Úvod › Fóra › Trance Diskuse › TRANCEFUSION OLD SCHOOL EDITION 2
- Toto téma obsahuje celkem 92 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
seven a poslední změna proběhla před 11 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
10. 11. 2013 v 22:49 #214565
ceero
ÚčastníkMali ste prijst do Ministry sm2 Omnoho lepsi klub a take veci ako sauna a malo miesta tam nehrozia.
Shog bol v BB celkom fajn, taka tranceova klasika aj ked si konkretne tracky velmi vybavit neviem, tusim ze tam dal napr L Esperanzu. Aj ked som pocul len druhu polku nastastie vobec nehral picoviny typu Inpetto alebo Majk Lajk a Vegas.
Kai bol super ale vam prazakom trochu zavidim toho Voyagera a Suicide sm2 Tie zial v BB nedal. Ale set urcite bavil, pocut dnes niekde v klube taku Liquid Skies to je uz poriadna rarita. Inak po jeho sete som sa ho pytal na ten novy album a zatvaril sa dost skepticky, vraj momentalne ani sam nevie ci z toho nieco bude sm7
Johan parada ako vzdy, ako on to vie s davom to je cosi uzasne. Jedna klasika za druhou, L’Esperanza, Twisted, Silence, Adagio, Played Alive, Viola a tona podobnych klasik, nonstop interakcia s ludmi a po sete ochotne este pol hodku kecal s fanusikmi. Cely set ziadne hluche miesto.
Hviezda vecera jednoznacne Scot, ostal som do poslednej skladby a neskutocne to narezal. Ako uz ktosi spominal trochu skoda ze tam nestrihol viac svojich klasik, cakal som aspon nieco z trackov ako Scream, Listen To Me Mama, Vision Of Paradise, Rock, DFC …Priznam sa vacsina jeho setu pre mna neznama, jeho veci tak po cca 2007 vobec nesledujem ale nazivo ma to nenormalne bavilo, snad jeden z najelspich setov co som zazil.
Akcia na vybornu, taketo cosi v BB je fakt luxus, az je cloveku luto ze v takom paradnom klube je akcia co za nieco stoji tak raz za stvrt roku. Jedine co mi trochu vadilo ze v dj booth nonstop 3 ludia okrem dja, hlavne chudak Scot si to musel uzit nonstop ho tam ktosi otravoval ja by som teda na to nervy nemal byt djom.
10. 11. 2013 v 18:51 #214564K1aptcha
ČlenOsobní track večera určo Tracidův Voyager vlastně z osobně nej setu večera z osobně Tracidova nej Trancefusion vystoupení prozatím. Agresivní, tvrdej, nekompromisní, možná až naštvanej set, tak to má bejt, super. Možná to bylo i tvrdší než Scoťák.
Jinak: Coastline OK, prostě takové ty tradiční klasiky, Shog od druhý půlky až na slabý přechody dobrá prezentace vlastní produkce, ale na začátku vypískání, fakt d*bil hrát Mammotha na old school akci, In Petto Remix na Toca Me taky zrovna old school není, to samé ty nové remixy co hrál Gielen, k*rva maj to být starý tracky a ne nějaký pseudotrancový předělávky… Navíc měl tak ze 70% stejnej tracklist jak minule, a po Kaiovi celkem zívačka. Scot začal skvěle Arome Remixem na Mass Effect – Alphascan, a pak střídal ve většim počtu ty jeho novější 2006+ produkce a remixy s v menším počtu tim jeho klasickym hard trancem (který je přeci jen to, na co jsem šel především). Mashup Renegade a Daisy na old school akci jsem opět nepochopil. Timhle tempem se fakt i na těchle akcích bude hrát trouse… Nebo ne! On už se hraje!
Saunování a nemožnost vepředu nějak moc pařit (jakože aspoň hýbat rukama) taky bohužel „luxusní“.
Takže mohlo to bejt bohužel lepší, mnohem… takhle „jen“ docela dobrá párty se speciální old school featurkou.
10. 11. 2013 v 18:30 #214563Zochi
ČlenSunrise: Zdeněk Masopust psal, že po zkušenostech na FSOE 300 s novym vedením SaSaZu už s nima nechce spolupracovat a nikdo jinej už tam prakticky trance party nedělá.
10. 11. 2013 v 18:01 #214562ErikDeejay
ČlenVskutku parádna noc! 🙂 Len škoda, že som nebol zdravotne úplne fit, takže som si to neužil na MAX. sm7
K výkonom DJs:
[b]Thomas Coastline[/b] – prišli sme skoro na samý začiatok a zahral fakt skvele. Warm-up ako sa patrí. Zo začiatku tam sice bolo strašne málo ľudí a zaslúžil by si omnoho väčšie publikum, ale po prvej pol hodine už sa to slušne zaplnilo. Such Is Life (Marco V Remix), Eternity od Tiësta a Armina, C Sharp, Tenshi. Proste paráda! Ten rozhodne nesklamal. 8/10!
[b]DJ SHOG[/b] – Ten ma nasral a zároveň sklamal neskutočným sposobom. Tešil som sa, že bude hrať hlavne svoju úžasnú produkciu a remixy…………tento pánko sa v Prahe ukázal snaď v prvýkrát v tomto tisícročí (a ktovie, či sa tu niekedy vobec ukázal) a miesto toho, aby zrekapituloval svoju produkciu, tak hral snaď prvú hodinu hnusnú diskotéku a divím sa, že niekto mu na to vobec tancoval….mal som sto chutí po ňom niečo hodiť….sa divím, že ho nevybučali (to by si určite vyslúžil, keby nedostal rozum a niesol sa celý jeho set v podobne sračkovom duchu)…až potom si uvedomil, že takúto hudbu mu na Old School party nikto žrať nebude…to mu ale trvalo! Nie že by ma „Better Of Alone, On The Move, Let You Go (Clubb Mix) či Exploration of Space (v novej verzii samozrejme sm8) nasrali, bola to paráda, ale očakával som od neho hlavne jeho tvorbu, ktorej má fakt požehnane a myslím, že sme si zaslúžili ju počuť! V druhej polovici už zmiernil sklamanie sm5 (Live 4 Music, This Is My Sound, Stranger On This Planet, Running Water a Another World (samozrejme nie v originále), toť bolo všetko. Mal sice narodeniny a snažil si to zrejme užiť, ale myslím, že mohol zahrať stokrát lepšie! Na Old School by sa mal hrať Old School a nie Swedish House Mafia či Dimitri Vegas či nejaká hnusná verzia Tomcraftovej Loneliness!! Na ňom bolo zo začiatku krásne vidieť, ako ho pohltila komercia a je to zobrazené aj v jeho súčasnej tvorbe, stačí si poslúchnuť toto http://www.youtube.com/watch?v=bnps6WxMkoE. Ten bol totálne mimo a tak sme sa na neho tešili sm8 4/10.
[b]Kai Tracid[/b] – srdcovka, tento človek nikdy nesklame. Právom je rezidentom (s Johanom). Pred akciou sme prehodili pár slov na FB a poprosil som ho, aby sa s tým nesral a naložil nám poriadnu dávku Hard Trancu! Taktiež som ho poprosil, aby zahral track, ktorý nehral už roky a ktorý je podľa mňa jeho najtvrdší a najlepší a zároveň najviac underrated a už úplne zabudnutý !! [size=large]“Voyager“[/size] !!!! PRE MŇA NAJLEPŠÍ MOMENT VEČERA!!!!!! Moj sen sa splnil a dočkal som sa!!!! Vielen Dank, Kai!!! sm4 Zahral úplne iný set ako obvykle, nesral sa s nejakým BPM a dával nám poriadne! ďalšia srdcovka [size=large]Suicide[/size], Can’t Have Enough (Scot Project RMX), Too Many Times (Warmduscher Remix), 4 Just 1 Day (Emmanuel Top RMX), Fucking Society, (Chromedioxide 2 Remix) a samozrejme jeho klasiky, ktoré si takmer nikdy neodpustí a na konci pochopiteľne Trance & Acid (Derb Remix). Neodpustil si ani veci z jeho nového albumu, ktorý vydá zrejme budúci rok. Kai je proste TOP!!! 10/10.
[b]Johan Gielen[/b] ten sa tiež chopil pozície rezidenta fenomenálne! Neskutočný bavič a tiež zahral až neočakávane tvrdo! The Moon – Blow The Speakers, Praiseworthy Tunes, Airport…….a potom trancové nádhery: Tenshi a opáčka z minula : Adagio For Strings zremixované panom Bakerom, Sosei (F&W Remix) a Played A Live v jeho Airscape Remixe!!!! proste bomba!!! Tiež si nedpustil novšie veci a verzie trackov, ale neprehnal to až tak ako Mr. Shog! sm6….Twisted zrejme nikdy nezahraje v originále alebo Energy Mixe!!!!! sm8 ale inak zahral bombasticky. Skvele sme sa pri jeho sete bavili. Je to pán DJ! S Kaiom páni večera! 10/10.
a na konci, keď už nohy neposlúchali nás dorazil a prinutil siahnuť na úplne dno síl pán Zenker alias [b]Scot Project[/b] tento psychopat nemal zľutovanie a neskutočne to bombil….mohol sice zahrať viac klasík, ale myslím, že dosť solídna dávka Hard Trancu. Tiež si neodpustil relativne nové veci ako Sueňo, Ghost apod…..Ale čakal som od neho podobný set ako na Luminosity, tam zahral omnoho lepší set. Konečne sme sa dočkali zaslúžených trackov ako FM 3, I Want Your Love, Overdrive, remixy Cocaine, Advanced a Carte Blanche a The Second Trip, In 4 The Kill od La Roux…..+ trošku annoying Zombie Nation..:D ale celý čas som čakal, že tam pridá ešte viac bombíc ako jeho remixy na Hands Up, Ding A Ling, Incoming, Theme From Banginglobe, Rubinovu Cold Night, Listen To Me Mama, Thunder In Paradise,…….ešte, že si ľudia vypýtali na konci Overdrive a I Want Your Love a neutli mu to presne o 6:00! Každopádne atmosféra vynikajúca a Scot ukázal svoju veľkorysosť a to, aký je to týpek, pri rozdávaní cigariet a pri jeho proslove „I fuckin‘ looove Prague! Zahral veľmi dobre a nekompromisne tvrdo, ale čakal som od neho viac lepších vecí a klasík. Každopádne som ho veľmi rád videl! A niektoré klasiky mi ešte dlží! 9/10!Suma sumárum: Skvelá atmosféra a akcia po hudobnej stránke, až na tie „neklasiky“, tú neznesiteľnú saunu v Mecce, hnusné spoločné toalety, niektoré kreatury a drzých barmanov, ktorí si mysleli, že dýško je automatika a na to, že človek nemohol pomaly ani zdvihnúť ruky, aby nedal niekomu lakeť. Proste Mecca nie je klub pre toľko ľudí a SaSaZu má v tomto navrch, ale všetko má svoje výhody a nevýhody. Vec názoru, ale veľa vhodných klubov sa na niečo podobné v Prahe už asi nenajde no, chcelo by to niečo, ako je Ministry Of Fun v Banskej Bystrici.
Som toho názoru, že ak to je to Old School Edition, tak by sa tam mali hrať výlúčne staré klasiky a premenoval by som to asi na Trance Fusion Classic Tracks Edition, aby to pochopili aj tak nechápaví DJi ako sú napr. DJ Shog.
INAK PARÁDA A ĎAKUJEME ZA SKVELÝ ZÁŽITOK A DÚFAME, ŽE TO ORGANIZÁTORI EŠTE ZVÁŽIA A OLD SCHOOLOVKA SA BUDE KONAŤ ASPOŇ 2X DO ROKA! 🙂10. 11. 2013 v 17:27 #214561cyan
ČlenS výhradama výše souhlasím, ale tolik bych to nedramatizoval. Po rekonstrukci klubu jsem tam byl poprvé a dost mě zaujala akustika, která je tam vyřešena pečlivě, tam by hrálo dobře i jiný ozvučení, ale použitá kombinace je výborná. Rozepisuju to tak proto, že minulá TF Old School edition mě zklamala právě tím uřvaným zvukem a hledal jsem po celém SaSaZu místo, kde by to šlo přežít…
Takže pokud bude méně lidí, s radostí se do Meccy vrátím 🙂
Jinak celý tenhle koncept akce je super, hudba dokonalá, těším se na další pokračování.10. 11. 2013 v 14:01 #214559Sunrise
ČlenV SaSaZu nebudou trance party ??? Z jakýho důvodu ???
Hudebně pro mě nadprůměrná party, ale bohužel přervanost klubu a total sauna mi zkazily celkový dojem…Byla jsem nucena zdržovat se povětšinou vzadu, kde nebylo přes ty jejich geniální závěsy prakticky vůbec vidět na dje a lidi tam pořád někam cábrovali, takže se omlouvám, že jsem tam byla trochu nebezpečná a ne každému jsem se stihla vždy omluvit….
Ze zvuku jsem teda nebyla nijak nadšená, sice to nervalo uši, ale kde byly basy ???? Njn, asi jsem jenom rozmlsaná z přítelova auta…Track večera: Gouryella – Tenshi od Gielena…Dokonalost…:)
10. 11. 2013 v 2:21 #214557Zochi
Členmountainer: Ajajaj, jsem hroznej partyxindl… Taky jsem se tam vykousával až po mandle, úplně střízlivě jsem asi nevypadal a teenager jsem byl nedávno. sm4
Jinak party jsem si užil hodně. Konečně jsem viděl lidi na akci pařit a ne jen stát a čumět. Akorát by to bylo lepší v Sasazu (velká škoda, že už tam trance party asi nebudou), první půlku noci se nedalo vepředu hnout. Na vedro jsem teda zvyklej, to je vždycky snad v každym klubu…
Hudebně byl pro mě nejlepší Kai se Scotem. Shog je hroznej mamlas, nejdřív hrál sra*cky se znuděnym výrazem a když pak zjistil, že lidi na ten trance paří o dost víc (tenhle oldschoolovej styl mě teda ale nebavil), tak nechtěl z pódia vypadnout, i když už hrál Kai. A Gielena jsem slyšel jen chvíli, tak nemůžu hodnotit…PS: Zvláštní, že si na oldschoolový akci nikdo z nich neodpostil hrát nový věci, i když teda jeden houseovej nářez, kterej hrál Kai, mě docela dostal. sm3 A škoda, že jsem musel už v 6.30 jít na autobus, prej to tam pokračovalo skoro do 7 sm3
10. 11. 2013 v 1:41 #214556seven
ÚčastníkAkce brutální, jsem maximálně spokojen, cígo a pokec se scoťákem před mecou po akci super, natahování akce super, atmosféra neskutečná, muluju tuhle párty!!! 🙂
sety budou sety?!?!?! prosím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂
9. 11. 2013 v 23:45 #214555Anonymní uživatel
NeaktivníJá byl celkově spokojen, i když jsem byl nemocnej, takže jsem pařil tak sotva na 50%…Tracid byl bombastickej…hrál fakt dost tvrdě! Gielen zahrál lépe než posledně bych řekl, mile překvapil. Scoťák to byl očekávanej řezník na konec! Shog asi nepochopil princip večera, musel být několikrát nepomenut než pochopil, že srajdy typu Dimitry Vegas nebo Swedish House Mafia na takovouhle akci teda nepatří, divím se, že ho celá Mecca nevybučela…jen se palcovalo 🙂
jinak jo bylo přehuštíno, chvilkama se to fakt nedalo…pro takovouhle akci je Mecca vážně malá, jinak mám ten club rád 🙂
více v reportu, pondělí, či úterý 🙂
9. 11. 2013 v 17:49 #214551mountainer
ČlenCzech smejd: co se týče návštěvnictva, byl jsem na tom podobně a občas jsem nevycházel z údivu (nejvíc mě teda dostal nějakej krapet zesmahlej teenager se starou babou, co se začali půl metru přede mnou vykusovat až po mandle sm17)…bohužel různý pártyxindlové se vyskytujou vždycky ve větší či menší míře a v tý sardínii se jim tentokrát moc nedalo vyhnout
Ještě jedna věc k barům – nevím, zda to je standardem nebo ne, ale automaticky si do ceny připočítávat spropitný mi přijde minimálně zvláštní (aneb platím 44Kč padesátkou a nevrátí mi nic, platím 88Kč stovkou a taktéž nic).
9. 11. 2013 v 10:29 #214546Czech smejd
Členjen velmi stručně:
Thomas Coastline – slyšel jsem jen něco, ale co hrál, tak dobrý
DJ Shog – první půlka big WTF, druhá půlka to nezachránila. nevim jestli nepochopil přídomek oldschool nebo mu to nebylo dostatečně vysvětleno 4/10
Kai Tracid – parádní set 10/10
Johan Gielen – co jsem čekal, to jsem dostal – klasické vypalovačky a spousta produkce Svenson-Gielen 8/10
Scot Project – zabil to, neskutečně! 9/10+
hudba, sety–
klub – v Mecce jsem byl poprvý a nechápu, jak z ní někdo může být tak odvařenej. malý prostory pro takových lidí, nedýchatelno. no a ty záchody byly taky vtipný
bary – wtf? pivko žádný (heineken nepočítám), vodka jenom jedna (sponzorovaná), zbytek ani nekomentuju
ceny – na to, že byl tak chabej výběr, tak za to, co jsem vůbec nechtěl pít, jsem utratil majlant
lidi – asi už jsem starej a značně asociální, ale některý lidi jsem prostě těžce nedávalPřestože je tolik mínusů, podstatná je pro mě hudba. Takže dobrý, ale příště už do Meccy nejedu, ať přivezete kohokoliv…
9. 11. 2013 v 10:00 #214545Anonymní uživatel
Host@ mountainer – naprostý souhlas ve všech bodech. Hudebně na výbornou, jen u Shoga, kdyz hral Sweedish House, tak jsem si rikal ze jsem asi nekde jinde na piskotece ale warm up Thomase, Kai, Johan A Scot uzasny! Kazdopadne jsem Meccu na takovy objem lidi to proste nejde. Uz na Thomase bylo na parketu narvano a pak uz se to tahlo jen a jen dozadu.
9. 11. 2013 v 9:12 #214544mountainer
ČlenPrávě jsem odrovnanej dorazil domů, tak jen v rychlosti 😉
Velmi mě bavily sety Johana a řezníka Scota, líbil se mi ale i Tomášův úvodní set. U Shoga jsem naopak skoro hodinu přemýšlel, jestli si dobře přečetl název akce – začal myšinama, pokračoval housem a až ten závěr trochu zachránil.. Kai Tracid zahrál poměrně tvrdě, nicméně tolik do varu jako minule mě nedostal.
Do čeho si musím ale pořádně rejpnout, tak to je Mecca. Ten klub je prostě neštěstí a s láskou jsem vzpomínal na minulý díl v Sasazu. Vzduch jako by snad ani nebyl, neskutečná sauna a klima buď nestíhala, nebo jí prostě nezapli, aby lidi víc pili. Společný záchody děs, dole to bylo lepší. A ten úzký parket prostě pro takovýhle počet lidí nestačí, už dlouho se mi nestalo, že bych skoro ani nemohl zvednout ruce. Jak kdybych přistoupil v odpolední špičce do vagónu béčka na Můstku. Jediné, co bych pochválil, byl zvuk. Příště ale už prosím ne v Mecce!!!
Jinak bylo opět fajn vidět známé tváře z místního trancového jádra, zdravím vás ještě jednou sm3
8. 11. 2013 v 18:22 #214543seven
ÚčastníkTak co jééééééé volééééééééé, dnes je ta legendární párty a tady nic joooooooo, pojedeme booooooooombyyyyyyyyyyyyy :-Dsm15sm15sm15
8. 11. 2013 v 9:23 #214540Anonymní uživatel
Hostale až po jeho setu:-)
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.