TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 466. až 480. (celkem z 974)
  • Autor
    Tecko
    Člen

to bude asi chyba u ferryho ale….protoze vsude jinde je 2.11 i u jan johanson na netu

Jissiette
    Člen

No, tak jsem nestihla lístek ani za 450, ani za 550, ale to je jedno, za prcka Ferrouše mi to stojí … jen mě trochu děsí, že Ferry má ve svých tour dates napsané datum sobota 3. 11. %-)

Tecko
    Člen

ja jen ze tady o tom padla rec tak se vas ptam…vim ze je se bavime o jine party…:o) tak se omlouvam…dyztak po mne nestrilete B-]

Ruuda
    Člen

Tecko: ja doufam, ze nikdo………….jinak spravne, toto je forum o T4

Leosh
    Člen

Tecko: zjisti si, jak probihaly ostatni Tiestovo parties EOL a budes mit jasno…:oP kazdopadne tohle je forum o transmission:-!

Tecko
    Člen

tak rekne mi nekdo kdo bude hrat stim tiestem v listopadu?

2 Armin valime z Blanska tak jestli se nejak scukneme…ty jedes sam?

Fox Mulder
    Člen

2 Raduška: He, ty jsi dobrá!! 😀

Raduška
    Člen

Shánim lístek, kdyby to někoho zajímalo 🙂 A za rozumnou cenu, s osmi kilama běžtě….. jo, tam!

Mail: trance.girl@atlas.cz

saimon
    Člen

Jedu jen se zamnou bude prasit:oD:oD:oD:oD

Pospan
    Člen

Cus, muze mi nekdo rict jak je to s VIPkama? nekde sem zaslech, ze se muze bejt jenom v tom VIP prostoru a jinam se nesmi – prijde mi to jako blbost!!! vite nekdo jak to je? Diky

Tecko
    Člen

a kdo s tiestem vlastne hraje?nemuzu to nikde najit…..:o)

Gizmo
    Člen

JJ lupení kupované první týden je super věc …

Add Tijs – pro mě nezajímací – nevím čím by museli dolpnit seznam vystupujících abych neváhal ani chvilku … (no dobře vim ale to se nestane to by byli 3-4 headlineri a to ne-e) tzn Tijs se nejspíš odehraje bez mé přítomnosti …

Armin
    Člen

2 Tecko: Valite z Brna?…
    Nechces na sebe dat nejakej kontakt ( ICQ, nebo neco)
    Kdyby to nevadilo, rad bych se prifaril…Diky :´-))

Laky
    Člen

Juchůůů… Tak to je super novinka, těšim se jak sviňa ! 😀

Taky patřím k těm šťastlivcům vlastnící lupen za tři kilča… Ale co navíc, koupil jsem si rovnou dva, co kdybych náhodou potřeboval někoho obdarovat 😛

Ještě jsem teď vyhrál lupen na Andyho, hurááá !

See Ya on da floor !!! 🙂

Leosh
    Člen

co, Karle, jedeš? a jakou trať? já když byl před 3 týdny bikovat na Šumavě, tak už jsem viděl na silnici v Kvildě, Prášilech a Železné Rudě namalované horské prémie…:-)

startovné na bikemaratonech se za poslední roky taky zvedlo, ale ne tak drasticky (z 300-400 na 400-500), ale když se to vezme, že závody jsou skoro každý víkend, tak to přijde taky dost draho. já letos za startovné na 12 závodech utratím asi 5300, což je v průměru asi 440…:-O času na parties už proto moc nezbývá…:-|

self-promo…B-]
    http://mtb.topesto.com
    http://www.kolopro.cz/1401-3

sorry za off-topic…:_)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 466. až 480. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.