TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 974)
  • Autor
    inferno
    Člen

Starf

Nebo naopak 😀

Starf
    Člen

Fox: kez by 🙂 ale nejsem si jistej jak by ta zasnena cast osazenstva snasela ty tvrdsi hardstyle DJs jako treba Prophet 😛

Last
    Účastník

Tak podle ty tiskovky se T4 bude podobat spis SW nez T3 :o) Snad jim zase nezapomenou dodat vsechny ty lasery 😀

Obrovska stage, spousta svetel, megamix. Ze by novy tanecni fenomen vznikl prave v CR? :o) Vzdyt sama UM se vyjadrila, ze chce TM prodavat podobne jako ID&T SW…

Kazdopadne se na to tesim, to bude narez! :-P:-P:-P

DOOSOT
    Člen

Lidičky mrzí mě to ale musím prodat lupen. Je to ten první várka za 440,-
    tak kdo chce napište mail na doosot@seznam.cz

:-):-):-):-):-)

Fox Mulder
    Člen

No nedivil bych se, kdyby tam začali častěji obsazovat nějaký hardstylový DJs.. Přece jen je to v ČR neokoukaný styl a nabízejí se velké možnosti.. A díky internetu je už jistě mnoho fanoušků tohoto stylu v ČR! 😉

Půlka Transmissionu hard a půlka soft. 🙂 Později pak Transmission White a Transmission Black. :´-))

Fox Mulder
    Člen

2 Nuld@: 😀 Kdo ví.. Jen jestli na to ID&T nemá nějakej patent. 😉 Hlavně ale aby si Transmission držela svůj vysokej hudební standard a ne že tam bude Guetta a někdo takovej.. 😉

Sq4Raa
    Člen

Uvidíme, jak to bude vypadat po hudební stránce. Kdyžtak budu poslouchat doma a čas o času si skočím do cirkusu.

Nulda
    Účastník

Proc ne, treba to bude slusna nahrada za Sensation ktera, jak nekdo spravne poznamenal, houseovati. Treba UM casem jeste nahodi dresscode 🙂

Fox Mulder
    Člen

Řekl bych, že příští Transmission už nebude tak levnej jako tento.. 😐

Tipuju, že předprodeje začnou na 650 Kč a vyšplhaj se na 1100 Kč. Podobně jako Sensation White nebo teďka Tiësto – Elements of Life. Obě akce byly/jsou velmi úspěšné, takže pro UM neni žádný důvod držet ceny lístků 300-750 Kč jako dosud..

Myslim, že se UM bude snažit na této akci (Transmission 4) vytáhnout co nejlépe, aby pak z toho mohli maximálně těžit při příští Transmission. 😉 Místo konání bude samozřejmě opět Sazka aréna. 🙂 Tak to vidim já…

Tracid
    Člen

koukám zase diskuse o hovně…ehm pardon o jídle:-)

Starf
    Člen

Horvi: tak tak 😛

trancer
    Člen

Co čekat?Myslim,že T4 bude moc velká akce,která se určitě povede.Každá další transmission bylaúplně super,a ted T4 v sazka areně……to bude fakt něco….Těšim se…….2 týdny a je to tu:-P

versusio
    Člen

Též už na mne dolehlo to emoční radostné vyčkávání a skutečně jsem zvědav protože jsem na SW nebyl tak opravdu nevím co očekávat . Se vstupem bych si starosti nedělal vletím do prvního vchodu a buď mě vyrazí nebo pustí , nic jiného . Mám to cca 12 minut tramvají takže i ta příšerně dlouhá cesta bude stát za to :oD
    Poté už jen pařit , až do rána 🙂

Horvi
    Člen

Starf: P5esně tak ! At žije ostrý !X[]

Starf
    Člen

iamek: myslim, ze ne, ale co ja vim… me stejne vzdycky zajima akorat salamova a mexicka 😛

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.