurovat TMku..

Euphon1c
    Člen

já si prostě nemůžu pomoct, ale cena lístku a alkoholu jsou vysoko nad kvalitou celé akce. přišlo mi to prostě amaterský. + dementi co seděj na schodech, to že si nemaj kam jinam sednout je věc druhá, ačkoliv na to před akcí organizátoři prej hluboce mysleli, skutek utek.

[quote-0][b]Jak bude vyřešeno ozvučení prostoru, aby byl zvuk kvalitní?[/b]

Jako hlavní zvukový systém bude použit L Acoustic, jež bude nastaven pro daný prostor kvalifikovaným systémovým technikem z Německa. Vzhledem k celkové délce prostoru bude pro větší srozumitelnost a kvalitu zvuku hlavní PA doplněno o další delay zvukový systém. Prostor bude navíc akusticky vytlumen dekoracemi a závěsy.[/quote-0]

zvukaři si serfovali na netu, po tom co sprznili zvuk měli odpracováno, někdy to fakt trhalo uši.

[quote-1][b]Kolik bude na akci barů a bude možnost se na akci i najíst?[/b]

Celý prostor bude pokryt dostatečným množstvím barů, aby byli uspokojeni a rychle obslouženi všichni návštěvníci. Na TRANCEFUSION zažijete i naprostou novinku v podobě centrálního baru uprostřed taneční plochy, který bude přístupný ze všech stran, tudíž se návštěvníci před podiem a uprostřed parketu nebudou muset prodírat přes celou plochu. Stejně tak ve foyer bude možnost se občerstvit u barů, zde budou navíc vybudovány i stánky se studenými i teplými pokrmy.

[/quote-1]

já tedy nevim ale bar jsem uprostřed nenašel, jestli se mýlim omlouvam se, stánek na jídlo byl jeden a bagety došly rychlostí světla, pivka byly teplý

[quote-2][b]Akce bude trvat více jak 10 hodin, bude možnost si tam i někde sednout a chvíli odpočinout?[/b]

Nad touto otázkou jsme se dlouho zamýšleli a věřte, že chceme našim návštěvníkům nabídnout kromě skvělé párty i možnost odpočinku. Prostory v hlavním sále ale i ve foayer skýtají mnoho možností, kde vybudovat různé relaxační a game zóny. Chceme mít hodně míst, kde si hosté budou moci v klidu sednout a nabrat tak síly na další taneční maraton. Této otázce budeme věnovat opravdu velkou pozornost.[/quote-2]

opravdu velká pozornost jako byla ta mini tribuna vzádu?

jo hoši před akcí sliby, sliby sliby

DjPeroxid
    Člen

ceny hnus,ale zapařili jsme velmi slušně po dlouhé době!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 461)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.