TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 974)
  • Autor
    J.Clara
    Člen

Paya: tak jo :´-));-)

Paya
    Člen

J.Clara: neřešil bych až takové detaily, ale když se ptáš 😉 Jono s Tonym hráli od 01:40 do 03:20 a víc opravdu ne, a to už jen proto, že v mém tracklistu je 13 skladeb

zabca
    Člen

Tak to snad tak hrozne nebude od 18 hodin budou otevrene 4pokladny,kde se budou dat vymenit listky.Pry jsou si jisti, ze problemy urcite nenastanou:oD

J.Clara
    Člen

jéé já su trdlo neumím počítat:_). pardon

Paya: A nehráli náhodou 1:50??

iamek
    Člen

J.Clara : hrajou hodku a trictvrte coz je vice nez na vibrations 🙂

Paya
    Člen

na Vibrations hráli 100 minut 😉

J.Clara
    Člen

Achjo Above&Beyond budou hrát jen hodku a půl?? -((Chce se mi brečet -((to už na Vibrations hráli 2 hodky. Tak jsem se těšila a zase su zklamaná.:´-( Zlatý klubovky, kde takový hrají minimálně 2 hodiny.

M.i.k.e
    Člen

SHP : to ja taky ne…na SB sme dorazili kdyz koncil Luna…kazdopadne tahle zbesilost by mi udelala radost…sem ani nevedel,ze to Scot hraje…

SHP
    Člen

2 M.i.k.e : jj, hrál to na letošní Sensation Black a já ho bohužel nestihl -((

M.i.k.e
    Člen

SHP : samozrejme sem to nemyslel vazne…ale pokud by Scot zahral Destination Unknown v tom zbesilym schranz mixu (nebo jak to nazvat) co hraje Mark Sherry vubec bych se nezlobil…:-P

SHP
    Člen

2 M.i.k.e. Neblbni, Scot ti třeba zahraje Destination Unknown ve spvym super bootlegu 😉

M.i.k.e
    Člen

tak Scota bych se rozhodne nebal…zatim sem ho slysel live 2x a ani jednou nezklamal…moch by dat ten svuj mix False Light,lterej valil loni snad porad…jen me ted zaujal ten banner nahore…si rikam,jestli se nemam vykaslat na tu trancemission a vyrazit na Alexe Gaudina do Karlovek…tststs…dilema…:´-))

Gizmo
    Člen

TranceKeeper: no ja resim jestli mam zkusit vzit svuj fotak … pokud sezenu do te doby objektiv (50/1,8) tak to asi i zkusim … abych nezkoncil nasranej jak na SW kde fotak (nově koupenej)odpocival doma a potkal jsem minimalne 4 lidi se zrcadlovkama bez fotopasu … Stejně moc nepobírám proč UM s fotopasy tak šetří – lístek mám – vstup po nich nechci, VIP catering ať si snědí jiní – já tam jen chci foťák a udělat fotoreport 🙁

Palda61
    Člen

Armin: nedělej líbku reklamu :oD:oD.. Nene, je jinej problém, ale to viz icq :oP

Armin
    Člen

Palda61 napsal(a):
    ——————————————————-
    > Newman: dík 🙂
    >
    > Je dost možný, že já už tam na Scota ani nebudu
    > -((…

hmm Palda po Lawrencovi zbalí ty svoje roštěnky z líbka a povalí dom :oD:oP
    To ja si na nej pockam…vlak bude muset pockat 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.