Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Trancefusion – Old school edition 9.2.13
- Toto téma obsahuje celkem 141 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Karel a poslední změna proběhla před 11 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13. 2. 2013 v 17:41 #212849
Dolvich
Správce[b]Sety [192kbs][/b]
Kai Tracid – https://soundcloud.com/trancefusionparty/kai-tracid-live-trancefusion
M.I.K.E. – https://soundcloud.com/trancefusionparty/m-i-k-e-aka-push-live
Johan Gielen – https://soundcloud.com/trancefusionparty/johan-gielen-live-trancefusion13. 2. 2013 v 16:08 #212845onlavu
ČlenMa prvni navsteva v SASAZU, takze koho nezajimaji detaily, prosim preskocit tento post…
Prisli jsme az na Tomcrafta. Hrál hitovky cizí, vlastní, i mi ne příliš známé skladby a nutno podotknout, že některé mi moc pure-trancově nepřipadaly (v porovnání s následujícími DJs). No nevadí. Prozkoumali jsme plac, bary. Ceny na barech odpovídaly „prestiži“ klubu: 2 dcl Coly za 40 CZK, půl litr piva na čepu za 70 CZK (Heineken) a stejná značka, ale třetinka v kovo-lahvi, za krásných 70 CZK, další nejlevnější alko pak – slivovice, hruškovice 60 CZK. Co nás ale vytočilo – po půlnoci došlo všude točené pivo. Do teď nechápu, jak může tak velkému klubu s tak velkou četností akcí dojít tak brzy pivo. Z technické stránky mě trošilinku zklamal zvuk. Hrálo se z předního repra, boční satelity nehrály. OK, no problem. Ale zvuk se mi zdál lehce uřvaný, hlavně při velmi vysokých tónech to až praskalo v uších. Spíše jsem postrádal hlubší basovou linku. Zkrátka, čekal jsem kvalitnější, hutnější a celkově vyrovnanější zvuk, který by lahodilo pososlouchat (ne že by mi zvuk vyloženě vadil, ale rozhodně jsem nebyl z něj tak nadšený, jako třeba na jiných podobných akcích). Ke světlům se vyjadřovat nebudu. Cosi tam problikávalo, lasery nebyly, ale to mě nepálilo. Místa k sezení bylo celkem dost, nejlepší jsou asi kožené, velmi pohodlné sedačky. V klubu se asi může kouřit, jelikož se vyskytovali jedinci s cigaretami. Zajímavě byli řešeni go-go performeři – nešlo je vidět přímo, ale jen jejich siluety. LED panýlek nabídl standardní projekci.
Zpět k hudbě. Po Tomcraftovi přišel Kai Tracid, který vystřihl několik známých skladeb z jeho tyické tvorby a nakonec pak pěkně přitvrdil. Ten nejlepší ale přišel po něm – (zkráceně) MIKE. Sázel jednu trance oldschoolovku za druhou. Opravdu. Co skladba, to hit. Úvod nezačal ničím jiným než Universal Nation. Tou dobou již byl klub pěkně narvaný, místa bylo méně, až mi to občas vadilo. Holt, open air je open air:) Klub se lehce vyprázdnil až s příchodem Johana G. (cca o čtvrtinu parketu). Mikea Johan nepřekonal, ale hrál svižně a hlavně – bavil publikum. Potěšilo mě, že klub byl neustále slušně narvaný, i po té 5. hodině ranní.
Bylo fajn vidět, že se lidí rádi baví na staré trance-fláky, které vévodily parketům před více jak 10 lety (semi-old school se nekonal). A hlavně, poslechnout si ty hity přímo na parketu! Takových „retro“ akcí by mohlo být klidně víc, třeba u techna a hardstylu (tam 100%, protože nové odnože HS odlákaly dost hardstylistů).
Peace!13. 2. 2013 v 8:08 #212839Anonymní uživatel
HostFreezer (moderátor): naprostej souhlas, hezky napsaný, jojo bylo to jako nádhernej sen a úlet:-)
13. 2. 2013 v 1:32 #212838seven
ÚčastníkJestli se nemýlím tak The Age Of Love (Jam & Spoon mix) byl nejstarší track který na old school zazněl ne? Je to rok 1992 což je bez čtyřech let čtvrt století, chápete to?… sm5 viz. http://www.discogs.com/Age-Of-Love-The-The-Age-Of-Love-The-Jam-Spoon-Mixes/release/146445
13. 2. 2013 v 1:25 #212837seven
ÚčastníkFreezere líp bych to nenapsalsm3
12. 2. 2013 v 21:56 #212836Anonymní uživatel
NeaktivníMůj reportík na hlavní stránce 😉
12. 2. 2013 v 21:37 #212835Flash2001
ÚčastníkJojo, tohle byla naprosto ultimátní akcička, už dlouho jsem nezažil takovou koncentraci pohody a pozitivní energie jako zde. Naprosto se zde projevil rozdíl mezi nudným vrzingem bez duše a skutečnou trance jízdou. Pořadatelům a všem spolupařanům díky moc, snad se dočkáme dalšího pokračování sm5
12. 2. 2013 v 18:45 #212829Anonymní uživatel
HostBol som tam a pridem zas (ak bude). …alebo tolko „starych fotrov“ naraz som na place/za mixom este nevidel sm0 … Myslim, ze tato akcia sa neda standardne hodnotit, to proste bolo treba zazit. K 101%ej spokojnosti mi chybalo len Deep blue v ASYS mixe, ktore odznelo na jesen sm13
Dakujem (a zdravim pacienta, s ktorym som prechcal For an angel sm15 ).
12. 2. 2013 v 17:26 #212828Anonymní uživatel
Hosthousko housko, az ty budes nekdy s necim souhlasit tak ja se dam na modleni. hruza cist tvoje prispevky.
muze byt nekdo namachrovanejsi nez ty?12. 2. 2013 v 16:45 #212825Kosa
ČlenDoufam ze co nejdriv to bude. Uz se tesim az mi to bude minimalne mesic rubat v aute 🙂
12. 2. 2013 v 11:13 #212821mareno
ČlenAlva: Říkali, že je pustí ven nejspíš dneska. Každopadně tento týden budou.
12. 2. 2013 v 11:02 #212820Anonymní uživatel
HostAhoj.
No já doufám, že sety co nejdřív uvolní, pro ty, co tam nemohli být a aspoň takhle můžou poslechnout, jak pěkně hráli. Sice to není takové, jako tam být naživo, aspe aspoň něco!!!
Neví někdo, kdy a kde se sety objeví? Předpokládám, že odkaz se objeví na FB, nebo na WEBu trancefusion zarytě mlčí…..12. 2. 2013 v 0:32 #212819seven
ÚčastníkVšechno jsem to chronologicky spojil do 4 videí podle djs, více zde http://www.facebook.com/events/380851248656132/?ref=ts&fref=ts
11. 2. 2013 v 23:22 #212817IvoNinja
ČlenMoj kompletny zoznam videi z tejto Trancefusion (50 kusov). Je tam natocena takmer cela noc – samozrejme s kvalitnym zvukom. Takze ENJOY ! 🙂
11. 2. 2013 v 22:57 #212815majklhauske
Člendoufám že nikdy protože jen tak si budete moci říct že jste byli opravdu na exclusivní akci a tím bude mít vaše navšteva přidanou hodnotu .. vydaním setů se ztratí ten genius loci 😉
(ne že mě by vydaní setů vadilo přilezitostně bych to poslechl. .)
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.