TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION OLD SCHOOL EDITION 2

• Toto téma obsahuje celkem 92 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel seven a poslední změna proběhla před 11 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 95)
  • Autor
    Dolvich
    Správce
    seven
    Účastník

Jdi do prdele sm11

Dolvich
    Správce
    DjPeroxid
    Člen

mellow d aka mellow traxx ještě maká jo? 😀

Anonymní uživatel
    Host

[quote seven]Ty píčo jel byc hned! sm10Kdyby mě to nevycházelo tak draze sm8[/quote]

prosím tě nevyjadřuj se jako dnešní puberťáci, díky…..jsem na to alergickej….

seven
    Účastník

Ty píčo jel byc hned! sm10Kdyby mě to nevycházelo tak draze sm8

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/138/3uvn.jpg/][IMG]http://img138.imageshack.us/img138/893/3uvn.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

DjPeroxid
    Člen

jako Tracid fakt hrál výborně..skoro sem nedoufal ,že uslyším jako pecky too many times v warmduscher remix fakt hral tvrdě a výborně.to samý geilen a project to jsou fakt všecko legendy .super párty

Anonymní uživatel
    Host

nina: téma bylo jasný, lidi na něj přišli a DJs o něm věděli, takže by se měl hrát OLD, na Sk hrál prý líp, jinak normálního trancu a popu se hraje dost, to je fakt.

K1aptcha
    Člen

nina: podtitul akce byl OLD SCHOOL, takže logicky by se nic novějšího než řekněme 2006 hrát nemělo… že ti to vyhovovalo… to můžeš pak jít na normální trance akci

Anonymní uživatel
    Host

seven:A nechtěl bys jim dát na papírku rovnou, co mají hrát? mně to vyhovovalo-bylo to skvělý

seven
    Účastník

Prosím vás moc domluvte s djs ať hrajou originální a původní mixy, prosím prosím a nahrávejte sety (Pokud vám to Djs umožní) mám teď zlomené srdce kvůli těm setům…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

report na hlavní stránce

Úvod

mitchel
    Člen

za mě celkově spokojenost..

dj shog – shodnu se s většinou, old school zní jinak..přišlo mi že byl ožralej nebo jinak to nechápu.na začátku mu myslím thomas ukazoval jak má dělat přechody nebo nevím.. poslední půl hodinku už to bylo o něčem jiném .. nej moment running water
    kai tracid – žeru ho, 4 just 1 day mě rozsekalo
    johan gielen – byl jsem na něm poprvé a řadím to mezi nejlepší zážitky zatím.. skvělá komunikace s lidma, sázel to tam, od něj by se něktěří měli učit jak se to dělá, v jeho podání byl pro mě moment večera, ale kurňa nejsu si jist tím trackem, už sem měl popito, možná vengaboys – kiss (airscape remix) ??
    scot project – abych se přiznal tak sem ho viděl poprvé v životě, dobrej týpek :D, už sem musel na vlak ale začátek měl super

mareno
    Člen

Když to vezmu jako celek, tak první old school hudebně minule o trochu lepší, i kvůli výše zmiňovaných skutečnostech. Ale atmosféra opět elektrizující, kterou si očividně užívali i všichni Djs. Nejvíc mě pobavilo, když Scoťáka vyhazoval i ten provozní nebo kdo to byl a on na něj hodil takovou držku, že jako proč sm0

seven
    Účastník

seeeeeeeeeeeeeeeeeeeetyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy prosííííííííííííííííííím 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 95)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.