TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 721. až 735. (celkem z 974)
  • Autor
    Newman
    Člen

Jak to tak sleduju, tak bude v pátek zase o téma k hovoru víc %-) Nechcete už jít spát a nechat to být?

Sq4Raa
    Člen

Jen pro urovnání (spíš pro Bastarda, ostatní si zřejmě úsudek udělali)

Můj komentář:

Jejich sound? Kolik členů má Scot Project? 😐

Bastardova odpověď

to Sq4Raa!!Jakým slovům nerozumíš demente????Sound, překlad zvuk..U Scot Project vynikající…A členů měli nabo mají 2…Tak příště nedělej machra, a koukni se do slovníku tupoune!!!

A tohle Bastard mapuje asi takto:

Jde o to, že jsem něco napsal, konstatoval…A tady hovádek brečí Scot project je 1…Říkám, dobře, byli 2, je jeden, sorry za neznalost…

(Jakým slovům nerozumíš demente????Sound, překlad zvuk..U Scot Project vynikající…A členů měli nabo mají 2…Tak příště nedělej machra, a koukni se do slovníku tupoune!!!)

Snad to tímhle uzavřeme…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tady jeden kokot funguje jako roznětka.. prostě ho ignorujte a bude to diskuze jako dřív.. že je domýšlivej a vztahovačnej, jeho problém, po netu mu nikdo facku nedá, nechme to na toho, kdo se neudrží při osobní konverzaci

přesně, oh, what the drama on internet %-)

BoRo
    Člen

ne ne ne! radsi dejste Bastardovi iseekyou Andrewse. ale chtelo by to verejny chatik:oD

Sq4Raa
    Člen

No vidíte, jak nám tu chybí Andrewsovo Oh a drama :-/ . Jinak Bastarde já nemluvil o IQ, řekl jsem inteligenční test. A přijde mi divný, že Scot Project je tvůj sen a přitom ani nevíš, kolik má členů. Za neznalost ses neomluvil, jen si začal nadávat. Takový jako ty nám tu doopravdy chyběl %-)

BoRo
    Člen

Ale musim pochvalit! Drzeli jsme se kluci bez kecu skoro 4 stranky!!!:-)

Desire
    Člen

Uz se poprali? 😀

Showman
    Člen

Starf – :oD:oD:oD:oD:oD

zbytek už je pro mě no comment – každý má o tom zcela jistě své mínění;-)

Starf
    Člen

DJ Bastard
    Člen

Děláš si prdel????A kdo furt komentuje furt samou věc????Založ si to, proč se ptáš, maminku nemáš u krku ne, tak dělej…já se v tom nepřehrabuju, naopak to považuju za uzavřený…Navíc jsem se několikrát omluvil..!!!!!!!!!!!O co se týče té inteligence, tak jako moc vtipné to nebylo, argumenty bohužel chybějí lidem, kteří jsou na tom s iq stejně jako pan Bush…%-):-!

Showman
    Člen

se z toho.. nezaložíme nějakej novej topic o T4? vážně mě to nebaví, jeden příspěvek k tématu, jeden od gaye ‚bastarda‘ a mě už neba se v tom furt přehrabovat%-)

deivis
    Člen

Dj Bastard – ja ale nemluvil o inteligenci. Prave naopak..

DJ Bastard
    Člen

Přesně tak…Jde o to, že jsem něco napsal, konstatoval…A tady hovádek brečí Scot project je 1…Říkám, dobře, byli 2, je jeden, sorry za neznalost…A pak se všechno pos…!!!Prostě jsem rád, že přijede, a bude to senza akce…trapná diskuze to možná byla, ale kdyby si nebyl důležitej a nekomentoval to, co po Tobě nikdo nechtěl, tak se nic nestalo…A to iq , hoši, humor jste moc nepobrali no..Iq není o čtení ani o základech pc…Iq znamená umět, nebo si představit..A hlavně to znamená logicky myslet, uvažovat v souvislech, o tom je inteligence!!!tečkaToď lekce pro naprosté idioty…Je to diskuze o transmission..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no není to frajer? :oD

deivis
    Člen

Jelikozu pracuji ve spolecnosti ktera poskytuje internet a pracuji na pozici kde se resi prvotni pozadavky zakazniku tak byhc rekl inteligecnni test ne ale spise test ze cteni a zakladu PC.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 721. až 735. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.