TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmision 4

• Toto téma obsahuje celkem 973 odpovědí. Do diskuze (142 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kuchtajz a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 974)
  • Autor
    Fox Mulder
    Člen

2 Paya: Jen to sem dej!! :-);-)

Paya
    Člen

SHP: moment, já ani nevěděl, že nechceš jít :-/ to bych Ti teda taky napsal 🙂
    dance-girl: já mam, ale snažím se v sobě radši dusit jakoukoliv chlubivost 😀

dance-girl
    Člen

Sakra, fotku se Scotem nemam, že bych se přidala :-/

Nee, nebudu se opičit :oDB-]

Fox Mulder
    Člen

2 deivis:

Zííítra!! :oP;-)

Sq4Raa
    Člen

;-);-);-)

deivis
    Člen

SHP : :-O super!!

SHP
    Člen

Tak s radostí oznamuji, že zítra se také dostavím i s milovanou přítelkyní. Díky všem, co mi psali, že mě na party chtěj vidět. Díky moc, jste kámoši 😉

MARTHEZZ
    Člen

Sry. Napsal sem fakt h*vno. Výměna je jasná…:oD Jsem spíš myslel, jestli mi to vymění na terminálech sazky ,ptz se mi nechcou stát fronty u pokladen, ale nějak sem uletěl a napsal úplnou blbost 😀

To LastHunter : Sry, díky mě to máš oficiálně ! :oD Za dobrotu na žebrotu… :oD

benes
    Člen

Uz se tesim,to zas bude,luxusni akce:-D:-D.Akorat ta vymena.To uz asi moc luxusni nebude pokud budou fronty.

Stoupa
    Účastník

Jestli vydržim do konce Scota, tak mě pak nesete domů jo? Páč nohy tam asi nechám :oD

Iggy
    Člen

Sajmonka: Lístek už mám, ale 650 Kč je dobrá cena, myslím, že to v pohodě prodáš. To máš navíc a nebo jsi chtěla jet, ale nakonec nejedeš?

Sajmonka
    Člen

Hej nechce někdo lístek na zejtřejší super akcičku do Sazka arény? Lístek je za 650,- kdo má zájem volejte na číslo: 739155800

Iggy
    Člen

Tak nakonec dorazím zítra opravdu až na tu devátou, doufám, že nebudu moc dlouho čekat ve frontách. Jak to vypadá, tak budou na začátku hned tři:
    1) výměna lístku
    2) u turniketu
    3) na šatnu

Jinak jsem koukal, že na SW se platilo na barech žetonama a tady se bude platit penězmi. Co je lepší?

deivis
    Člen

ziiiiiitra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SHP
    Člen

Se mi líbí, jak všichni dělaj ze Scota něco tajemnýho, co tu nikdy nebylo….jo, je to dobře…černej kůň akce 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 974)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.