TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION – THE LEGENDS – 11.10.2014

• Toto téma obsahuje celkem 139 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dolvich a poslední změna proběhla před 10 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 144)
  • Autor
    DjPeroxid
    Člen

luxus akce jak svině.Jako za mladých let:-D MArusha velkej luxus..

Karel
    Správce

skoda ze Marusha nezahrala Deep (to uz je precijen vic progressive proti tomu co hrala), taky jsem vetsinu jejich songu vlastne ani neznal kdyz o tom tak premyslim sm3

K1aptcha
    Člen

ad Marusha: Jimmy J & Cru-L-T – Six Days

cyan
    Člen

hauske: já moc na ten styl co Marusha prezentuje nejsem, ale po adaptaci mě to fakt bavilo a z toho, co jsem zvládl identifikovat, to byl hlavně Moby – Feeling So Real a na závěr Next is the E. Jinak samozřejmě nechybělo Somewhere Over the Rainbow 🙂
    Takhle s odstupem považuju její vystoupení za velmi povedený zpestření celý akce.

A ještě poznámka ke Quicksilverovi – fakt jsem to zrovna od něj nečekal, ale jeho trojkombinace Synesthesia – Ratty – Energy 52 byla pro mě asi nejsilnější částí večera…

Anonymní uživatel
    Host

jinak „super“ že to co bylo nejvíc zajimavé nebylo streamovano Yves, airscape a marusha … 🙂

Anonymní uživatel
    Host

dokaže tu někdo napsat alespoń nejaký song co zahrala marusha abych měl představu co hrala, zatím jsem cetl rave a hardcore což si tak nák dovedu představit ale za nejakou tu skladbu bych byl rad díky

Karel
    Správce

pro me taky super party a jsem rad ze i zdejsi forum jeste neni uplne mrtve! dorazil jsem pred zacatkem Tally 2XLC, kterej zahral super a na konci pro me asi nejlepsi track vecera RMB – Spring v remixu, hned si jdu ten liveset pustit znovu! Marusha ze zacatku trvalo tak 15min nez si na to jiny bpm clovek zvyknul ale pak uz to byla jizda 🙂 Rank1 v pohode, spis min znamy klasiky hrali (aspon pro me). Kai Tracid moc pekny, Airscape taky. U MIKA jsem cekal ze na me prijde krize, preci jen jsem na party dorazil po narocnym sportovnim vikendu (patek 180km trenink na kole, sobota 120 km) sm2. A preci jen uz clovek neni nejmladsi (30+) ale ve finale jsem spis pozoroval ty mlady kolem sebe jak tam usinali na schodech, ja mel prekvapive porad jeste energie dost sm3. I Quicksilver hral pekne, lip nez jsem cekal, az pri Ratty – Sunrise na me prisla finalni unava a protoze jsem v nedeli chtel jit diky peknymu pocasi jeste na dalsi trenink (nakonec jsem zvladl 3h na kole), tak jsem uz na Scota nepockal, ale aspon jsem si ho pustil ted ze zaznamu sm5. Prostory luxusni, lidi akorat, mozna mohlo byt i vic, pamatuju parties kde se nedalo dopredu moc dostat, letos uplne v pohode i vepredu po stranach mista dost bez strachu ze se o me otre nekdo zpocenej s ebolou sm2. Taky bych uvital nejake klidne mensi pokracovani s jen par djs. Spousta klasik totiz porad nezaznela, treba od Marushy jsem cekal ze pusti nejake ty Mayday klasiky, nebo mi chybelo vic songu jako Hooligan – Rave Nation, Da Hool – Meet her at the Love Parade, Storm – Storm, Jam & Spoon Hands On Yello – You Gotta Say Yes To Another Excess, Paffendorf – Smile, atd, take finalne to pokracovani chce!

seven
    Účastník

marusha byla boží, miluju hardcore a tam chvílema byl, marusha byla luxus, užívala si to a luccu nechte bejt hrála podle možností

mitchel
    Člen

parádní akce, naprostá spokojenost..

Tallovo Spring mě odrovnalo 🙂

DERB
    Člen

Zdravím přátelé,
    rozhodl jsem se zanechat drobné vyjádření k této akci.

Za mě jedním slovem – epické!

Často se říká, když se člověk na něco těší a očekává něco s nadšením, tak to většinou nedopadne. Já očekával, že tahle akce překoná všechny mnou dosud navštívené Old School akce a očekávání se naplnilo a vlastně ho i dokonce překonalo.

Mně se nejvíc líbil set DJ Quicksilvera, pak následoval Dave202 a na třetí místo místo Kai a Scot. Tihle dva pánové mě vždycky osloví, a proto je řadím na společný stupínek. Jejich sety byly samozřejmě skvělé, nadupané, ale protože jsem je už slyšel na předchozích Old School, tak je řadím takhle.

Když hrál Dave202 Wonderful Days v 2001 Remixu, projela mnou nostalgická vzpomínka, kdy jsem tuhle písničkou poslouchal před třinácti lety na mém prvním CD přehrávači. Fanoušci série Tekno! vědí, že tahle skladba vyšla na čísle 22. To byly časy – série Tekno! (trošku nesouvisející název stylu pro výběr) mezi čísly 18 – 27 obsahovala jedny z mých neoblíbenějších skladeb. Proto mě také potěšilo, že Quicksilver hrál písničky hlavně z tohoto období. Měl jsem radost, že jsem poznal všechny tracky, které Quicksilver hrál. Když přišla na řadu skladba Ratty – Sunrise, projel mnou další nostalgický „meč“. Vzpomínám, kdy ještě Danceextravaganza na Evropě 2 stála pod vedením Marka Řeřichy za to a hrál se tam tento trance. Týden co týden jsem byl v očekávání, že tam zazní tahle skladba. Poprvé se mi představila na stanici Viva a dosud je to jedna z mých oblíbených písniček. Určitě mnoho z Vás zná pořad Club Rotation. Seděl jsem v očekávání s připravenou kazetou v hi-fi věži pro nahrávání písniček každý týden, kdy se pořad vysílal. Mimochodem vyšla na druhém CD Tekno! 19. Další tracky, které zazněly jako například Clubfiles One – Equinoxe 4, The Theme v DuMonde Remixu, Fire Wire, Cafe Del Mar a spousta dalších byly naprostými perlami. To samé On The Move v DuMonde remixu, který hrál Dave202. Trochu škoda pan Dave202, že nezahrál svojí Generate The Wave.

Kai se opět předvedl v nejlepším. Too Many Times v Energy Mixu a Trance & Acid v Derb Remixu mě vždycky dostanou do kolen. Scot to opět řezal. V posledních minutách už jsem umíral bolestí nohou, ale i přesto jsem si poslední Overdrive vychutnal téměř do „skonání“.

Samozřejmě, že se mi líbily i sety ostatních vystupujících. Talla s Go – perfektní. M.I.K.E, s většinou svých songů – dokonalost – u něj jsem začal pařit po krátké pauze na druhou písničku pařit až do skončení akce. Airscape taky super. Vzpomínám na okamžik, když jsem si potřeboval odskočit. Už jsem se bral z parketu, ale najednou slyším bubny Safri Duo v Airscape Remixu…a to nešlo odejít. Yves (Infinity aach:-) a Rank 1 ucházející. Čekal jsem třeba klasiku Cygnus X – Superstring (Rank 1 Remix). Trošku zbytečný mi přišlo, že zazněla 3x Adagio For String během večera. Písnička se mi líbí, ale stačilo podle mě jednou.

U Luccy moc lidí nebylo, to jsem seděl na lavičce a sledoval plnící se parket a rozhlížel jsem se po klubu. To jsem bral jako rozjezd bez žádného očekávání.

Marusha – to moc lidí nedávalo podle reakce náhlého ustrnutí na začátku setu, ale pak se přece jen část chytla. Trochu mimo hlavní styl, ale její muzika se mi líbila, takže mně takováhle „vsuvka“ nevadila.

Klub Forum Karlín se mi líbil – bylo to lepší jak v Mecce. Nebylo přerváno a dalo se dýchat. Překvapilo mě, že se tam nekouřilo. Tedy skoro, na pár výjimek. Nevšiml jsem si totiž, že je tam zákaz kouření a bylo mi ještě v deset divné, že tam nikoho nevidím s cigaretou. Později už na to někteří jedinci nebrali ohled, ale nikterak mě to neobtěžovalo. Příjemné bylo už to, že tam nebyl ten šedivý zábal cigaretového dýmu. Občas se našel někdo, kdo měl málo místa kolem sebe nebo kdo stál zády k DJovi a překážel ve výhledu, ale to byly drobnosti, které mi celkový dojem z akce rozhodně nezkazily.

Tohle byla nejlepší akce, kterou jsem navštívil. Zatím netuším, co by ji mohlo překonat. Doufám, že to nebylo naposled. Takovou nostalgickou smršť bych si rozhodně nechal zase líbit. Pořadatelům děkuji a budu držet palce, aby se podařilo takové ikony opět na takové stejně zaměřené akce dotlačit.

Ještě jednou DÍK.

cyan
    Člen

novalis: přesně, konzervativnější obecenstvo bylo znát, na ostatních akcích se hned tak nevidí tolik úsměvů a lidí s nadšením pokřikujících názvy skladeb 🙂

cyan
    Člen

Kéž by to někdo přehodnotil, tohle bylo perfektní po všech stránkách. Výborný prostor se super zázemím, hudba to nejlepší, co jsem kdy měl možnost navštívit, a jediný, co by se dalo doladit, je světelný park, ale to je naprosto nepodstatný.
    S postupujícím věkem si člověk opravdu hodně vybírá, kam vyrazí, a pokud bude jakýkoliv náznak něčeho podobnýho, lístky kupuju okamžitě 🙂
    Fakt by nešlo vymyslet třeba i něco komornějšího ve stylu předchozích old school akcí? Základ je Kai Tracid a pak stačí jen pár jmen, nemusí to být tak komplexní… 🙂

mountainer
    Člen

[quote novalis]Shrnutí jednou větou: kdy bude pokračování?!! sm5
    [/quote]

obávám se, že už bohužel nikdy a toto byla poslední old school tranceparty na takovéhle úrovni sm7

novalis
    Člen

Shrnutí jednou větou: kdy bude pokračování?!! sm5
    Za mě teda o dost lepší než poslední „Power of elements“ – míň lidí (takže víc prostoru na tančení), míň kouření, příjemnější lidi (víc té „starší“ generace, která nedělá bordel) a samozřejmě super hudba.
    Jeden z nej songů byl pro mě Dave202 – Departure. Celkově nejlepší setík měl podle mne asi Kai Tracid.
    Uvidím, jak dopadne příští rok TF TTSG, ale trochu tuším, že TF Legends to nepřekoná.

mountainer
    Člen

Mám po těle pocit, jako by mě srazil rychlík…ale kromě bolavých nohou a zad, zalehlých uší a chraplavých hlasivek jsem naprosto spokojený – tohle byla opět legendární akcel!!! sm3 Jediné slabší momenty byly sety Luccy a Marushy, nic proti těmto dámám, ale do konceptu akce vůbec nezapadly (tak trochu dle očekávání) a jejich sety mě prakticky ničím neoslovily. Aspoň se dalo chvíli vydechnout, protože jinak to byl masakr, proskákal jsem tam 10 hodin na parketu sm2 Nejvíc se na mém dnešním fyzickém stavu podepsal Dave202, Kai, Quicksilver a M.I.K.E., neskutečná jízda. Nevím, zda pořadatelé čekali vyšší návštěvnost, ale mně to přišlo tak akorát, žádné mačkanice, všude dostatek místa na paření a až na pár vymatlanců se celkem dodržoval i zákaz kouření.
    Jinak moc rád jsem opět viděl některé stálice našeho trancového jádra a společně zapařil jako „za mlada“ sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 144)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.