TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 526. až 540. (celkem z 974)
  • Autor
    Armin
    Člen

Kurna, uz bych si mel koupit lupen 😀
    Jestli to udelaj kluci v Sazce, tak to bude zuupa 🙂

Ad. pronajem Sazky, ja zas slysel, ze Sazka musela zlevnit pronajem, ze se tam moc akci nehrnulo a zacalo se rejpat, ze je Sazka moc prodelecna, tak ze pronajem snizili..ale to muzou byt vsechno jen kachny…
    ..no jen doufam, ze TM se stehuje do SA kachna néni. 🙂

Atronoss
    Člen

Tyjo to by bylo super, kdyby to bylo v Sazce, protoze jsem tam jeste nikdy nebyl 🙂

( A kdy nam tu taky konecne postavi zastreseny fotbalovy stadion ala Gelredome nebo Amsterdam ArenA? 😀 )

PS: a to ze se v Sazce nesmi kourit se mi taky zamlouva (zakazal bych to vsude, at si kourej kuraci doma :-P) !

Josh
    Člen

Fox je teda blíž:o))))

2Sexy
    Člen

nééé… hlavne at to je v nezahulený sazce !! ááá ja nechci smradlavou týmobajlku 🙁

Karel
    Správce

tak na prani organizatora zatim take stazeno.

Tecko
    Člen

Taky mne to vrtalo hlavou listek za 300 line-up za kterej by nekteri chteli o 200stovky vic a jeste presun do sazka areny? Je pravda ze to bylo pro prvnich 2000 listku ale prece..mozna byl velkej zajem a tak misto aby utnuli predprodeje tak to presunuli a muzou prodat o dalsi 4000listku vic…no nechame se prekvapit. Kazdopadne jsem rad ze jsem tech listku za 300 par koupil takze jsem neprohloupil……:´-))

Karel
    Správce

tak to nevim proc to techno.cz stahlo, mne ta tiskovka prisla take jiz vcera kolem poledne, ale byl jsem pak mimo net a vecer jsem se zasekl 5h na sledovani tenisu Stepanek – Djokovic, takze jsem se k nasazeni dostal az ted po ranu .. tak uvidime, jestli mi nekdo napise ze se ma sundat, snad ne … 😉

Fox Mulder
    Člen

Joooo, zákaz kouření jooooo!!

Kdo má dejchat ty smrady.. %-) Dělá se mi z toho vždycky blbě. :_)

TIGI
    Člen

Neeeee…zakaz koureni neeeeee

Fox Mulder
    Člen

Já mám dojem, že jsem slyšel T-Mobilka 1 milion, Sazka Arena 4 miliony.. Taky jde o to co do toho všechno bylo započtený a co ne, že jo.. 🙂 Ale už nevim kdo mi to řikal, odkud ten to ví a zda si ty údaje pamatuju správně. 🙂 Takže moje informace má mizivou důvěryhodnostní hodnotu. 😉

Věřím ale tomu, že UM má bohatýho chlebodárce. 🙂 Začít prodávat lístky za 300 Kč, pak výrazně posílit line-up a přesunout akci do mnohem dražší haly je minimálně zvláštní. 😉

prochi
    Člen

hele o pronajmu sazky je tolik mytu ze nevim no……ja slysel ze je jen dvakrat drazsi–pry t-mobilka 300 000 Kč,sazka arena 600 000 Kč……..ale to je jedno,podle meho nazoru ziskala UM silneho sponzora,mozna znova staropramen,bylo by to pochopitelne kdyz UM snima spolupracuje i na ottavianim,CG a B.batesovi v retru…….mozna to taky bude jiny hodne silny sponzor,podle me si UM udelala docela dobrou reklamu se SW,tak se sponzoři začali zajimat i o tuhle zatim neobsazenou oblast……ale kachna si myslim že to není páč to by v ty zpravě z techno.cz nebylo vyjádření Kučery……..tohle je muj pohled na věc 🙂

Fox Mulder
    Člen

2 Sq4Raa: Já jsem si ho koupil! 🙂 Já myslim, že to zas tolik lidí nebylo, i když!! 😀 Souhlasím ale, že taková akce s takovym line-upem v takovym prostoru za tuhle cenu je víc než luxusní!! 😉

Sq4Raa
    Člen

Jde o to, kolik lidí si koupilo lístek za 300 Kč. Za takovou cenu do SA na takovej line-up. Nevím, nevím 🙂

Newman
    Člen

škvára: no jestli jo, tak pořádáním v Sazce jen stoupne prestiž celé akce, takže by to dávalo smysl *my 2 cents*

Sq4Raa
    Člen

Je pravda, že projekt Transmission chtějí UM expandovat do zahraničí :-). A nebo je TM SA kachna.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 526. až 540. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.