TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 974)
  • Autor
    Armin
    Člen

K1aptcha: Díky za recenzi!
    Nedalo mi to a stahl jsem si ten set….Musim rict, ze jsem prijemne prakvapen 🙂
    Musim se priznat, ze nic podobneho nemam v dennim apetitu, takze mozna i proto.. 😉
    Pustil jsem si to pekne nahlas do sluchatek a rachot od zacatku do konce ( snad az na 4,5,11,…)
    Nedokazu si predstavit tehle brutus sound v sazce :_)
    No kurna, uz se tesim na patek :-P:-P

Palda61
    Člen

Newman: dík 🙂

Je dost možný, že já už tam na Scota ani nebudu -((…

SHP
    Člen

Podle mě dá nějaké svoje hitovky, pak bootlegy a mixne nějakej trance s schranzem %-) To je prostě Scot, ale ve výsledku na mě jeho sety působěj vždycky skvěle.

Pavi
    Člen

Tak já si zrovna myslim že Scot zahraje něco dost podobnýho jako v K1aptchovo recenzi…

iamek: jak to víš? 😀

K1aptcha
    Člen

all: zas je možný, že ty tech věci jsou podhodnocený, mě prostě ty na poslech monotónnější věci častokrát nesednou a zas na druhou stranu někomu se vůbec nemusí libit ten první melodický track…

iamek
    Člen

Pekne hodnoceni… Ale set podle tracku docela slabota :'(… Snad si scotak odpusti Bootlegy…

Benjo: Stou taskou to muselo nastvat… Ty ji doma pracne sijes az mas stejne miry jake uvadi UM a pak prijde naka fiflenka co ukaze prave prso poradatelum u vstupu a muze mit veeelkou kabelku ze? Tak nejak to bylo urcite… :oD

mountainer
    Člen

no, tak snad zahraje líp, tohle vskutku nevypadá moc pozitivně

šikula! B-]

dukelak
    Člen

věřim, že bude dávat svý věci a remixy a mezi to fikne něco aktuálního, ale chraň bůh před bootlegama %-)

K1aptcha
    Člen

rozhodl jsem se udělat recenzi Scot Projectova setu z jedné radioshow (Universal s Chris & Matt Kidd na di.fm), aby jste měli trochu přehled, co by mohl případně zahrát… jen doufám, že to bude hrát o něco rychleji než tu:

Scot Project guestmix @ Universal 012 (16-10-2007)

01. Marcos – Time To Believe (J K Walker Remix) z jednoduché předehry vzejde krásný melodický hardtrance s epickým breakdownem 8/10

02. Marten de Jong – Era techy vrzavá elektrárna zpočátku, posléze se přidá spíš nenápadnější melodie, která je zas ale pro změnu zastavena onou vrzavkou, tudíž věc spíše monotónnější 6/10

03. Roy Gates – On My Way klasický dirty techtrance a klasická úsečná melodie, ale celkově bez nějaké masivnější gradace 6/10

04. Daft Punk – Stronger (Scot Project Remix) hodně zaloopovaný bootleg, škoda, mohlo to vyznít o mnoho zábavněji 4/10

05. U2 – Beautiful Day (Scot Project Remix) podle mého pop-rock do (hard)tranceu nepatří, takhle z toho vznikne akorát trapná diskotéka, kdy na to začnou disko lidi pařit jak o život, a intelektuálům se z toho chce jít na záchod, trapné trapné trapné, tedy aspoň v tohmle podání 2/10

06. Tocs – 2 (Scot Project Remix II) go straight! tak tohle už je nová hardtrance klasika, orientální melodie a kolem toho solidní vrzavka, tohle čeká snad každý Scotův fanoušek 8/10

07. Louk – Shadow of the Beast (Kamui Remix) těžkotonážní techy synťáková zabijačka s oldskool melodií v breakdownu, vcelku však další spíše jednodušší věc co se nějakých zvratů týče 5/10

08. Shinobi – Uragan další killer s hutným beatem (jisté techy perkuse připomínají Freda Bakera) a temnějším pojetím, zajímavá je též breaková pasáž uprostřed tracku 7/10

09. Cohesive – Untitled (Louk Remix) hlavní melodií prakticky to samé jako Shadow of the Beast, avšak mocné synthy nahradil hutný beat, ale zas a znova málo změn, zní to dost prázdně 5/10

10. John Marks – Insanity (Tech Remix) techy pokus s možná až cheesy breakdownovou melodií, to je tedy kombinace co se jen tak neslyší… trochu snaha napodobit Zimmsovy remixy se mi tak zdá 4/10

11. Chili Peppers – By the Way (Joe E’s Solid Groove bootleg) nakonec zas trocha bootlegového odpadu, skvěle hrozná a iritující je basovka, tohle je prostě wonderful sh*t 1/10

tak to byl můj velmi subjektivní (a v sumě, bohužel, spíše negativní) názor, každopádně vy máte možnost poslechnout sami tu: http://www.chrisandmattkiddmusic.co.uk/downloads/universal_012.zip
    Go straight!

Tracid
    Člen

jj, na SOLu to bylo vážně vychytané ta výměna, jsem myslel, že se tam dostanu snad za svítání:-|

mimochodem, mohli by ty lístky měnit za regulérní modré Sazka lístky, ale to bych byl asi příliš velkej optimista, pamatuju si, jak jsem pro lístky na Sensation šel do centrály Sazky ( vím, že tam se daj koupit tyhle plnohodnotné lístky na tvrdém papíře) a paní na mě koukala, proč to chci… proč asi, aby mi zůstala nějaká památka:-(

přesto do poslední chvíle věřím, že na pokladnách budou měnit za regulérní lístky a ne za terminálové (na pokladnách Sazky se vždy prodávají pouze ty modré ne šťastných 10)

Dolikus1
    Člen

Sem zvědavej,jak dlouho tentokrát vydržej lidi bez kouření:) Na SW už když hrál Burian sem si připadal jak v T-Mobajlce:oD

hm mě hlavně zas dostává to info o zavazadlech… ale už na to kašlu, na SW jsem si tenkrát nachystala minibatůžek dle předepsaných rozměrů, pak se na place otočím a za mnou holka s takovou ultravelkou kabelkou, no já myslela že mě omejou… :_)

Malé kompaktní fotoaparáty jsou povoleny. Co to jako je? myslíte že mne tam pustí s těmito rozměry? :-)117,0 × 80,0 × 77,7 mm (bez okuláru hledáčku a výstupků)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.