TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION – THE LEGENDS – 11.10.2014

• Toto téma obsahuje celkem 139 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dolvich a poslední změna proběhla před 10 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 144)
  • Autor
    seven
    Účastník

Neznám krásnější song… 🙂

seven
    Účastník
    Dolvich
    Správce

Své zdroje neprozrazuji, avšak pokud má někdo jiné informace nebo opačný názor, diskuzi se nebráním.

Thomase Coastlinea jako člena svého týmu potvrdil sám Zdeněk Masopust (BTL Agency) v rozhovoru tehdy ještě na Rádiu Zlatka. Všimněte si reakce Laydee Jane sm15 http://youtu.be/WoyhDoSo03o?t=1m24s

Anonymní uživatel
    Host

Dolvich: a kde jsi na tohle prisel? 😀

cyan
    Člen

Dolvich: Díky za info, je dobře, že se ta jména tady v téhle souvislosti objevila a víme, komu za ten line-up vděčíme.

Dolvich
    Správce

[b]cyan[/b]: Hlavními poradci BTL Agency ve věci oldschool lineupu jsou Tomáš Malina (Thomas Coastline) a Lukáš Hájek (Lucas Age)

seven
    Účastník

Žádanka. 6:26 exploze vnitřního vesmíru sm5sm3

cyan
    Člen

Neuvěřitelný, tenhle line-up by stačil na 3 podobný akce 🙂
    Evidentně to sestavuje někdo s naší krevní skupinou, docela by mě s takovým člověkem (nebo týmem) zajímal rozhovor, nebo nějaký popis příprav apod…
    Námět na článek? 🙂

seven
    Účastník

sm9sm3

seven
    Účastník

když jsme u toho budu muset pro lístky, aby na mě vůbec zbyly…

DjPeroxid
    Člen

hodně mazec linep takový to tady ještě nebyl…

Anonymní uživatel
    Host

seven: souhlasim s tebou, takovouhle lajnu jsem si vůbec nepředstavoval, ani jsem si nemyslel, že by něco takovýho šlo sestavit, tohle je fakt sen, podle mě by měla naplnit O2 arenu jak ho.no, podle mě znalec klasickýho trancu musí přijet i z Kamčatky:-)
    Popravdě mi to hlavě úplně ještě nebere:-) každý dá svý fláky a budem nešťastnější na planetě:-)

seven
    Účastník

nádheráááá tvl vy jste udělali stage snů, na tohle se musí sject lidé z celé evropy! napiš te mi na to něco 🙂

mountainer
    Člen

to bude akce monstrózních rozměrů sm2

Dolvich
    Správce

[b]RANK 1 CONFIRMED FOR TRANCEFUSION – THE LEGENDS!
    Produkovat začali elektronickou hudbu jako R. O. O. S (Instant Moments), ale později změnili své jméno. „Airwave“ byl obrovským hitem a nastartoval jejich kariéru. Složili hymnu pro Sensation 2002 (Such is Life), Trance Energy (L.E.D There Be Light) a nespočet dalších floorkillerů. Dnes už je to sólový projekt, ale my jsem velmi rádi, že můžeme na Trancefusion Legends představit Pieta Bervoetse známého jako RANK 1[/b]

[img]https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10258986_644733205593403_1570873158682632155_n.jpg[/img]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 144)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.