TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Trancefusion – Old school edition 9.2.13

• Toto téma obsahuje celkem 141 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 143)
  • Autor
    ErikDeejay
    Člen

!!!!!!!!!!!! sm9

Anonymní uživatel
    Host

já si ted pouštim ty fláky nahoře a těšim se jak svině:-) až se bojim těšit abych to nezakřiknul:-) mam ten den narozky, takže to pěkně oslavím:-)

mareno
    Člen

Podle mě to tak za sebou půjde. Ještě uvidíme, jak to bude s délkou hraní.

Anonymní uživatel
    Host

no však hovorím

ErikDeejay
    Člen

jak myslíte, že bude vyzerať Time Table?

zatiaľ je isté len to, že prvý bude hrať Orbith a posledný Gielen…Ja by som Orbitha najradšej úplne vyradil a poslúchnul si dvojhodinové sety od tych 4 borcov…sm5 ale podľa trvania akcie by mal každý odohrať minimálne hodinku a pol…dúfam, že Kai aspoň hodinu trištvrte…sm16

mne by to vyhovovalo takto:

21:30 – 23:00 Orbith
    23:00 – 00:45 Tomcraft
    00:45 – 02:30 M.I.K.E. aka Push Live
    02:30 – 04:15 Kai Tracid
    04:15 – 06:00 Johan Gielen

čo myslíte? sm11

Wanderer
    Člen

Lupeny doma a ted uz to jen vydrzet 🙂 cekani nam zprijemni Solarstone pristi tyden sm2

ErikDeejay
    Člen

tak nakoniec tam nebudem chýbať…..juhuuuuuuu…toto bude najlepšia párty!!!!!! sm5

seven
    Účastník

sm0sm11 Celá tahle akce bude jako návštěva jiného světa, který ale všichni moc dobře známe, jen ho zavál čas. A věřte mi že já si tuhle návštěvu zatraceně užiju sm3

Kai Tracid

Push

Tomcraft

Svenson & Gielen – Twisted

Anonymní uživatel
    Host

Oh!!! (nemam slov)

Vlastig
    Účastník

Tak na tenhle typ večírku tady u nás čekám již drahně let. No konečně jsem se dočkal:))!!! Vypadá to, že po několika letech opět vyrazím na trance sm0 . Tak hlavně aby se tam sešlo hojně lidí co tuhle dobu pamatují + samozřejmě i nynější trance funs k vytvoření řádné atmosféry. A samo co nejméně lidí, co tam chodí jen pro to že je zase nějaká párty v SaSaZu.. Podtrženo sečteno VELMI se těším.

honzátos
    Člen

Hodně o tom přemýšlím, je to lákavé a už bych mohl po sto letech znova někam vyrazit. sm15sm4

[hr]

[color=#00CCFF]My Top 10 :[/color]
    YORK pres. Igor Dyachkov & U-Jeen – Evolution (Club Mix)
    OMAUHA – Scandinavia (Original Mix)
    JONAS STEUR feat. Jennifer Hersham – Don´t Want To Feel Your Lows So Heavy (Original Mix)
    STONEFACE & TERMINAL – Gallery Of Sound (Original Mix)
    NDS & BLUE vs. Spark7 – Senses (Original Mix)
    ZIRENZ – Timeless (Thomas Shore Remix)
    PAUL PEARSON – Always With Me (Original Mix)
    DANILO ERCOLE – Music Medicine (Original Mix)
    REIKLAVIK & IQCHA – Without Words (Matt Bukovski Remix)
    SOLARSTONE & GIUSEPPE OTTAVIANI – Falcons (John O´Callaghan Remix)

2Sexy
    Člen

Dle nazvu akce a uchvatneho lineupu to predpokladam bude noc plna trance klasik… nejlip ’98-’02 🙂
    Akce, ktera by byla ciste zamerena na oldschool trance tu chybela.. a je to snad poprve, kdy nekdo sebral odvahu neco takoveho usporadat. A k tomu ten lineup… no sileny 🙂
    Tusim ze na Slovensku uz parkrat udelali „trance classics“ klubovku, ale ne s takovymi jmeny samozrejme 🙂

Tesim se strasne moc… snad poprvy stravim celou noc v prvnich radach 🙂

mr.Majkl
    Člen

Mě by zajímalo.. jestli celkově akce bude pojata jako old-school a nebo je to dané jen line-upem (resp. jmény)… protože současné věci, znějí aspoň mně o něco lépe.. 🙂 holt jsem mladší ročník..

a možná je to dost hloupá otázka.. ale, tak mě to napadlo sm4

bob
    Člen

Tohle je nutnost…minimálně díky vzpomínkám, ale asi to bude chtít kapesník 🙂

Jimmy-Gellar
    Účastník

karet bude jen 100 ks takže to zas neni tak hrozný

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 143)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.