TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 974)
  • Autor
    kloki
    Člen

Pokud bude zvuk jako na SW,tak to bude dobry.Ale podle toho,co pisou na svem webu,to bude dost podobny,na Dykovi jsem nebyl,takze nemuzu posoudit,skoda ze ten Tiesto nebude v Sazka arene,at zije trance!

Sq4Raa
    Člen

No já mám jenom strach z toho, že na T4 bude stejnej zvukař jako ted na PvD, kterej se pořádně zhulí a basy dá tak nahlas, že si budu léčit uši další týden. To mě tak jebe když to někdo neumí vyladit a říká si pan zvukař. Docela mě to zkazilo náladu když jsem slyšela samý duc duc a melodie byla někde v řiti. Jestli to zase vyku*ví tak je to moje poslední halová akce. Jim asi napíšu at se jedou zvukaři podívat a poslechnout zvuk na Emotion, kde člověk slyší melodii, pořádně si zalítá na TRANCE a ještě k tomu nemá v prdely uši. 🙁

Na PvD byl zvuk naprosto v pořádku…

deivis
    Člen

Myslim že zvuk bude super 🙂

2Sexy
    Člen

#J.Clara: Uvidime v Sazce, pokud chtej navazat na uspech a standard Sensation, tak bude zvuk uplne luxus, jako tehdy 2.6 🙂

J.Clara
    Člen

No já mám jenom strach z toho, že na T4 bude stejnej zvukař jako ted na PvD, kterej se pořádně zhulí a basy dá tak nahlas, že si budu léčit uši další týden. To mě tak jebe když to někdo neumí vyladit a říká si pan zvukař. Docela mě to zkazilo náladu když jsem slyšela samý duc duc a melodie byla někde v řiti. Jestli to zase vyku*ví tak je to moje poslední halová akce. Jim asi napíšu at se jedou zvukaři podívat a poslechnout zvuk na Emotion, kde člověk slyší melodii, pořádně si zalítá na TRANCE a ještě k tomu nemá v prdely uši. 🙁

Jsem si myslela, že kluci z UM berou zvuk profesionálně a mají ho na první příčce co se důležitosti týče, ale jak jsem viděla tak jej mají na posledním místě společně se zhuleným zvukařem. No co hlavně at to pořádně ducá melodie slyšet nemusej.:_)

BoRo
    Člen

SHP:Ty jo! povidej!

kloki
    Člen

Tak koukam,ze kdyz je nekdo spokojeny,musi byt hned zamestnany u UM.;-)Jasne,ze vyprodany byt nemusi,hlavne kdyz bude skvela atmosfera,a bude se dat parit,zdravim vsechny nadsence trance,pac.

SHP
    Člen

2 BoRo: Nevim, potřetí mě to už neláká….

BoRo
    Člen

Ja mam naplanovany lepsi program,na Vystaviste:-D:-P

mountainer
    Člen

já taky, rád bych měl i trochu místa pro pohyb a ne nagelovaný steroidy ze všech stran

Anonymní uživatel
    Neaktivní

doufám, že vyprodáno nebude

Nulda
    Účastník

tohle psal nekdo z UM to neni mozny :oD

kloki
    Člen

Zdravim vsechny trancery,a vsechny kteri se uz tesi na 2.11 do sazka areny.Myslim,ze to bude neco bajecneho a senzacniho, a je moc dobre,ze to presunuli do sazky.Velky dik patri uz ted Um-myslim ze svou praci delaji dobre,a vsichni bysme jim meli byt vdecni,ze sem takove hvezdy privazeji,a ne si porad jen na neco stezovat,pred par lety by se nam o Sw ani nesnilo,a ted tady mame na co si vzpomeneme,a neustale nekdo resi,kdo jak hraje a proc,uz se tesim,i na tiesta,bude to super,mejte se moc pekne,a uvidime se tam,nevite kolik je prodanych listku,jestli bude vyprodany,to by bylo super,pa

Palda61
    Člen

už jen pár dní 🙂 a jde se trsat 😀

😛

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.