TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 974)
  • Autor
    iamek
    Člen

Jestli to bude jako na summer of love kde jsem cekal hodku na vymenu tak me trefi

Newman
    Člen

hmm nekteri si kvuli tm dovolenou vzit nemuzou

Jak dlouho může trvat výměna lístku za lístek? 5-10 vteřin? Já bych to vůbec neřešil, určitě to nebude na půl dne 😀

zabca
    Člen

hmm nekteri si kvuli tm dovolenou vzit nemuzou:oP

SHP
    Člen

Boha jeho lidi, zas tak komplikovaný to není. Informujou o tom dopředu, tak si dejde časovou rezervu a máte to. Nedělejte z Sandera Van Doorna Richarda Duranda aneb z komára velblouda…

zabca
    Člen

Ja moc nechapu, ze prodej vstupenek u ticketpro nepozastavili hned, kdyz bylo oznameno, ze akce bude v sazka arene.Muselo jim byt jasne, ze ty listky si uz tak bude muset vymenit spousta lidi a bude to zbytecne zdrzeni.A takhle se jich bude menit jeste vetsi pocet.:-|:-!

Newman
    Člen

Palda61: jj, stránky UM:oP

Palda61
    Člen

Počkej jak vyměnit? :oD Nic nevím vůbec:-O.. Dá mi někdo prosím nějaký bližší info? 🙂

2Sexy
    Člen

Leosh napsal(a):
    ——————————————————-
    > mě na tý výměně jenom štve, že mi seberou ten
    > pěknej lístek z ticketpro, kde je hezky velkym
    > jménem napsáno Transmission a pod tím jména
    > interpretů (která se sice způlky změnila), a
    > dostanu hnusnej lístek z terminálu, kterej vypadá
    > jak ticket na šťastnejch 10…%-)

Co dodat… do posledniho pismene souhlasim! 😉

Leosh
    Člen

mě na tý výměně jenom štve, že mi seberou ten pěknej lístek z ticketpro, kde je hezky velkym jménem napsáno Transmission a pod tím jména interpretů (která se sice způlky změnila), a dostanu hnusnej lístek z terminálu, kterej vypadá jak ticket na šťastnejch 10…%-)

SHP
    Člen

Na Amazing City u stejného případu nebyly, ale tady byl počet prodaných lístků přece jenom větší. Ale myslim si, že to nebude až tak brutální, pár minutek 😉

Doufejme že fronty nebudou no co jinýho můžem dělat než doufat že nebudou?

czepa
    Člen

nejdou ty listky vymenit uz nekde predem?tam urcite budou fronty jak prase…to abych tam byl uz od 5-((

bajkal
    Člen

ja uz jsem starej za komousu mi dokonce bylo 9 let:-)

SHP
    Člen

Bajkale, tak starej nejsi :oD

bajkal
    Člen

jj uz jsem taky cetl,ale dekuju tam bude fronta jako na banany za komousu:-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.