Úvod › Fóra › Trance Diskuse › TRANCEFUSION MAGIC Výstaviště Praha Holešovice 30.04.2011
- Toto téma obsahuje celkem 459 odpovědí. Do diskuze (94 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
M1 a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
1. 5. 2011 v 13:20 #196141
Anonymní uživatel
HostHAŇA- konecne nekdo kdo podporil muj dojem, uz sem se lekl ze sme byli s kamoskou sami, nejvetsi zklamani za poslednich 5 let, takovou bolest na hrudi sem jeste nezazil, s vypetim vsech sil sem vydrzel na emmu a sel nasranej domu,do 8mi sem nemoh usnout jak mi busilo srdce, o brutalnim dusnu se nema cenu bavit, maly pivo za 60? taky slusny, od ATB sem nic necekal a bylo to jeste horsi nez sem cekal, zbytek i pres snahu si proste kvuli zvuku neslo uzit, takze celkove katastrofa, jediny plus byly v pohode satny a hajzly,ale to mi za ty prachy fakt nestalo, suma sumarum na tuhle akci priste mozna,ale rozhodne ne do tyhle strasny haly sm18
PS. o diskotece a crossu sme se taky bavili takze si mi cetla myslenky, nebo ja tobe 🙂
1. 5. 2011 v 12:56 #196139Anonymní uživatel
Hostsouhlas, přesně jak jsem psal vejš……………..jako to co tam ty lidi předváděli bylo neskutečný. Ta atmosféra byla nesrovnatelná s Transmission. Asi to bude počtem lidí protože slyšet zpívat celou halu se mi ještě nepoštěstilo……..to je jeden z plusů akce……….
Sranda byla, když jsem vzlezl do haly tak jsem si vzpomněl že nemám špunty do uší. Šel jsem tam za těma týpkama co prodávaj ty svítící blbosti a ty mi řekli, že už jsem dneska několikátej a od příště je asi začnou vozit……..1. 5. 2011 v 12:32 #196138Stoupa
ÚčastníkMno tak taky přihodim nějakej ten dojem, i když sem tam mnoho času nestrávil a moc toho neslyšel… ale tak stručně:
Přišli sme na desátou, u vstupu bez čekání, u šatny taky. naběhli sme k baru, kde mě jednak vyděsilo, že neni točený pivo (kromě euromočky Heinekenu, dost předraženýho). na druhou stranu Red Bull v přepočtu za 60 je ok. Jenom ty tokeny byly fakt debilní, protože ten tvrdej papír se nedal zrovna dobře lámat při půlení (nebo sem byl tak pod vlivem? sm15 ). Ale jinak proti nim nic nemám, tenhle systém je dobrej. U baru sem nikdy nečekal dýl jak minutu, ovšem ty slečny tam byly některý blbý jak malovaný sáně, protože když jí řeknu, že chci 2x Jacka a ona mi začne lejt Jägra… pak zase nenapočítá 3 žetony… bože.
Překvapilo mě, že se docela dodržovalo kouření ve vyhrazenym prostoru (+- pár metrů od něj). Na place sem teda s cígem neviděl nikoho, i já sem toto nařízení důsledně dodržoval.
A přitvrdíme. Přiznávám, na tuhle akci sem šel primárně kvůli Shahovi a ten dle očekávání nezklamal, na album se těšim jak malej. Navíc trojblok Back To You, pak pro mě ID (ale luxus!!!) a Healesville Sanctuary, to je zabijáček sm3 A na Going Wrong si vyřvat hlasivky, tak to má bejt 🙂 No a teď k tomu problému, kterej je pro Čr typickej… chvilka napětí… ANO JE TO OPĚT ZVUK(ař)!!! Já vim, že tenhle prostor neni lehkej na nazvučení, ale zajímalo by mě, jestli u nás existuje nějakej, kterej tu práci bere vážně a ne se tam šťourá v prdeli… na Rogerovi sme byli vepředu a obdivuju ty, co tam vydrželi delší dobu. Protože sem si ty melodie div nemusel domejšlet… opět se mi potvrdilo, proč nemám chodit na český akce. Ale i tak Roger za 10/10, já ho prostě mám rád…
Vystoupení po něm bylo dobrý, ale nic dechberoucího… Walk The Edge jako spodek potěšilo, i když v otřesný vokální verzi. Na pana „serudosetůvšechnomožný“ Andrého sme se zrychlenym přesunek opět vrátili dočerpat tekutiny a vrátili se až před jeho koncem… takže radši nevim co hrál… akorát na konci What About Us a My Everything, který se mi sice líbí, ale na party… ehm.
Cosmici mě nasrali a po čtvrt hodině sem vypad. Nuda a eště na 130BPM, to se ve 2 ráno poněkud nehodí. Zabili to. A nejvíc zvukaři, stál sem v tu chvíli za nima a byl tam jeden (!) a eště čuměl do blba a o zvuk se nestaral… přes hubu a vyhodit! A to bylo i poslední co sem slyšel, protože po krátký poradě sme se rozhodli zmizet.
Asi jedinej opravdu klad byla atmosféra, ta mě překvapila. nevim, jestli to bylo daný i počtem cizinců, ale myslim, že pro DJs tam byla radost hrát.
Věci typu naprosto neohleduplný partypeople už neřešim, protože u nás to jiný nebude. A největší zásluhu na tom má polskej dobytek.
A ty dojmy nakonec taky nebyly zrovna stručný.
1. 5. 2011 v 12:23 #196137Anonymní uživatel
HostAkce se mi líbila, přesně to co jsem čekal. NEJ večera byl pro mě DASH a CG, fakt pecka. Velký negativum pro mě byla velká koncentrace teplejch a sjetejch magorů z polska, kteří kolem sebe dělali jen bordel a kazili ostatním náladu….ale na to už jsem si asi měl dávno zvyknout :/ Prostě asi kdo se nesvlíkne zpocenej do půl těla, necucá se s kámošema stejnýho pohlaví a nesjede se Ečkama už neni asi v dnešní době „IN“ 🙂
1. 5. 2011 v 11:49 #196135rogerer
Člentakže shrnutí – hudba dobrá, atb mile překvapil až na poslední půlhodinu setu…..
Organizace už byla horší.
Šílený vedro i vzadu, ventilace žádná, bylo dost narváno, i vzadu. Tokeny byly naprd a nevratny, ceny celkem vysoký – absence čepovanýho piva- 60kč za plechovku heinekena bleeeh…..lidi sedící na schodech cestou k zachodum hruza – po upozorneni jednoho s z Trancefusion Crew ze se tam neda projit at je vyzene tak rekl ze casem a nic….jen jeden stanek s jidlem….malo mista na odpocivani, na sezeni skoro nic…..Na druhou stranu musim vyzvednout to ze se z plochy prubezne odklizeli odpadky, zadny fronty u saten, libily se mi svetla – laser namireny na disco koule byl super……, performance gymnasti taky dobry….
1. 5. 2011 v 11:46 #196134hectic
Členmichal: jo hned jak jsem vlezl do Haly, tak jsem si řek: „A sakra už vim na co jsem zapomněl“ sm13
1. 5. 2011 v 11:40 #196133Michal
ÚčastníkNení nad to mít špunty sm18
1. 5. 2011 v 11:38 #196132hectic
ČlenJá si teda nemůžu stěžovat, naopak spíš mě organizační zvládnutí akce hodně překvapilo – šatny, hajzly, bary, vstup, dekorace a vybavení stage (možná lasery mohly zapnout dřív) všechno super. Jediný mínus bylo to vedro to bylo fakt hrozný, když už se i já takhle zpotim a to je co říct. A zvuk mi přišel přepálenej hned jak jsme tam přišli na First State, ale časem se buď zlepšil nebo jsem to už nevnímal… Takovou hovadinu jako nezvládnutej nástup DJs opravdu neřešim a ta mezishow bylo milý spestření
Co se týče DJů, tak jsem tentokrát čekal spíš jen překvápka a u mě vyhráli Cosmici. First State měl bejt pozdějc a ATB s Myonem a Shanem nakonec taky dobrý, i když jsme půlku jeho (ATBho) setu restovali. Na Tyase, možná ještě při Dashovi už jsem odpadnul a šli jsme domu
jinak konečně jsem slyšel první dobrej remix na IIO – Rapture, u Reboundu jsem zas lítal až do stropu, škoda, že Punk byl hned na začátku a ne celej no a Exploration of Space netřeba komentovat a Back to you taky nádhera
1. 5. 2011 v 11:24 #196130Anonymní uživatel
HostByla jsem už na dosti akcích a jednou to prostě muselo přijít…..velký zklamání,ale že zrovna u týhle akce jsem to nečekala…Zklamání plyne pouze z jedinný věci…TECHNIKA OZVUČENÍ…strašnýýýýý, člověk přisel do haly,div mu málem nevyskočilo srdce z hrudi…..a teda KLANÍM se těm co to celou noc vydrželi přímo u podia, KLOBOUK DOLŮ lidi, RESPECT 🙂 Jinak ATB řezník jak sviňa, samozřejmě pro ty co maj rádi klasický trance bez vokálů,to bylo asi potěšení, ale já si u něj na svý nepřišla, taky jsem se občas cítila jak na diskotece nebo v crossu, tím stylem hudby co předváděl:D Nejlepsi zazitek večera by mi urcite prinesl DASH,ale vzheldem k tomu ozvuceni se to tam do pozdnich rannich hodin nedalo fakt vydrzet…:( takze smolik:(
Velke plus bych dala šatnáma záchodům,první akce na které se nečekaly kilometrove fronty,chválím..A na závěr..Lidi co si koupili lístek do VIP,nechápu:D:D:D Ty stoly co tam meli navic na sezeni, je asi fakt vytrhli:D Za ty prachy, nekup to:D
Omlouvám se všem za kritiku….ale je to jen můj názor a pocity z akce:)1. 5. 2011 v 11:19 #196129cyan
ČlenJá bych to hodnocení paradoxně rozdělil na dvě části jdoucí proti sobě. Byl jsem tam ještě na BonTripa, kde se hrálo skoro jen tak na pozadí. Při nástupu First State jsem byl za zvukařem a nestačil se divit. Ze skupinky čtyř lidí pohybující se v sekci zvuku se dva bavili, jeden byl fascinován spektrogramem a poslední dělal něco s nastavením, přičemž hned na začátku bylo zřetelně slyšet, jak se s každým kliknutím myši zvuk zhoršoval. Zřejmě by zvuk měl velkou dynamiku tak to uškrtil na doraz. Je tedy úplně jedno, jaká je aparatura, všechno to zní díky nastavení stejně (blbě, ale hlavně že nahlas). Na druhou stranu s tím člověk tak nějak počítá (asi bylo naivní se domnívat, že tentokrát to bude lepší).
Posléze onen zvukař usoudil, že má odpracováno, tak šel na internet. Pak už jsem se tam radši nevracel.Jako celek ale tu akci hodnotím pozitivně, line up měl velký rozsah, tak si každý něco našel, a pokud se zapracuje na negativech, které tu padly výše, vypadá to s pokračováním opravdu nadějně.
1. 5. 2011 v 11:06 #196128Sigix
Člen[quote kameja]taky jsem už konečně dorazil dom a přidám nějaký ty postřehy.
...[/quote]Naprosto přesně můj názor, do posledního se vším souhlasím!
Ještě přidám, že „Warmup DJs“ Bon Trip hráli oproti First State naprotosto skvěle!
1. 5. 2011 v 10:42 #196127kameja
Člentaky jsem už konečně dorazil dom a přidám nějaký ty postřehy.
nejhorší vystupující zcela jednoznačně playback lady emička, to že neumí zpívat naživo se ví už dávno, ale proč ji sem sakrala tahali?? hrůza děs….
First State -jednoznačný omyl večera, jak se před 3 týdnama zmiňpval v ASOTu, hraje teď house, čili byl tam zbytečnej, k tomu ty komerční srance na přeskáčku co hrál, no fuj. myon and shane 54, se mi líbili, hráli docela svižně a rozhodně bych je přehodil s rogerem, který to zase všechno zpomalil. Rogera jsem úplně vypustil a nabíral síly, přiznám se, není to můj šálek čaje, ale potěšil s back 2 you. Pan ATB se mi ze začátku vůbec nelíbil, ale postupně tomu přidával a ke konci už do gradovalo a dobře jsem si zapařil, dobrá rozehřívačka na CG. Cosmic Gate hráli skvěle, užívali si set, možná bych uvítal taky aby zahráli drums, tím by to taky určo rozjeli, ale konec neměl chybu. Poté nastoupil Dash Berlin, mě by zajímalo, jestli ten borec umí zahrát instrumentálky, ty zpívanky po celou hoďku a půl byly místama až otravný, nemluvě o 2x během jeho setu till the sky fals down. Nejlepší výkon přišel na konce. Pan SEAN TYAS to řezal od začátku až do konce, neskutečnej nářez, tomu měli dát alespoň 2 hoďky aby nás úplně rozsekal.+další halovka k TMku
+většinu dj´s jsem slyšel poprvé naživo
+bary a wc bez front
+laser show, která se mi líbila, hlavně na ST
+to performance vystoupení za tracku walk the edge….-Emma Hewitt – playbacj lady
-osvětlení, bylo tam moc světla, k tomu ráno už to tam prosvítalo
-VIP, který bylo blbě udělaný, místo té terasy mohla být klidně montovaná tribuna
-horko, špatná vzduchotechnika
-wc, lidi jsou děsný prasata, ta špína na hajzlících fuj….
-špatně navržená lajna, šlo to moc na přeskáčku, prohodit se měl shah s maďari a dash berlín s cosmikama
-výdej věcí v šatně, na kokot systém
-L´acoustics – hold funktion one je lepší….
– technické problémy, ale to se s každým pokračováním bude lepšit, o to nemám starost…1. 5. 2011 v 10:28 #196125Muff
Člen[url=http://www.megaupload.com/?d=NOH23BV3]Cosmic Gate (TF)[/url]
[url=http://www.megaupload.com/?d=GGHQTPP3]Dash Berlin (TF)[/url]
[url=http://www.megaupload.com/?d=7S9X2WJ4]Sean Tyas (TF)[/url]1. 5. 2011 v 10:19 #196124Felipe
ČlenPřidám postřehy, jako starší, již 10 let jezdící party master (party freak už odpadlo 😉 navíc s přítelkyní v očekávání.
Prostor byl sice na první pohled zajímavý, ale pro zvukaře peklo, protože na kvalitní ozvučení takového tvaru haly to zabere hodně námahy. Ale nakonec se to dalo dobře poslouchat, byť spousta věcí vyznělo o dost tvrději, než bývají běžně k slyšení (mě to vyhovuje:).
Ovšem při zaplnění kapacity mě celý prostor přišel malý a spíše improvizační.Pivko 0,3 l za 60 czk bylo taky překvapující, navíc marketingový euro-heineken, ale sponzor je holt sponzor. Jedno jsem přežil 🙂
Co mohlo být rozhodně o x procent lepší, bylo občerstvení – našli sme snad jeden jediný bar, kde měli jen bagety od Krokouše a pak hotovky jako polívkový vývar a guláš – ten se povedl! Ale bagety zmizely za chvíli pryč a tak zůstal výběr hodně omezen – když si vzpomenu na luxusní čerstvé housky a čerstvé juicy a spoustu dalších dobrot na zahraničních akcích k osvěžení, tam jsme jen smutně vzpomínali.
Vzhledem k našemu věku a dalším okolnostem jsme předpokládali, že tato akce nabídne dostatek pohodlí. Bohužel tribuny k sezení pro neVIP lidi nebyly dostavěny, takže pro nás to bylo většinu noci spíš trápení, jako by chvíle odpočinku byla něco trestného a musela být vykoupena jen vstupem do VIP zón.
Těchto pár detailů by mohli zlepšit, ale pro nás již zřejmě ne.Sečteno – celkem dobrá akce s masivní vizuální show a skvělými djs (až prý na ten playback). Příště ale přenecháme mladším 😉
1. 5. 2011 v 10:12 #196122Anonymní uživatel
HostSuper akce, prekonalo to vsechna ocekavani 🙂
+set od ATB (po jeho setu z Energy jsem byl hooodne skepticky, ale na TF zahral vyborne) a Cosmic Gate (zaver s Exploration of space byl paradni)
+lasery
+slusny zvuk, nicmene ze zacatku setu CG to bylo hodne prebasovane
+ceny
+pekna hala
+studena voda na WC, osvezovani totiz bylo vic nez nutne
-vetrani, prijemny vzduch byl jen vzadu, smerem k podiu to bylo jen horsi a uz uprostred dost neprijemne, nechapu jak nekdo mohl vydrzet vepredu 🙂
-tokeny nebylo mozne vratit (na SW 2007 to tusim slo)
-malo mista k sezeni -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.