TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANCEFUSION – THE LEGENDS – 11.10.2014

• Toto téma obsahuje celkem 139 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dolvich a poslední změna proběhla před 10 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 144)
  • Autor
    Dolvich
    Správce

A já bych chtěl, aby Tiesto a Armin přijeli svoje legendární tracky zahrát sami, ale tipuji, že další legendou v lineupu bude Darude. Také se objevují spekulace, že tou ženou v lineupu bude Marusha.

seven
    Účastník

Takže delší dobu plánuju jak to sem vypíšu. takže: 1) chci aby songy zazněly v originálních starých verzích!!!!!! aspoň jedna stage nebo polovina umělců by to takhle měli !!! mít prostě nastavený. Tohle je prostě pro mě opravdu zásadní!!! Je mi jasný že to takhle nepůjde s veškerou hudbou a celou párty, ale aspoň půlka akce by takováhle prostě být měla!!!
    2) vypíšu sem několik songů které si přeji aby zazněly z nichž první tři prostě zaznít musí!!! Řeči o tom co si o sobě vůbec myslím mám na háku 😀

1 Armin Van Buren – Serenity

2 Tiësto – Adagio For Strings

3 A třetí moje oblíbené a vytoužené Cern – The Message (Northern Mix)

Dále přikládám k inspiraci:

Moc se mi líbylo na jedničce Sunbeam – Outside World (Original mix) kurva to je song!

The Quest – C-Sharp

Push – The Legacy

RMB – Redemption 2.0

Rui Da Silva feat. Cassandra – Touch Me

Mr. Sam ft. Kirsty Hawkshaw – Split (Jonas Steur Remix)!!!

Nalin & Kane – Beachball (Extended Vocal Mix)

Paffendorf – Smile

sm0 jo tehle debutů se tedka nějak nahromadilo

Stoupa
    Účastník

Nechci rejpat, ale Quickie už tu před lety hrál v Karlovkách, takže s tim debutem bych to nepřeháněl.

Chelseaplayer
    Účastník

Těch akcí začíná být nějak moc.ale tady nesmím chybět..Podzim bude našlapaný tedasm10

Anonymní uživatel
    Host

lístky jsou doma a QUICKSILVER na scéně, no radost veliká, sen se stal skutečností!!! to je masakr největší!!!:-))

Anonymní uživatel
    Host

[b]DJ QUICKSILVER CONFIRMED FOR TRANCEFUSION – THE LEGENDS 11/10/2014!
    ★★★ „Free“, „Cosmophobia“ či „Escape to paradise“ to jsou hity, které charakterizují první legendu párty Trancefusion: The Legends. Tento turecký DJ žijící v Německu má na svém kontě také nepřeberné množství remixů a mixovaných kompilací. Svůj debutový set předvede na podzim v Praze Orhan Terzi více známý jako DJ QUICKSILVER! ★★★[/b]

[img]https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/q71/s720x720/1555382_613608612039196_1245016114_n.jpg[/img]

Dolvich
    Správce

Akce se odehraje v novém multifunkčním sálu FORUM Karlín na Praze 8, který bude otevřen za několik měsíců. Kapapita sálu bude 3500.

[img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1606894_10202748150602620_1711171802_n.jpg[/img]

Anonymní uživatel
    Host

dj quicksilver, Rank 1, Chicane

Stoupa
    Účastník

Talla 2XLC, Airbase, Fred Baker… a Yoji by byl sekec. Ale stejně už to maj podle mě nasmlouvaný, takže přát si můžeme jak chceme sm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

DuMonde jsou snad reálný a docela bych si je dal 😉

Dolvich
    Správce

DJ Dean, Gary D. a Yoji Biomehanika

wenca
    Účastník

Blank & Jones, DuMonde, Alphazone!!!!! sm5 přání

Anonymní uživatel
    Host

jojo, už se těšim až půjdu pro lupeny:-)

Dolvich
    Správce

Počínaje únorem začne BTL Agency postupně zveřejňovat jednotlivá jména na akci TRANCEFUSION – THE LEGENDS, která se uskuteční 11.10.2014 v Praze.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 144)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.