TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trancefusion – Old school edition 9.2.13

• Toto téma obsahuje celkem 141 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 11 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 143)
  • Autor
    wenca
    Účastník

[quote seven]To jo a nemusel by to pořádat trancefusion, sezvat nějaký starý djs co už dnes fakt nefrčí v předních lajnách a udělat malou levnou klubovku a nepište mi jak by to nešlo, jsem vožralej a píšu si na co mám chuť :-)[/quote]

sm0

seven
    Účastník

To jo a nemusel by to pořádat trancefusion, sezvat nějaký starý djs co už dnes fakt nefrčí v předních lajnách a udělat malou levnou klubovku a nepište mi jak by to nešlo, jsem vožralej a píšu si na co mám chuť 🙂

mareno
    Člen

Já věřím, že do roka bude další mazec sm11

seven
    Účastník

Hele, lidi, stejně to byl vyjímečnej mazec, takový to možná dlouho nebudesm3

Anonymní uživatel
    Host

Jména to jsou sice hezký a bral bych je. ale na tohle by přišlo jen pár znalců z trance.cz a promotér musí zaplnit Sasazu. lidi by přišli spíš na jména jako Blank&Jones, Lange a někdo z první edice.

Anonymní uživatel
    Host

věřil bych tomu, že jo, protože jak se už ukázalo. organizátoři z TF dost vnímaj lidi, což je super

Stoupa
    Účastník

Koukám, že můj návrh se docela chytnul sm3 Pokud by sem páni organizátoři Jürgena a Dominica přivezli, tak mi splněj pubertální sen.

dukelak
    Člen

mě stačej už zmiňovaný DuMonde + Ron van den Beuken a klidně na parketě zdechnu sm0

Jimmy-Gellar
    Účastník

já bych bral Thrillseekers, Binary Finary, Signum

Dolvich
    Správce

DuMonde bych taky bral. Nebo třeba Sunbeam, kteří zahrají na letošní Mayday.

wenca
    Účastník

DuMonde, Alphazone, Nu NRG sm5sm5sm11

K1aptcha
    Člen

taky jsem pro DuMonde tady u nás sm3

Anonymní uživatel
    Host

[quote Jimmy-Gellar]Tak třeba na luminu je Dumonde na classic stage :)[/quote]

no práve…:)

Jimmy-Gellar
    Účastník

Tak třeba na luminu je Dumonde na classic stage 🙂

[quote ErikDeejay]ja len dúfam, že sa ešte dočkáme pokračovania sm14[/quote]

Dočkáme. sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 143)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.