TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 974)
  • Autor
    SHP
    Člen

Jj, dovnitř budou puštěni přímo pouze vlastníci sazkaticketu. Ti, co mají e-ticket nebo lístek od ticketpra, tak si ho budou muset vyměnit 😉

bajkal
    Člen

Pockej jak vymenit myslim,ze te tam normalka pusti ma to vetsina lidi ne

kloki
    Člen

Ja uz se taky nemuzu dockat,ohledne tech listku,to si je budeme muset vymenit,kdyz jsou od Ticketpra,teda tak jsem to pochopil.A vubec,pojede nekdo z Olomouce?Mejte se vsichni hezky,at zije TRANCE.

Nevím jak vy ale ja se už nemůžu dočkat bude to pěknej masakr už ať je pátek

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jojo bude to asi hlavně kvůli té Jonstonce 🙂

Paya
    Člen

počítám, že ten Sanův čas je nejvelkorysejší proto, že začíná (čili zkraje tam nebude určitě nijak zvlášť plno) a navíc tam bude Live Act Jan Jonston …

Tak lineup dle očekávání (naštěstí) 🙂

Teda, řešit takové přízemní záležitosti jako žrádlo…, hudba bude naší stravou! 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

line-up parádní, akorát nemá ten San nějak moc prostoru? Jako nic proti němu nemám, ale má víc času než Headlineři…

Palda61
    Člen

jídlo jídlo jídlo jídlo jídlo jídlo jídlo jídlo :´-( sakra… složte se mi na golden :oD

BoRo
    Člen

no jak kdo,jsem takovy ze se pohodlne posadim do mekkeho kresla kde pohupuju, posloucham hudbu a papam.jsem hubeny,sezeru toho hodne:-D

prochi
    Člen

zaplatime nekomu golden ticket a bude nam vynaset to zradlo a piti co vy na to? :oD dobrovolně se hlásím

mountainer
    Člen

chci golden ticket na sobotu, food afterparty 😛

to mě podrž :-O

Anonymní uživatel
    Neaktivní

prochi: fuj s tim, de se kalit a ne se nažrat

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no já si tu VJ show rozhodně ujít nenechám:-O

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.