TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION – THE LEGENDS – 11.10.2014

• Toto téma obsahuje celkem 139 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dolvich a poslední změna proběhla před 10 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 144)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Na taneční akci kde nehraju já sám sem byl naposled na poslední Loveparade, ale tohleto si nenechám ujít. Pamatuju něco podobnýho jak se konalo v Bratislavě, už nevím co to bylo ale bylo to tuším v Dopleru a tam byl i megamix ze starých hitů. Pochybuju že praha co se pořádání akcí tady tu bratislavskou předčí, ale jména vypadají luxusně. Hlavně ne Armin, Tiesto nebo Paul van Dyk. Ti už vůbec nehrají trance (teda armin sem tam ještě jo) ale nalákali by na akci spoustu děcek a ty mě stačí na diskotéce 😀

wenca
    Účastník

Ještě produkuje tenhle chlápek? Taky by nebyl marnej, má plno super melodíí sm11

seven
    Účastník

A tohle by byl hotovej výlet do vesmíru!!!!

Nulda
    Účastník

majkl: tím ravem jsem myslel její produkci, co se setů týče začla pak hodně inklinovat k technu a náhodou její set z MayDay 2004 co se mixu týče není zas tak špatnej, jede poctivě z vinylů a naopak je hezký když je to takový surový… v dnešní době kompjůtrů už by ty sety taky vypadaly jinak, ale to by nebylo ono…

Dolvich
    Správce

[b]Talla 2XLC CONFIRMED FOR TRANCEFUSION – THE LEGENDS!
    Na Trancefusion vystoupil již celkem třikrát a jeho jméno a hudební styl vždy bodovaly! Netřeba ho představovat, dalším ze jmen, které se představí na velkolepé akci TRANCEFUSION – THE LEGENDS je Talla 2XLC! Máme pro vás ale ještě jednu TOP novinku, Talla bude totiž autorem hymny pro tuto speciální akci! [/b]

[img]https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1891248_617057675027623_100562555_n.jpg[/img]

nulda . mno jde o to že rave to bylo dříve pak ty sety byly všehochut a ješte navíc blbě mixovaná protože děvče prostě bylo zvykle míchat pouze rave a nejak nedokazala uplně umichat ostatní věci .. ale když to srovnám s afrikou islamem tak to je stále královna djjingu 😀

jj 3 bit a šušenky v mini provedení zdarma 🙂 a starší věci moc nemám ale po wir mám vesměs všechno hlavně na singlech ty novější už jen tak na čem se dalo … sm4 ale třeba od 2unlimited mám i vynylové veci z 92 .. škoda ža ta máňa je tu v cz hůře sehnatelná … takový somewhere nebo raveland na vinyl singlu… hmm

Stoupa
    Účastník

Majkl: Myslim že to bylo Be3 (jakože Be free, páč to myslim sponzořil 3Bit), byl sem tam taky 🙂

Jinak Free Love je z tý doby pro mě jedna z lepších věcí, protože následně vydaný album No Hide No Run (pokud se nepletu) stálo za pytel… ale už sem nějak moc OT sm2

Nulda
    Účastník

já Marushu žral až to hezký nebylo sm3 originálky mám dokonce doma, hlavně tu na který je legendární It takes me away…. jinak když bych jí někam řadil tak určitě do škatulky rave

Anonymní uživatel
    Host

Kdyz hrali na TF Oldschool Tomcraft a Orbith, tak tam muze hrat i Marusha.

seven : když redemption tak bez toho 2.0

mno marusha opravdu není uplně ideál na trancefusion to si myslím bude kachna to by za chvilku mohli dovez westbama nebo motteho 🙂 já ji slyšel tuším dvakrát z toho jednou na dostihovém zavodišti (ani už nevím jak se ta akce jmenovala a jako bohužel zlaty sety z doby cca 94

free love mám na vinylu a jako nikdy se mi to nikam nehodilo ješte že věci od marushy zbírám stejně jako třeba od 2unlimited a tak ten kup má smysl jinak to byl velmi slabý song od ni ..

Stoupa
    Účastník

Klapča: Maruška do trancu nikdy vyloženě nebyla, to je fakt. I když třeba track Free Love se docela blíží.

Já jí zažil jenom jednou před asi 11 lety, kdy mastila techno a celkem by mě zajímalo co by na TF předvedla sm3

wenca
    Účastník

DJ Visage !!!!! Ten by byl naprostá bomba

ta pasáž od 4:35, je moje nejoblíbenější melodie všech dob, jak to graduje je něco úžasnýho 🙂

seven
    Účastník

Jako raveland je raveland rok 1994 🙂

K1aptcha
    Člen

a Marusha je nějak víc trance? omluvte neznalost, ta mě zrovna míjela sm3 radši bych teda Tatanu nebo Jesselyn, případně Sonique

Stoupa
    Účastník

[quote Dolvich]Také se objevují spekulace, že tou ženou v lineupu bude Marusha.[/quote]

Dafuq??? sm10

Tak to bych se asi po třech letech vypravil zapařit he he…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 144)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.