Úvod › Fóra › Trance Diskuse › TRANCEFUSION – THE LEGENDS – 11.10.2014
- Toto téma obsahuje celkem 139 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Dolvich a poslední změna proběhla před 10 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
19. 10. 2014 v 9:29 #216364
Anonymní uživatel
HostHmm..tak ten vokál použili asi v miliarde trackov, takže asi nie…sm0
19. 10. 2014 v 9:20 #216363Anonymní uživatel
HostTak som skúsil vygoogliť ten hardcore podľa lyrics a pravdepodobne to bude remix alebo mash-up tohoto:
[url=http://www.youtube.com/watch?v=LvhGMKjCDSY]DJ Jappo – Sensation Of The Mind[/url]
19. 10. 2014 v 2:41 #216360Anonymní uživatel
HostMno kdyby z těch let alespoň byli tracklisty … Ale tady bohužel platí co nevíš to většinou nenajdeš …
19. 10. 2014 v 0:59 #216357Anonymní uživatel
HostDíky, Majkle 🙂 skúsim sa v tom ešte pohrabať…
Marusha už nejak zaryte mlčí 😀 Odpovedala, že mi dá vedieť názov toho tracku, ale že nemôže zobraziť video, ktoré som upnul na FB. Tak som ho reupnul na Youtube a poslal jej link. Už ale nejak nereaguje.
Pochopil by som, že drží bobríka mlčania, keby to bol nejaký jej nový ešte nevydaný track….sm6 ale toto asi novinka nebude…. Ešte sa jej s tým asi pripomeniem.
BTW…ešte by ma celkom zaujímal názov tej hardcoroviny „I’m a joker, I’m a stalker…“ asi od 9:30…
Možno ten set natočil ešte nejaký iný blázon 🙂
18. 10. 2014 v 22:12 #216355Anonymní uživatel
HostJeště k ty skladbě … Nějak jsem to nedopsal
Nicméně to nebude ono protože pokud je mi znamo zádný remixy ty skladby nevyšly ( nicméně ruku do ohne bych za to nedal … Ale tak třeba ti Máňa odpoví na to booku..
18. 10. 2014 v 22:08 #216354Anonymní uživatel
HostMno eriku moc ti nepomůžu … Ten vokal použil kdysi jeden italskej producent v projektu Moving Faders .. Skladba activated
Jinak z těch par minut možná časem vytahnu ještě tak ten hardcorek …
Jinak škoda ze se to nedochovalo ale jinak i z těch par minut je vidět ze hrála jako zamlada 🙂 takže když by někdo chtěl tak třeba na mix cloudu se dá najít spousty jejich starších setu i třeba z 91 .. 😉
16. 10. 2014 v 22:22 #216339Anonymní uživatel
HostTak setik si pustím i neupnutej sem zvědav kolik toho poznám ( takový malý contestik 🙂 ) bohužel teď jsem v baru a ten selest asi nikdo nebude zvědav takže bych to viděl tak na zítra večer
Budiž blahoslaven ten kdo cely takový set prostoji s mobilem v ruce ..:)
16. 10. 2014 v 16:15 #216337Anonymní uživatel
NeaktivníMoje názory v reportu na hlavní stránce 😉
16. 10. 2014 v 11:58 #216335ErikDeejay
ČlenNéééééééééééééééééééééé :((((
Přátelé a milovníci naší Marushy….musím Vám oznámit pro mě velice zdrcující zprávu…. Záznam 📝 je i v originálním souboru u mě poškozený…lámeme si hlavu se všemi přáteli co vlastně způsobilo tento nečekaný defekt… Verzí je mnoho… Bohužel…. nicméně si říkám díky bohu alespoň za těch necelých patnáct minut… Děkuji za Vaše reakce… 😉🎵 !
Takže celý záznam už je asi passé……sm19
15. 10. 2014 v 22:15 #216334Karel
Správceja to mam se zvukem sm3 edit: jen do 14 min 🙂
15. 10. 2014 v 21:30 #216332Nulda
ÚčastníkProsím ten set sem postnout až to bude reupnuté díky moc sm5sm5sm5
15. 10. 2014 v 17:57 #216329ErikDeejay
ČlenBTW…vie niekto názov tohto tracku??? Stále mi to hraje v hlave………..
Marusha mi má dať vedieť na FB…ešte sa nevyjadrila…
15. 10. 2014 v 17:56 #216328ErikDeejay
ČlenNuld@ mám pocit, že dala. V tej rýchlosti to bolo ťažké postrehnúť..sm0
Inak tu je celý videoset…týpek pred nami to točil na mobil…akurát to musí ešte reuploadnúť…asi sa pri nahrávaní na YT pokazila zvuková stopa. Aspoň nejaká náhrada miesto mp3 setu.
15. 10. 2014 v 17:39 #216327Nulda
Účastníkdala Marusha It takes me away?
15. 10. 2014 v 14:05 #216325ErikDeejay
ČlenTiež si neodpustím pár dojmov..:)
Prišli sme až na [u]Yvesa[/u], pochopiteľne…..toho som požiadal, aby zahral jeho a Mikovu klasiku Extreme Traxx – Final Fantasy sm5 pre mňa jeden z trackov večera!!! + ešte Infinity, Free, Calling Earth a RVDB – Sunset !! paráda……Ešte som od neho chcel „The Rebel a hlavne „Music Non Stop“…ale toho som sa bohužiaľ nedočkal…takže sa sem ešte musí vrátiť…:) inak super set…
[u]Dave 202[/u] – paráda..pekný, tvrdý set….potešil hlavne s „The Impression“ S.H.O.K.K. Remix, „The Legends“, „Departure“ a s „On The Move“ v Dumonde remixe! 🙂
[u]Talla 2XLC[/u] – veľká spokojnosť…až na niektoré nové tracky a verzie….starý klasik by si mohol nové veci odpustiť..hymnu na mysli nemám…..obrovské plus za Exploration of Space, „Go“ v jeho remixe a Expandera!!
[u]Marusha[/u] – najlepší set večera!!…konečne som mohol zažiť hudbu, ktorú som mohol kvoli nízkemu veku tak max. poslúchať na kazetách v rádiu..:) nenudila ani chviľku a nohy dostali poriadne zabrať….skvelá ženská! obrovský REŠPEKT! Dúfam, že ju tu nebola naposledy (ale po tých ohlasoch sa toho neobávam 🙂 ….
[u]Rank 1[/u] – jeden veľký hnus…Piet mi úplne zhnusil celý Rank 1…..začínať oldschool party s trackom L.E.D. z 2009??? a potom Airwave nejaký nový remake?? Asi si chcel iba urobiť reklamu, aby sa mu to dobre predávalo na Beatporte…jediný track, ktorým potešil, bol Jordan & Baker – Explode…a Tiestov Silence…to už ale hral Dave…už ho sem radšej nevolať…a už nikdy na Oldschool party…nejak neverím v jeho úspešný reparát…to radšej mohli za tie prachy pozvať napr. Olivera Lieba a DJ Deana!
Kai Tracid – klasika ako vždycky…nikdy nesklame..:) Hlavne začínať s Dance 4 Eternity + Carte Blanche sm2 …Acid Phase a Suicide!! bomba…dúfam, že bude ešte na poslednej TF.
[u]Airscape[/u] – super…ale tentokrát už ma tak úplne nebavili ako minule…Johan hraje stále to isté..:D aspoň, že som zažil trochu iný set na Power Of Elements…Veľké plus za Tanz Der Seel (Y.O.M.C. Remix) sm3
[u]M.I.K.E[/u]. – super set…škoda, že som väčšinu kvoli hladu premeškal…a chcelo to aj trochu čerstvého vzduchu..trochu na mňa prišla kríza..
[u]Quicksilver[/u] – nejak som nevedel, čo od neho čakať, ale veľmi príjemne prekvapil…bombový set! Skvelý výber trackov……vyžmýkal z nás posledné zbytky síl..
[u]Scot Project[/u] – na ňho som sa tešil ako vždycky, ale už začínam byť nasraný, že hraje vždycky posledný..:D nohy už nefungovali a nejak mi odišiel chrbát asi z blbého pohybu…teraz keď konečne zahral tracky, ktoré som od neho čakal (Rock, Thunder In Paradise, A Theme From Banginglobe, Hands Up) grrrr sm19….a vidím, že ani Daisy&Renegade mash-up si nikdy neodpustí ani na oldschoolovke..:D ale to mi až tak nevadí…….asi si na ňho už urobím špeciálne pauzu….asi po polke setu sme to už vzdali…a ja som šiel „zregenerovať“ do školy..sm7
Suma Sumárum…pre mňa asi najlepšia akcia v živote…samé klady: organizácia, priestory, ceny, výber alkoholu, žiadny Heineken, toalety a hlavne božská hudba…dúfam, že to nebude posledná oldschoolovka v dohľadnej dobe…stačila by aj v menšom merítku…predsa len pretancovať 11 setov od svetových mien dá neskutočne zabrať…sm15 Obrovská vďaka BTL Agency!!!
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.