TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 481. až 495. (celkem z 974)
  • Autor
    Atronoss
    Člen

Nechapu co blbnete, vzdyt predtim ten listek stal 550,- (aspon tusim, ze za tolik jsem ho kupoval),… tak ty dve stovky usetrite treba na cigareteach no, kdyz se tam nemuze kourit 😛

Za T4 v SA bych dal klidne do tisice Kc, porad je to luxus cena nez kdyz musite jet na poradnou akci do Holandska 🙂

Karel
    Správce

jako 700 stoji ucast na sobotnim cyklomaratonu Kral Sumavy, takze myslim ze ten listek neni predrazenej, holt doba se meni a vsechno obecne zdrazuje, pred par roky taky stal cyklomaraton cca 500 ,)

honzátos
    Člen

No jasně prostě to neřešte, sežeňte si prašule a koukejte přifrčet do Sazky:-D

Tecko
    Člen

my co jsme si tech listku koupili 11 :o) za 330. Ono to UM vzdycky tak dela ze napred levny listky. Po druhem naviseni doplnen line-up a po dalsim vyrukuji se zmenami prostoru…to stejny bylo se SW krome toho ze byli prostory predem znamy. jinak 750 pro ty co vydelavaji si myslim ze nejsou zadny penize…Myslim ze ten line-up je nejzajimavejsi co mohli vubec dat. taky jedu z Brna vlakem ale kdyz jede parta tak cesta je za par supu…kdyz nas jede 11 tak dame za vlak 200kila za zpatecni jizdenku. pohoda. tkaze nemuzu se dockat 2.11. juchuuuu

deivis
    Člen

Josh – :oD:oD
    ok díky 🙂 Zkusím to ještě jednou 🙂

edit: Mě to po akci přišlo zbytečné. Chápu že se může zapomenout.. Je to lidské. Starostí je vždy dost..

Josh
    Člen

Krom toho jsi si měl napsat do UM..
    A asi by jsi dostal náhradu , jednoduché..

Josh
    Člen

No měl by jsi , měl by jsi…

Fox Mulder
    Člen

Mě cena lístku (750 Kč) vzhledem k úrovni akce, line-upu a místě konání přijde jako poměrně nízká! 🙂 Koukněte na ceny v zahraničí..

PS: Patřím mezi nadšence/šťastlivce, kteří si lístek koupili už v zimě a proto je teď hřeje na srdci! :´-)):-P;-)

deivis
    Člen

Josh – když vyhraju kontaktuje mě někdo? 🙂 Né jak minule… 🙂

bullet SOUTĚŽ – Transmission soutěž o vstupy a cédéčka.

Ve hře jsou tři volné vstupy na třetí díl Transmission plus CDs Transmission mixed by DJ San, Blank&Jones CD a DVD The Singles, ATB the Best of
    Soutěž skončila 22.11.2006 v 23:59
    Správné odpovědi
    Jaký byl první raketoplán ve vesmíru?

* Discovery
    * Columbia
    * Challenger

Výherci

* David Linhart
    * Petr Svoboda
    * Rudolf Konečný

Výherce bude kontaktován promotérem

Josh
    Člen

Musíte pochopit , že Sazka Arena je 2x dražší , než T-Mobile Arena , tím pádem jen 100.kč navíc v lístku jde pro pronájem Sazky… :-!

inferno
    Člen

…když to tak vezmu, Tiesto před 3 rokama stál 400,- pár dnů před akcí, dneska už 900,-

Josh
    Souhlas s tím, že v zahraničí jsou třeba organizačně méně kvalitní akce než Transmission v Sazka Areně za dvojnásobnou cenu, a to v ne tak zajímavých prostorech. Ale jde taky o to, co na party přijde za lidi, a právě Sazka Arena láká asi nejvíc lidí, kteří vůbec neví, do čeho jdou (vím z vlastního okolí). A ještě je tu fakt, jak hrají DJs tady a jak na pro ně exkluzivnějších akcích. Sečteno a podtrženo TM4 je na české poměry více než luxusní akce za luxusní cenu, ale vybrané akce v zahraničí mají své nezaměnitelné kouzlo.

deivis
    Člen

Newman – mě to take vzalo vitr z plachte. Obzvlaste pote co diky TM uz ani nesoutezim..
    Minule sem se dozvedel ze jsem vyhral az tyden po TM4 pote co mke vyrys psal at se podivam na techno.cz..
    Toz zustanu doma asi..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

podepisuju se pod škváru
    a uznávám, že se z českejch akcí přestává stávat povinnost pro čechy, ale přibližuje se to zahraničí, kdy si každej vybíráme, kam že to pojedem a tuhle cestu absolvujem párkrát do roka..

nicméně furt z tý ceny nejsem veselej

Josh
    Člen

No pro trancové nadšence to musí bejt nejlepší line-up, jaký tu kdy byl k vidění….:´-))

Newman
    Člen

hmm, tak to máme 750,- za vstup, 423,- za vlak + dalších xxx,- za jídlo a pití, copak kradu? X[] Holt moje chyba, neměl jsem váhat %-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 481. až 495. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.