TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 736. až 750. (celkem z 974)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Tak si ty svoje myšlenky piš doma na papír, když nechceš, aby je někdo četl nebo se jimi zaobíral.. Myslím, že smluvní podmínky o zavedení internetu by měly zahrnovat inteligenční test….

iamek
    Člen

4 Bastard: Muj pes ma zitra narozky… Nechces mu zahrat ? Iq budete mit stejne:_)

K1aptcha
    Člen

DJ Bastard: docela dost trapná sranda 😐 a nauč se psát „gayové“… ať „nás“ nazýváš správně! :oD

deivis
    Člen

Kdyby to bylo bez tech gayu tak by to byl vcelku ok prispevek.

DJ Bastard
    Člen

:-!Vy jste gayjové…Jasně jsem napsal svojí mysšlenku a nějakej gayjus to komentuje, to přece není normální, když jsem se na nic neptal…Kdo poučuje???

DjPeroxid
    Člen

souhlasim nadávky a vůlgarita nic nevyřeší!

K1aptcha
    Člen

DJ Bastard: fanoušek možná jseš, ale to neznamená, že musíš být takto vulgární :-! I přes to „poučování“…

majky
    Člen

takze lupen mam uz od zaciatku predpredaja a az teraz som sa na sto pero rozhodol ze kvoli tomu pridem domov na dovolenku…. ferry je boh….

M1chl
    Člen

…no tak kdyz uz se to takhle zmenilo tak bych misto ferryho bral radsi woodse a misto sana (hrani tohodle cloveka na we love markus schulz se mi opravdu nelibilo..) bych bral MORPHa kteryho sem este na zivo neslysel,ale jeho produkce a mixy se mi dost zamlouvaj….pak bych byl velmi spokojen…

Sq4Raa
    Člen

Ban….

EDIT: Nechceš psát do jiného threadu? Třeba ´pro zasmání´ . Tvé komentáře jsou k tomu přímo předurčeny…

DJ Bastard
    Člen

Tak za prvé…Pro ty kteří neumějí číst!!!!Napsal jsem zde svůj názor na Transmission 4, jak jsem rád, že zde bude Dj Scott Project a taky to že vystoupí borci Above & Beyond…Na nic jsem se neptal, a nějakej teploušek z velkých jihočeských rybníku S4Raa komentuje můj příspěvek aniž bych se na něco ptal…Takže potom, kde to jsme, že jo???Vina není na mé straně, laskavě si hleďte svého, až se budu na něco ptát, tak můžeš okomentovat můj příspěvek, to platí pro všechny…Omlouvám se, ale byl jsem v právu..Jsem obrovskej fanoušek trancu, stejně jako vy!!!!!!!!!!!!!

J.Clara
    Člen

To je úroveň doufám že to Karel vymaže, seš fakt bastard.:-|

deivis
    Člen

Felipe – dneska sem na Tebe myslel.. Kua to je smula jak svin co 🙂
    Scot konecne v CR a ty budes mimo.. B-]

Felipe
    Člen
    Felipe
    Člen

konečně SCOT PROJECT !!!!! ještě by mohl sekundovat Yoji nebo aspoň Mark Sherry s Michaelem Dow
    …hjo, jenže já budu v UK:´-(

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 736. až 750. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.