TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 974)
  • Autor
    Iggy
    Člen

To Téčko: Zase, když se jede ve víc lidech, tak to jde. A T4 za to určitě stojí. :_)

hoky
    Člen

tak já už taky pomalu vyrážím,vlak (EC Košičan pokud někdo jedete tak nás tam někde najdětě)jede sice až za hodinu ale jdu čekat na M4rt1na na nádr a pak spolu do prahy, takže se uvidíme buď na srazu nebo v první řadě, čaute a všeci dobře dojeďte

SHP
    Člen

2 Andrews: Jj, byl jsem s přítelkyní a ty asi taky nebo s kamarádkou. Jdeš na T4? Když tě uvidim, tak se určo přihlásim 😉

Tecko
    Člen

to iggy: njn 3 hodiny vlakem a hodina busem :_)

Iggy
    Člen

To Tečko: To je mazec, vy už vyjíždíte, já jsem ještě v práci a u Sazky budeme stejně:-) Tak šťastnou cestu.

Iggy
    Člen

BoRo: Tak to jsi možná jel přes naše „city“ 🙂

To All: Nejste tady někdo z Uhlířskejch Janovic?

Tecko
    Člen

Tak morava se chysta k odjezdu a v 6 hodin uz budeme stepovat u sazky…juchuuu doufam ze bude super atmosfera a super si to uzijeme…preji vsem prijemnou zabavu…UM rulezz

BoRo
    Člen

Jo,tak ve Zruci jsem byl na konferenci:-D,tak nejsem tak beznadejnej

Monique
    Člen

:oD jupiii už jenom pár hodin a vyrážíme 😛 :oD:oD:oD

Iggy
    Člen

BoRo: Jasně, do Prahy to nemáme daleko a kousek je to třeba i do Zruče nad Sázavou: http://mapy.atlas.cz/#x=3505920@y=5528928@cs=2@sidx=4@pg=1@app=0@q=Uhl%C3%AD%C5%99sk%C3%A9%20Janovice . Ale jak to tak vypadá, tak jsem tady jedinej, kdo v Uhlířských Janovicích poslouchá trance.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

SHP: V tramvaji na Palmovce?! Cože, kdy? :-O Tak o tomhle nemám ani ponětí.

To je vážně nějaká hodně blbá shoda náhod, kterou nemá smysl řešit. Příště fakt radši hulákej

SHP
    Člen

2 Andrews: Dobře, chcípni ubožáku byl projev mého nevkusného černého humoru, jako s Lawrencem. Okay, podával jsem ti ruku, ale to neva no…pak jsem tě v tramvaji na Palmovce pozdravil, taky nic. Dobře, až tě příště uvidim, tak budu hulákat a mávat :oD Neber to ve zlym, alespoň se třeba jednou opravdu pozdravíme a pokecáme 🙂

BoRo
    Člen

SHP,nedej mu vydechnout a vykroutit se!:´-))
    I takova mesta existujou:-O::-)

Iggy
    Člen

Jedete dneska někdo na T4 z Uhlířskejch Janovic? Díky za odpověď.

Paya
    Člen

deivis: a taky se uvidíš s

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.