Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmision 4
- Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
23. 8. 2007 v 17:24 #35962
Dexx
Člen> Seznam jmen, na jejichž komenty má smysl reagovat
> (reaguji)
> dance-girl, hellman, Sickboy, mountainer,
> K1aptcha, Star_Guitar, Fox Mulder, SHP, Pavi,
> Paya, Urorkinator, TIGI, alexx, Andree, hoky,
> DjDkD@ave, stjopa, milan, Newman, deivis, vyrys,
> versusio, bajkal, Nuld@, inferno, M.i.k.e, PULPI,
> Showman, Hustey, MART1NEK, ceero, dukelak,
> majklhauske, LIT, Roman, Andrews, Freezer…Chudák Karel. :oD:oD
23. 8. 2007 v 17:20 #35961urorkinator
Člen…ten lineup se mi líbí… snad to nezmrší zase zvukem 😀 ….
…jinak k té české SB se schranzem… jste asi padli na hlavu ne? SB a se schranzem? na Schranz je tu přece apokalypsa,…a nic jiného nebude….ten, kdo by tu chtěl udělat akci s názvem Sensation Black a dal tam schranz by byl jaksi trochu padlej na hlavu…takhle kazit jméno dobrý hardstyle party… jako mně se schranz líbí a pařim na něj rád, ale na SB bych ho nedával ani kdyby mě měli všichni přítomní trhat hlavu :_) … SB je hardstylová a bude! … navíc myslim, že hardstyle by pobralo víc lidí, než schranz… o hodně víc…
23. 8. 2007 v 17:17 #35960milan
ČlenCo takhle založit thread sensation black, ať to nepíšem sem do TM?:oP
23. 8. 2007 v 17:10 #35958Sanchez
ČlenSeznam jmen, na jejichž komenty má smysl reagovat (reaguji)
dance-girl, hellman, Sickboy, mountainer, K1aptcha, Star_Guitar, Fox Mulder, SHP, Pavi, Paya, Urorkinator, TIGI, alexx, Andree, hoky, DjDkD@ave, stjopa, milan, Newman, deivis, vyrys, versusio, bajkal, Nuld@, inferno, M.i.k.e, PULPI, Showman, Hustey, MART1NEK, ceero, dukelak, majklhauske, LIT, Roman, Andrews, Freezer…diky nooo:-/
23. 8. 2007 v 16:43 #35956inferno
ČlenJinak v Belgii byla první Black, druhá White. Problém byl v tom, že při Megamix nebo Technoboy vs. Prophet se dost znatelně poškodil zvuk a celá White stála za …
23. 8. 2007 v 16:41 #35955inferno
ČlenJá si osobně myslím, že spousta lidí, co by tu uvítala pseudo tech-trance Sensation Black, tak třeba o hardcore toho moc neví…
Souhlas s hellmanem, spíš pár let počkat, oťukávat a rozšiřovat tady harder styles scénu, než takováto pseudo akce příští rok.
23. 8. 2007 v 16:29 #35953TranceBeast
ČlenZatím jen spekulovat můžeme o prostoru konání, kterým by se mohla stát i Sazka Aréna. Všimněte si, že na stránkách agentury UM o místu konání zatím není žádné info. (www.poslouchej.net)
Sazka Arena by mohl bejt slusnej masakr… taková druha Sensation…23. 8. 2007 v 16:20 #35951Atronoss
ČlenSchranz = vysoke preskrcene tony, takove to kšš kšš kšš 🙂 rychlost tak 155 ~ 185 BPM, vetsinou 160… casto ulitly predelavky z Video Kill The Radio Star, Born Slippy, Call On Me
Hardstyle = co mozna nejhutnejsi a nejtvrdsi beat, rychlost tak ~150 BPM, melodie tvorene spise acidovymi zvuky…
Vseobecny rozdil, schranz si zaklada na vyskach – musi to poradne sypat, hardstyle na tech nizsich tonech – musi to poradne mlatit 🙂
Tot muj laicky nazor…
23. 8. 2007 v 16:05 #35946Sq4Raa
ČlenNe, já to blbě napsal 🙂 . Jen vím, jak je na to panda alergickej :oD . Žánrově jsou tyto styly opravdu někde jinde 🙂 . A Schranz na SB je (snad) nemyslitelnej. Ovšem kdyby chtěla UM schranz, tak si udělá schranz a nikdo jí v tom nezabrání (tuším, že měli smluvu, jenž stanovovala nezávislost rozhodování ohledně linu-upu = ID&T do toho nekecala)
23. 8. 2007 v 16:03 #35945Stoupa
ÚčastníkO schranzu toho moc nevim, ale hardstyle vznik ze stylu hardcore/gabber, kterej hlavně v Hollandu frčel od roku 1992… po roce 98 hardcore znatelně zpomalil (aby se v dnešní době vrátil back to the roots 😛 ) a začal se krystalizovat hardstyle… zpočátku moc rozdílů (kromě rychlosti) nebylo, ale styl se měnil a měnil až zní tak jak ho známe dneska. Zásluha na jeho popularitě taky patří lidem jako je The Prophet, Promo, Lady Dana atd. páč ty z hardcoru přešli do hardstylu…
tohle je moje definice, pokud mě někdo doplní nebo opraví, budu jedině rád 🙂
23. 8. 2007 v 16:02 #35944Andree
ČlenPodobnost techto stylu mozna spatruju i v tom, ze se casto hrajou predelavky starych klasik.
Priklad: hodne oblibenej schranz track je predelavka Boney M. V hardstylu (doufam ze to ted zarazuju spravne) napriklad predelavka Metallica – Nothing else matters.23. 8. 2007 v 15:59 #35943Andree
ČlenSq4Raa: takto to nemelo byt pochopeno. V zadnem pripade nechci nekoho poucovat. Svuj nazor na danou vec jsem napsal, ale zaroven v prispevku dodavam, at ho rozhodne nikdo nebere moc vazne, nebot se v tyhle hudbe fakt neorientuju (a mozna si rad necham rozsirit obzory, tzn. nechat si vysvetlit rozdil mezi schranzz a hardstyle).
23. 8. 2007 v 15:56 #35942Newman
Člen2Sexy napsal(a):
——————————————————-
> Koukal jsem do bazaru a nekdo prodaval lupen za
> puvodnich 330Kč!! Má nick Marv a je totady. Tak
> delejte. (reklamu mu nedelam, jenom si myslim, ze
> to je dobra koupe)No já mu psal už včera, ale bez odpovědi…
23. 8. 2007 v 15:55 #35941Sq4Raa
ČlenAndree: Myslím, že srovnávat schranz a hardcore + poučovat SHPho v této oblastni, není úplně to pravé ořechové 😉
23. 8. 2007 v 15:55 #35940Stoupa
ÚčastníkAndree já si zase myslim přesnej opak, že schranz a hardstyle je úplně o něčem jinym… schranz je prostě totální výmaz a hardstyle má „hlavu a patu“ jak tomu řikám…
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.