TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 974)
  • Autor
    Iggy
    Člen

Když se tam kouřit nesmí, tak si tam nezapálím, bylo by mi to blbý vůči nekuřákům kolem mě. Ale představa, že se prodírám z prostředku parketu všemi těmi lidmi na nějaké místo, kde si budu moct smět zapálit a odkud navíc neuvidím na stage, mě docela děsí.

na SW to bylo tak ze kdo chtel kourit na plose tak kouril . ja jsem si zapali 1 primo pred securitakem a von se na me jen tak blbe podival a nic nedela ale stejne sem to cigo zahodil bo sem si vzpomel ze se tam kourit nesmi.
    ten dresscode neni spatny napad navrhuju bilou aspon vyuziju hadry z SW

Iggy
    Člen

2Sexy: No já už na pár akcí trancových byl, ale je fakt, že spíš v klubech, třeba na Entrance v Roxy.

Iggy
    Člen

Tak teď jsem se mrknul na stránky UM, kde je odkaz i na stránky Transmission. Ten trailer na začátku je výbornej.

2Sexy
    Člen

Musím se smát :-D. Ale kazdej nejak zacinal s parties, tak mam pro to pochopeni :). Mam pro tebe varovani: Jakmile jednou okusíš atmosféru vydarene trance party a proparis celou noc, tak se na tom stanes sakra zavislej :D. A leze to dost do financí ;-).

SHP
    Člen

2 Iggy: Hele to tu je. Kdyžtak si přečti všechny stránky, dá to zabrat, ale dozvíš se pár dobrejch informácí….

Iggy
    Člen

Tak už byl zveřejněn oficiální line-up. Ten scot project hraje fakt až na konci:

Časový plán:
    19.00 Otevření vstupních koridorů (pohyb pouze na chodbách v 1. patře)
    20:00 Otevření hlavního sálu (možný vstup na tribuny a plochu)
    21:00 San feat. Jan Johnston
    23:15 Above & Beyond
    01:00 Ferry Corsten
    02:45 Vision Impossible dj/vj show
    03:15 Christopher Lawrence
    05:00 Scot Project
    06:30 Konec

Iggy
    Člen

To Laky: Proč? Protože se ptám na fronty?

To Star Guitar: Blbý je, že já tam přijedu asi zrovna v době, kdy ty fronty budou největší – ve 21 h. Dřív nestíhám a dýl nechci, abych nepřišel o Sana.

To Member: Tak to je špatná zpráva pro všechny kuřáky. B-] -((

member
    Člen

na sw se ofiko mohlo kourit na ctyrech mistech – 2x chodba u jizniho vstupu + 2 proskleny bary v prstenci, maximalne s vyhledem na prochazejici 🙂

Iggy: tak nějakým těm frontám se asi neubráníme, navíc máš pravdu, bude otevřený pouze severní vchod, ale doufám, že si to UM zvládnou na místě nějak solidně zorganizovat a nebudeme muset čekat nějak tragicky dlouho 😉
    uvidíme v pátek, zatím těžko říct, nějaký fronty jsou vždycky B-]

Laky
    Člen

TO IGGY: To je blbec, chááá ! :oD… Chčiju ! 😀

Iggy
    Člen

SHP: To je fakt, člověk si potřebuje během večera zajít na jídlo, záchod a nebo jen tak odpočinout, takže na tu cigaretu bude vždycky čas.

Palda61 a Fox Mulder: Díky za upozornění, myslel jsem si, že se píše s dvěma „t“.

Ještě jsem se chtěl optat na organizaci u vstupu. Příjedu k Sazce kolem 21 h, plus mínus čtvrt hodiny. Myslíte, že tam v tu dobu bude problém s frontami? Jestli jsem to dobře pochopil, tak nejdřív se musí vystát jedna fronta na výměnu lístku z TicketPro a pak ještě druhá u turniketu. Nerad bych stál venku hodinu. Navíc jsem četl, že má být prý otevřen pouze severní vchod u metra Českomoravská.

Palda61
    Člen

Ježiš tak se přepsal že jo? To byl překlep a nebo to bylo schválně, protože nás chtěl pobavit :oD:-D

Fox Mulder
    Člen

2 SHP: Vidíš, já zas vim kdo je M.I.K.E. a nevim kdo je to Push. :´-)) Ale domu jsem nešel. 😉

2 Iggy: Jen drobnost – Scot Project se píše s jen s jednim T. 😉

SHP
    Člen

2 Iggy: Hele dá se to zvládnout. Díky tomu, že mě valná část DJs na SW nebavila, tak sem si na to cígo stejně odskočil. Ono pokud se budeš chtít najíst, tak stejně budeš muset odskočit z taneční plochy 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.