TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trancefusion – Old school edition 9.2.13

• Toto téma obsahuje celkem 141 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 11 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 143)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Vynikající akce.
    Nemáte někdo zákulisní info, kdy asi tak budou sety?

Dolvich
    Správce

Pěkný návrat do minulosti. Lidí nepřišlo málo, ale očekávání pořadatelů nebyla naplněna. Klub tak nebyl přeplněný a vše bylo organizátory skvěle zvládnuto. Hudba prostě čirá nostalgie, možná až moc kýčovitá. Bylo zde jasně patrné co trancová hudba ztratila a získala za posledních 15 let. Tohle nebyla pařba nýbrž srdcová záležitost. Ale sny se plní jen jednou za život a my se asi pokračování nedočkáme. I když já upřímně doufám, že ano.

koukám jedna akce a jak najednou všichni z těch facebooků zase diskutujou tady .. sm3

seven
    Účastník

😀

Horal: Jogín, ne 😀 ti nestárnou

mountainer
    Člen

jinak mě doposud ani nenapadlo, že by Tracidovi mohlo bejt přes 40, když tak koukám na wikipedii…vždyť on vypadá tak na 20 max, že by jeho tracky omlazovaly? sm2

seven
    Účastník

jo sety sety sety! Tvl já jsem slyšel na párty gouryelu – lygaiasm9sm10sm5sm3

mareno
    Člen

Těžko to lze nějak popsat, tohle se muselo zažít.
    Tomcraft na začátku mile překvapil 8/10
    Kai zahrál podle mě ještě líp než na podzim 10/10
    MIKE je jedním slovem trancovej guru 10/10
    Gielen pouštěl věci, u kterých jsem nevěřil, že je na party ještě někdy uslyším 10/10

Děkorace, světla a stage byly dokonale sladěný s tématem. Lidi všude kolem naprosto v pohodě. Btw. Sasazu se tentokrát ukázalo jako dobrá volba.

Věřím, že po tomhle úspěchu musí přijít pokračování. A teď rychle sety ven! sm11

Anonymní uživatel
    Host

Serete me sm7

mountainer
    Člen

chci zpátky! sm2 jinak neví někdo název tracku, co hrál Tomcraft – taková happy hopsačka nad 140bpm? trochu mi to připomnělo „mládí“, kdy jsem vyrůstal na happy hardcore éře Scooterů sm0

mich0lin
    Člen

[url=http://www.techno.cz/foto/v/techno/CoreFoto/20130209_SaSaZu_trancefusion#g2_gallery]http://www.techno.cz/foto/v/techno/CoreFoto/20130209_SaSaZu_trancefusion#g2_gallery[/url]

Fotky!!!

DjPeroxid
    Člen

Neskutecna party.touzil sem potom a vyplnilo se to:-D

seven
    Účastník

Tracid dostal co si zasloužil. Podle mě nechápe jak moc může člověk s jeho vnitřním nastavením zasáhnout lidem do života, když skládá v mladém věku svoje tracky opravdu od srdce sm3 Byla to dobrá párty. Bylo fajn vás tam všechny vidět jak paříte pěkně vod podlahy sm4

Vidět tolik úsměvu a eufórie je k nezaplacení. Co track tak husí kůže a stavy beztíže 😀

eldee
    Člen

luxusni navrat ke korenum:)!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 143)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.