TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 974)
  • Autor
    Iggy
    Člen

Star guitar: Tak už jsem to slyšel a musím se smát, když jsem o něm napsal, že hraje chill out:-)

K1atcha: Já všechny vystupující znám, kromě Scott project, tak jsem se prostě optal a jak tak koukám, tak jsem tady opravdu dost lidí pobavil:-)

SHP: Jo, jo, v téhle diskuzi jsem nováček. Jinak díky za info ohledně těch Scott project a těch míst vyhrazeným kuřákům, asi ze mě ten večer bude nekuřák:-)

SHP
    Člen

2 Iggy: Koukám, že si zde nováček, vítej. Samozřejmě si napsal úplnou hovadinu, ale to nevadí, každý jsme se s tím někdy seznamovali. Já například na Transmission 3 nevěděl, že M.I.K.E je Push a šel jsem domů..:oD Jen nám musíš odpustit, že nás tohle pobaví 😉 Jinak na další otázky ohledně T4 nebo dalších věcí rád odpovím, když budu vědět 😉

K1aptcha
    Člen

Iggy: tak si nejdřív čti tiskovky a info o vystupujících, než napíšeš takovouhle blbost, jinak seš tady docela pro smích 😉

Iggy:
    přátelská rada, jukni na http://www.myspace.com/scotprojectofficial a pusť si něco z toho přehrávače nahoře 😉

Iggy
    Člen

To K1aptcha:
    Nevím, ten název scott project a umístění na konci line-upu – zkrátka mi přišlo, že jde o nějaký chill out nebo funky house. Samozřejmě jsem to na žádné halovce ještě neviděl, ale nikdy neříkej nikdy:-)

K1aptcha
    Člen

Iggy: kdes prosimtě někde viděl (slyšel), že by se na (trance) halovce hrál chillout :-O navíc ještě nakonec?

SHP
    Člen

Status jednoho kamaráda na ICQ:

Zdravím v diskuzi, můžete mi někdo říct, co hraje ten scot project, nikdy jsem ho neslyšel, ale předpokládám, že když hraje na konci, tak to bude asi nějaký chill out nebo funky housík. Díky za odpověď.

Ale no tááák :-!:oD

bohudík 🙂

SHP
    Člen

2 Iggy: Tak to bylo na Sensation White a na T4 to bude podle mě stejné….bohužel

Iggy
    Člen

2SHP: Tak to je pro mě docela mínus s tím místem pro kuřáky.

SHP
    Člen

2 Iggy: Kuřácká místnost je chladná chodba, bez výhledu na cokoliv….a uslyšíš tam taky víceméně prd.

Iggy
    Člen

Aha, tak to jste mě docela překvapili, nečekal bych hardtrance takhle k ránu. No, i když, možná to dost lidí probudí a zůstanou na party až do konce.

Ještě něco. Četl jsem, že se v Sazka aréně smí kouřit jen na vyhrazených místech. Jsem kuřák, ale respektuji nekuřáky a tak mi toto opatření nevadí. Jen mě zajímá, jak takové místo pro kuřáky vypadá a kde přesně je (počítám, že v chodbách bez výhledu na taneční parket).

Jinak, když tady píšete, na co se nejvíc těšíte, tak já určitě na Ferryho.

SHP
    Člen

Pro mě je Lawrence jeden z nejnudnějších DJs světa. Je to můj osobní názor, ale totálně mě nudí, nic co hraje mě nebaví. Bude to určitě i tím, že psytrance jako takovej moc nemusím. Slyšel jsem ho na Creamfields Polska a znuděně jsem odešel na house. Na Energy jsem ho pak s radostí vynechal.

2 iggy: Co si takhle přečíst dvacet, třicet posledních příspěvků, kde se to několikrát píše. Dobře, Scot Project hraje hardtrance. Co by dělal prosimtě na Transmission chill out a funky house? 😉

iamek
    Člen

iggy: :oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD… Skoro jsi to trefil :oP…

Iggy
    Člen

Zdravím v diskuzi, můžete mi někdo říct, co hraje ten scot project, nikdy jsem ho neslyšel, ale předpokládám, že když hraje na konci, tak to bude asi nějaký chill out nebo funky housík. Díky za odpověď.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.