TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 974)
  • Autor
    SHP
    Člen

2 Tecko: Mě třeba osobně psytrance nepřipadá vůbec tvrdej (stejně jako hardtrance), ale spousta lidí to tak vidí, takže bude podle mě předposlední. Jen doufám, že Chris lidi před Scotem neodradí :-/

Tecko
    Člen

To SHP .. souhlasim stebou stema jmenama se moc manipulovat neda..:o) maximalne se muze prohodit above s christipherem. Uz se ale tesim jak malej jarda….doufam ze bude misto na pareni

SHP
    Člen

2 Palda61: O časovém line-upu se tu již hovořilo. Můj osobní tip je

San & Jan Johnston
    Above & Beyond
    Vision Impossible megamix
    Ferry Corsten
    Christopher Lawrence
    Scot Project

Palda61
    Člen

já chci taky fotku :oD… je mi jedno s kým 😀

jen prosím, ať mi daj Scot Project někdy ráno… to bych vstal z mrtvých a nabral bych energi 🙂

deivis
    Člen

Ua Jono a Paavo.. Payo budes delat rozhovor?? Bys nme mohl nechat podepsat fotecku z Blavy a uz muzu „umrit“

zubik
    Člen

jak je to s tim kourenim v sazce ? na SW byl taky zakaz ale kazdej si tam vyhuloval jak chtel

SHP
    Člen

2 Dance-Girl: O erotickym veletrhu na Výstavišti….

dance-girl
    Člen

o čem je řeč, chlapci? 🙂

SHP
    Člen

2 BoRo: No poprvý mě to bavilo, bylo to zajímavý, podruhý už nuda a potřetí se na to asi vyprdnu….

Paya
    Člen

přesně tak 😉

podle jejich rotačního systému připadala v úvahu tato varianta a Paavo s Tonym (protože Jono s Tonym byli v Brně), takže jsem doufal v tu druhou možnost, ale nedá se nic dělat, letos už počtvrté takhle …

Leosh
    Člen

jj, prohodil bych Paava s Tonym…:-|

dance-girl
    Člen

hmmm, to jsem si řikala, že by mohl přijet Tony, kterýho jsem ještě neměla možnost slyšet…..

Honzin
    Člen

exkluzivne z podpoklicky…pred chvilkou me to sem prilitlo…Jono and Paavo are doing that gig,so…:-)…stejne slozeni jako v Bratislave

Starf
    Člen

taky myslim, ze na PvD byl zvuk v pohode, leda na tribunach moc blizko ke stage to neni zadnej zazrak, ale tak to je vzdycky na kazdy akci v T-Mobilce

kreeki
    Člen

o zvuk se rozhodně nebojim, co se týče toho PVD tak sem byl celou dobu metr a půl vod beden takže taky moc posoudit nedokážu :oD:oD:oD

TM bude prostě jako SW (věřim že i ten zvuk), až na ten dresscode, nicméně ten bych taky zavedl :oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.