TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 974)
  • Autor
    Karel
    Správce

prosim jmeno Monika Mašková, aby prestalo spamovat soutez o listky z emailu monasXXX@centrum.cz (XXX jsou cislice 1-20 and counting)… diky

trancer
    Člen

2 netmarty

ticketpro
    sazkaticket

Oni ti lístky prodaj;-)

netmarty
    Člen

Koupím 2 lístky, nejlépě někdo z Prahy.
    Díky

prochi
    Člen

Jissiette napsal(a):
    ——————————————————-
    > Je tu někdo z Kroměříže, s kým bychom se mohli
    > domluvit na společné cestě? Nechce se mi jet
    > samotné, prosím prosím, smutně koukám 😉

jasně….já jsem s kroměříže,dej mi na sebe kontakt……..už jsem ani nedoufal že by v tom našem zapadákově někdo poslouchal Trance………neznáme se?donedávna jsem myslel že znám všechny co v KM poslouchají trance

Jinak na mě můžeš využít třeba ICQ 279-650-727, e-mail: prochiy zavinac seznam.cz(zavinac nahrad @ – to kvuli spamu)

Newman napsal(a):
    ——————————————————-
    > Jissiette: my pojedeme z Otrokovic, to zase tak
    > daleko do Kromclu není 😉

ja jsem taky z Km,klidně bych se k vám rád připojil…..kolik vás je?

djtomino
    Člen

Koupím 2 lístky na TM4 – 720 666 306

Magico
    Člen

souhlasím, je nejvyšší čas založit na ten sraz před akcí topic:-)

Partygirl
    Člen

nedame nakyho spicha nez pudem do Sazky? 😉

Jissiette
    Člen

hoky, Tecko, Newman, moc diky za odpovedi .. jde mi taky o spolecnou jizdenku, protoze petikilo mi pripada fakt zbytecne moc, cemuz Blansko bohuzel moc nevyhovuje … takze tobe, Newmane, s dovolenim napisu na mail, jestli se nejak domluvime, at tu zbytecne neoftopikarim 🙂

Newman
    Člen

Jissiette: my pojedeme z Otrokovic, to zase tak daleko do Kromclu není 😉

Tecko
    Člen

2 Jissiette: Jedeme z Blanska jestli se chces nejak prifarit neni problem….:o) Tecko

hoky
    Člen

2 Jissiette: no já z kroměříže nejsu ale kámoš od tama je a jezdíváme často takže myslím, že nebude problém když se přidáš

Radvajs
    Člen

Prazendy a prazaci..Odkud se vyrazi na akci,mate nekde sraz pred T.nemam skym jit %-) tak ze bych se pridal..dikes

Jissiette
    Člen

Je tu někdo z Kroměříže, s kým bychom se mohli domluvit na společné cestě? Nechce se mi jet samotné, prosím prosím, smutně koukám 😉

czepa
    Člen

a jeste jeden dotaz,jak nas budou navigovat?to jako prijdu k jednomu vchodu a oni me poslou uplne na druhou stranu podle lupenu s t-mobile?

dance-girl
    Člen

czepa: na webu Transmission stojí: “ Vstupenky zakoupené v síti Ticketpro před změnou data a místa konání zůstávají v platnosti.“ 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.