TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trancefusion – Old school edition 9.2.13

• Toto téma obsahuje celkem 141 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 11 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 143)
  • Autor
    Sunrise
    Člen

Na Tracida jsem myslela, že budu muset odejít, abych nedostala infarkt…Hudba, lidi, atmoška —> brečim z toho ještě teď…

mountainer
    Člen

no něco už jsem toho najezdil, ale tohle byl neskutečnej masakr, nebál bych se to označit jako kolega Freezer za jednu ze životních tranceparty sm3 po Tracidovi jsem si myslel, že mám dost, ale MIKE byl ještě lepší, vypustil jsem pomalu duši a na Gielena jsem se v první řadě už totálně odrovnal, krásně odrovnal…DÍKY organizátorům, kéž by takových akcí bylo povíce, DÍKY všem milým spolupařanům, bylo to jako „za mlada“ sm0

wenca
    Účastník

Neskutečná parádasm5

Tomcraft – jeho styl není můj šálek kávy, takže jsem vyrazil na parket až ke konci jeho setu, a zapařil jsem na „Versus“ – pro mě asi nejlepší věc od něj

Kai Tracid – dočkal jsem se hitů, při jejichž poslechu mám husí kůži – „Too many times, Suicide, Liquid skies“ a pak mě ještě zajímá co to bylo za ten nářez před koncemsm0, prostě euforie

M.I.K.E. – euforie pokračovala, jeho set mě jako celek bavil určitě nejvíc….u ostatních se střídaly chvilky, kdy jsem si to na parketu užíval a kdy jsem si říkal: „Ať už je další věc“, ale u M.I.K.E.a to neplatilo. Taktéž dal největší hity, a jako bonbonek na konec „The legacy“ – jeden z mých nejoblíbenějších tracků vůbec. Navíc v jeho setu zazněly i pro mě neznámé pecky, tak jsem zvědavý na tracklist.

Johan Gielen – Předem říkám, že jsem musel odejít na vlak asi něco kolem půl šesté, tudíž jsem celý set neslyšel. V jeho setu se u mě střídaly chvilky, kdy jsem pařil jak o život, s chvilkama, kdy mě určité tracky moc nebraly. Ale zahrál Twisted, takže skvělý:)

Celá akce prostě bomba, tohle akce, kde se hraje současná tvorba prostě nabídnout nemůžou…už jenom tím, že v těch nových skladbách není tolik euforie. Takže jestli se bude něco podobného opakovat, vyrazím znovu. Jinak bude asi moje přestávka mezi trancovými akcemi větší, protože dnešní tvorba mě nebere sm13

Za sebe můžu říct, že po všech těch akcích, kde se bavím max. 2-3 hodiny z celé noci a zbytek prosedím, toto byla snad první akce po několika letech, kde jsem se dobře bavila od začátku až do konce. Neskutečné, boží, parádní, vidět ten les rukou, skákající lidi, zažít tu atmosféru a hromadnou euforii, kterou trouse a podobné styly posledních let prostě přinést neumějí… Ty slzy, úsměv od ucha k uchu, bolavé nohy, nemožnost odejít ani na záchod a v konečném důsledku ráno hlas v pr.deli jak zamlada…

Děkuju organizátorům, že se rozhodli něco takového uspořádat, DJům za skvělé sety a všem přátelům a známým, které jsem potkala, za jejich společnost.

Tohle byl sen…. sm5

Anonymní uživatel
    Host

škoda že jsem tam nemohl bejt – zaj..ana nemoc

Karel
    Správce

konec Tracida byl masakr, po tom Derb – Derb jak hral nevim co asi Trance&Acid tak to byl nejbrutalnejsi song co jsem kdy na party slysel ze jsem z toho mel husi kuzi 🙂

MIKE me bavil do ty doby nez tam pustil Tiesto – Silence nebo co to bylo za ten historickej proflaklej song, prislo mi ze strasne menil styl. Ale na obranu Mika treba rict ze to po Tracidovi nemel lehky a nemohl ho co do brutalnosti nicim trumfnout protoze ani to jeho belgicky „techno“ nikdy nebylo tak tvrdy jako ten nemeckej trance&acid 🙂

Ale to se tykalo vsech djs, jakoby jim nekdo rekl at zahrajou co nejvic klasik, ale obcas to na sebe navazovalo jako kdyz pejsek a kocicka delaji dort 🙂

Takze akce super retro trance, kazdopadne pres vsechny ty skvely songy jsem mel pocit jakobych jel ve Skoda Octavii, kdyz muzu jet v BMW, tim myslim ze se proste tanecni hudba i trance za tech 10 let posunul jinam (a bylo by divny kdyby ne) a soucasnej trance (a trouse) zni na akcich dnes lepe, zrejme proto ze je ta hudba sofistikovanejsi a pouziva vic nastroju a zvuku nez prave ty 10-15 let stary songy 🙂

Hanny
    Člen

Tohle se snad nedá ani hodnotit slovy. Parádní akce!

cyan
    Člen

Opravdu jedna z nejlepších akcí u nás, zbývá jen otázka – kdy bude pokračování? 🙂

Muff
    Člen

Tak tohle byla akcička roku a jen tak něco ji nepřekoná… maximalně asi old school edice 2 🙂 Hudební orgie, po tom co je člověk znechucen produkcí (trouse) dnešních producentu bylo tohle opravdu úžasné… konečně pořádný trance.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

není co dodat, davvyeetrance to shrnul stručně ale jasně..já bych se dokonce nebál s těm číslama i přitlačit…
    zítra bude takovej menší reportík, ve kterém vše schrnu trochu rozsáhleji, ale pro tuto chviku můžu říct…moje životní akce!

Po včerejšku musím konstatovat oldschool trance stále žije. Skvělá párty a možná i akce roku 2013 a jedna z nejlepších klubovek. Chtělo by to více takových akcí, není nad to slyšet skvělé classic hity na živo. Organizace velmi dobrá,toalety ok,ceny na barech velmi zajimavé. Zvuk dobrý,akurát na Johana jsem byl ve předu a tam to bylo místy přehulene. Škoda že v Sasazu chybí více světěl čí laserů. Hodně se mi líbílo že každý dj zahrál ten svůj styl oldschoolu,každý set byl jedinečný.

Výkony djs:
    Orbith- 5/10 Slyšel jsem poslední půlhodinu a teda nic moc.
    Tomcraft-7/10 Takhle má vypadat warmup setík,velmi dobrý techy oldschool set.
    Kai Tracid-8,5/10 Skvělý rychlý set,oproti minulé TF. Ale v tom čase ve kterém hrál to až moc drtil. Po jeho setu jsem byl docela k.o
    Mike aka Push-9,5/10 Začátek trochu ospalejší,ale pak to rozjel maximálně. Zahrál snad všechno co jsem si přál,přidal skvělé vocály u kterých člověk nabral energii. Je super že nehrál jenom svojí produkci a že zahrál fakt dělo pecky tracky. **Cafe del Mar** Rulezz
    Johan Gielen – 100/10 😀 Nemám slov,nehorázně zničil,taky zahrál snad vše co jsem si přál,skvělé komunikoval s davem,narámně si to užíval za pultem a já taky. Co track to perla. Klaním se ti.

Sečteno podtrženo skvělá klubovka na kterou se bude ještě dlouho vzpomínat.
    Tak jsem ještě upravil hodnocení,musel jsem na to vyspat. 😀

Anonymní uživatel
    Host

Nejlepší akce po hudební stránce na který jsem byl, byla to hudební lahůdka a luxus!sm11

Anonymní uživatel
    Host

Ahoj všem!
    To zas bude mega akce. A já zas to tam nezvládnu sm19 doufám, že se zas objeví na NETu záznam (jestli bude zas Dance Rádio vysílat živě), abych měl v neděli co poslouchat v práci! sm0

mountainer
    Člen

nuže se těším na kvalitní sešlost a pořádnou dávku oldskůlu sm2

wenca
    Účastník

Takže se taky dostavím – Kai, Push a Johan – tam prostě nemůžu chybět – ještě bych dal místo Tomcrafta Cosmic gate s jejich „hard“ tvorbou, a místo Orbitha DJe Shoga sm11sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 143)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.