TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 974)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Mě samozřejmě taky, ale na Energy už to nebylo takový. Takže proto jsem zvědavej, jakej dopad to na mě bude mít na TM4.

Jinak teď jedu ten Scotovo set a musím říct, že se začínám pořádně těšit. Jasně, pro Klapču, kterej má hardtrance jako mainstream, můžou být některé ty tracky prázdné (jsou). Mně bude stačit pořádnej sekec a toho se mi dostane 🙂

Fox Mulder
    Člen

2 Škvára: Mě Kryštof Lawrence na Creamfieldsu nadchnul. :-P:-)

Sq4Raa
    Člen

Fox :oD. Ale je to pravda. I když si možná myslím, že Lawrence nehrál na Creamfields líp než na Energy, akorát to na mě už možná nemělo takovej účinek :-/. Avšak pro většinu to bude poprvé, doufám, že se bude líbit B-]

Fox Mulder
    Člen

Christopher Lawrence je pro mě na celý party lákadlo č. 1. 🙂 Jeho set na Creamfields 2007 Poland byl úžasnej..

A lidi, kteří se mnou jezdí autem na party ví, čí set se hraje každou cestu!! :´-))
    „Foxi, pusť tam Lawrence a jedem!“ – Sq4Raa, 12.10.2007, Praha. Cesta na E-motion.

Ohledně psytrance mám pro neznalé jediné doporučení: Neřešit a pařit! B-] Uvidíte sami jestli to s váma něco udělá 😉

dance-girl
    Člen

Jj, tak nějak, taková trancovější forma psytrancu. Tenhle set jsem měla možnost slyšet naživo v Zurichu, ovšem moje tělesný síly byly poněkud vyčerpaný, takže jsem asi tak půlku regulérně prospala :oD jinak ale ze zkušeností (mejch i ostatních) musim říct, že pokud uslyšíte Lawrence poprvé, tak budete hodně překvapený a okamžitě poznáte, jestli se vám to líbí nebo ne… a když se vám to zalíbí, tak garantuju, že budete pařit jak divý… jak řekl hellman, na to se nedá nehejbat :´-))

K1aptcha
    Člen

sneck05: co se ti nezdá (nezná)? psytrance no :oP

toten set jsem neslyšela, ale v obecném povědomí Lawrence hraje psytrance říznutej trancem, ne?
    a bohužel většinou ve tři ráno na akcích usínám, takže nebudu hodnotit předem a počkám si, co se se mnou v sobotu ráno stane 😀

sneck05
    Člen

tak toten set je psytrance??..to se mne nezna jako..

DjPeroxid
    Člen

no tak lawrence nejspis prochodim nebo prosedim jelikož se budu pripravovat na scotta:´-))

M.i.k.e
    Člen

mno,tenhle set od pana Lorence je zrovna hodne dobrej..pokud by zahral takhle,tak bych se vubec nezlobil…ke Scotovi sem se ted taky vratil,ale pustil sem si setík z lonskyho Tomorrowlandu,kterej je naprosto vybornej a v podobnym stylu doufam ze zahraje…

EDIT : souhlas s hellmanem…taky mi to nepride moc uspavajici…zrovna ten Lórencův set z Energy je docela nabitej…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

psytrance na party naprotosto největší rozsekávka B-], na tu basovku se nedá nehejbat

nj na psytrance se bojím že usnu :-/ vůbec nevím jestli mě bude Lawrence v sobotu ráno bavit, nemám s psytrancem na parties zkušenosti a doma ho vydržím max. půl hodiny…
    jinak recenzička v rámci možností pěkná 🙂

K1aptcha
    Člen

po včerejším Scotovi jsem se vrhnul na Lawrence a takhle to dopadlo:

Christopher Lawrence – live at Energy 2007 Zurich 11-08-2007
    aneb někteří slyšeli live, že…?

01 Astralis – Solar Flare skladba už z roku 2006, ale prostě pecka, tak trochu ve starším RvdB nebo Mark Norman tech trance stylu, doporučuji 10/10

02 Sunrize vs. Magnetik Fusion – Offender (or Sunrize – Connexions) věc s klasickou psytrance basovkou, kopákem, zvučíky a nájezdy, neurazí nenadchne 6/10

03 John ’00‘ Fleming – Rasa Lila (Jay Selway Remix) asi nejhorší remix této skladby, sic a každopádně dosti energický, tak ale také znějící trochu zvláštně až šíleně 6/10

04 John ’00‘ Fleming & Astrix – 3rd Time Lucky další energická, ale stále dost málo melodická psytranceovka 6/10

05 0.0db – Fused (Jay Selway Remix) o poznání melodičtější a o to ještě víc a víc energie 8/10

06 Jay Selway – Left Deaf stále hutný psy s pasážemi, které vyplňují orientální vokály 7/10

07 Lamat – Extraterrestrial Life track s nesrozumitelným mužským povídáním, nic extra 6/10

08 ID – ID docela fresh věc se zajímavými zvuky a náznakem vokálu 7/10

09 ID – ID futuristicky znějící psy, avšak málo epický 6/10

10 ID – ID track s dominantnějším beatem 6/10

11 ID – ID trochu jinačí psy s jemnější basovkou a v pozadí s útržky vokálů 7/10

.
    . moc moc IDček a nedá se orientovat…
    .

XX Motorcycle – As The Rush Comes (ID psy bootleg) to je jen tak pro info, jinak ničím nevynikající bootleg 6/10

XX Talamsaca vs. Space Cat – On Purpose silný kopák tahle věc má, avšak zvláštní struktura celé skladby mě docela mate, každopádně ke konci je poznat určitá melodická pasáž 6/10

XX ID – ID nicneříkající track s oldskool melodií nakonec 5/10

shrnutí: jednoduché – energický, avšak dost jednotvárný set… holt psy trance…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak sem poslechl scot projecta od klapči a vážně doufám, že takhle nezahraje, to by uspalo arénu.. sice zajímavý, ale na konec party prázdný, pomalý a až nudný

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.