Toto téma obsahuje celkem 92 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel seven a poslední změna proběhla před 11 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 95)
Offtopic..neviete, jak sa volá ten track od 24:20 do 26:23 vo videu, ktoré sem dal Dolvich? je mi to hrozne povedomé…nemožem nájsť nejaký tracklist k tomu setu…
tak uvidíme, první old school jsem nějak prošvihl. super a určitě reální by byli DuMonde, bral bych všemi deseti třeba i Flutlicht (pokud tedy hrají a Luminosity není jen vyjímka) nebo Scot Project… a samozřejmě Alphazone, ale to je jen čistě utopické přání (hrajou ještě vůbec?)
Ale zase na druhú stranu…Talla 2XLC mal zahrať oldschoolový set aj teraz na TF Ocean Of Love…aspoň to teda organizátori sľubovali…a nejak to teda nedodržal…sm7 sm6
Dobrou volbou by byl Talla 2XLC, který má bohaté zkušenosti z pořádání oldschool akcí [url=http://www.dailymotion.com/video/x8df3p_technoclub-classix-night-mit-dj-tan_music]Technoclub Classix Night[/url]. Pokud by se měl objevit v lineupu někdo z minulé edice, tak pro mě by byl hudebně nejpřijatelnější Push, ale i tak si myslím že by byl nejvhodnější tváří a rezidentem sérii Trancefusion Old School Edition legendární Kai Tracid.
Capture the Flag (zkratka CTF) je mód, který se masově rozšířil díky multiplayeru ve hře Quake 2 a okamžitě dosáhl obrovské popularity, přičemž se stal jedním ze standardních módů, které jsou poskytovány ve starších ale i nových počítačových hrách.