TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 931. až 945. (celkem z 974)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

prochi: Jdi do hajzlu, to je ubohost. Jako jeden z jednatelů CV by ses neměl snižovat k tomuhle; akorát ukazuješ, o co vám jde. Předhánění s UM, natáhnout víc lidí, pozvat co nejvíc jmen z TOP 10 co nejrychlejc a ještě si ty dje přetahovat. O lidi vám vůbec nejde a o hudbu už vůbec ne. Doufám, že brzy zkrachujete, ztratili jste i jako lidi veškerej můj respekt.

prochi
    Člen

Tohle by UM melo vazne vysvetlit…..
    Clear Vision: Když nedávno konkurenční promotérská skupina anoncovala čtvrtý díl své pravidelné party, milně uvedla jako součást line-upu Christophera Lawrence, kterého neměla pro akci smluvně zajištěného. Clear Vision je s Christopherem Lawrencem v jednání již dlouhou dobu a nyní se finálně dohodla na konkrétním datu. „Původně měl být Christopher na Amazing City 1, ale bohužel pro nás dostal na tento termín lukrativní nabídku, kterou přijal s tím, že povedeme jednání o novém, náhradním termínu. V den oznámení konkurenční akce jsme byli nuceni reagovat a výsledkem je Amazing City 2,“ říká Daniel Trojan z Clear Vision.

mountainer
    Člen

tip pro UM, když nastal problém s Lawrencem – přivezte nám Ottavianiho, Bronzwaera, O’Callaghana nebo L-Veeho a bude to nářez 😀 ale to jsou asi jen sny…

mohl by být Ferry 🙂 když neni na SW – se ale nějak zbláznili,…ale oni to všechno ještě překopaj a nebude tam nikdo, kdo tam měl být původně 😀 …a opravdu tam bude E(O)LF

Sq4Raa
    Člen

Myslím, že jsme se shodli na tom, že posledním Djem do party bude Ferry…Ovšem když teď vypadl Christopher….EOL ani náhododou……

kuchtajz
    Člen

lol……tak už jsem ve světle :-D,kdopak asi bude místo Lawrence?

tipujte náhradníka,že by Elements Of Life :-P?

Muff
    Člen

Ja bych rekl ze prijede jenom jednou akorat UM tise mlci ze to nebude na TM4

kuchtajz
    Člen

tak Christopher Lawrence přijede během 4 měsíců hned 2krát??……nebo se odhlásil z Transmision? %-)

Sq4Raa
    Člen

San + Jan Johnston LIVE
    Above & Beyond
    Markus Schulz
    ………………………………………..????

Paya
    Člen

inferno: tak tak, ale nebylo by vůbec špatný, kdyby v Praze Tonyho doprovodili oba, jak Paavo, tak Jono :´-))

a Markus, no, samozřejmě, tak to bude hotovo :oD

No to bude zase nářez… v mém případě docela graduje procento „zničenosti“ po Transmission… na T1 jsem se doničila lehce, celkem to šlo a ve vlaku domů jsem ségru nenechala spát :oD na T2 mě dostal Markus, přijela jsem doničená více… Na T3 jsem se vybláznila na Markuse, pokračovala jsem přes ATB a B&J a domů dojela bolavá a dobitá a nožičky bolely, jau jau… a co teď? T4 panečku a ještě ty jména… Christopher Lawrence, A&B, Janča live …. to aby mi už rovnou přijela naproti sanitka :oD:oD

inferno
    Člen

všechny tři jsem viděl zatím jen na Trance Energy a Global Gathering..

deivis
    Člen

Prijedou A&B vsichni 3 nebo jen 2?

benes
    Člen

Markus hura…….mno kazdopadne jedu.To zase bude narez…..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 931. až 945. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.