TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission – 10th Edition – 30.11.2013 O2 Arena

• Toto téma obsahuje celkem 91 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Tecko a poslední změna proběhla před 11 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 92)
  • Autor
    Chelseaplayer
    Účastník

No po pár dnech musím říct jediné,chci zpátky…Zrovna poslouchám Arneje.sm5

Anonymní uživatel
    Host

Úvod

Hezký report, v mnoha věcech naprosto shodný s mými pocity. Jen nějak vypadnulo hodnocení Orjana??? 🙂

Díky a hezký den

Wanderer
    Člen

pri Transmixu jsem se vznasel nad halou a pral si at to nikdy nezkonci 🙂

Ivoshek
    Člen

jojo, přišel sem na to sám asi 10 minut po mým příspěvku, ale i tak díky sm4

Anonymní uživatel
    Host

Ivoshek:

Martin Garrix – Animals (Broning Bootleg) 😉

Ivoshek
    Člen

Musím říct, že za mě to byla jedna z nejpovedenějších TM, který sem osobně zažil. Jsem moc rád, že United Music nelákaly na až moc gigantický jména (i když třeba jubilejní 10. TM by si kurva toho Armina zasloužila sm13), který pak spíš zklamou, než potěší.

Organizace byla tak jak jsme v podání UM na té nejvyšší úrovni, jen já nevím, copak nejde nikdy udělat šatny tak, aby se u nich nemusela čekat hodina? přišel sem těsně po osmý a zkejsnul tam neskutečně dlouho. Místo toho aby zaměstnali o další 3 šatnáře na každou šatnu víc, tak by mohly omezit kurvyčky rozdávající letákový nesmysly… Co mi přišlo hodně zajímavý a povedený je zavedení MC. Nebyl jsem na Spiritual Gateway, tak nevím jestli to tady bylo poprvý, ale bylo to výborný, zvlášť ten moment kdy přinutil plochu si sednout a pak vyskočit, to byl masakr! A celkově to byl ideální MC, kterej působil tak akorát, ne jako třeba MC Gee na Sensation, kterej se do toho sere pořád…

Stage a vizualizace byla do poslední chvíle utajována. Říkal jsem si, co ještě sakra vymyslí jinýho, revolučního, vždyť už snad ani nic vymyslet nejde a ono ano. Z mýho pohledu to byla fakt pecka a jak je opět ve zvyku UM, vůbec se nešetřilo laserama, pertadama, ohněma, zvuk byl taky výbornej… Vážně krása a za mě jednoznačně 10/10

Teď už k jednotlivcům:

Coastline – díky těm šatnám sem většinu slyšel jen utlumeně, nicméně jsem stihnul konec a můj životní track – Solarstone – 7 cities. Už jen za tohle bych mu zlíbal ruce sm3 Nicméně celkově, i když jen z chodby, si myslím že to byl velice povedenej warm up, přesně v takovým stylu jak by měl být. Osobně jsem na TM slyšel jen jedinej lepší warm up a to v podání SANa v roce 2009. Takže Tomasovi 9/10.

Arnej – velice neobvyklý a zajímavý. Přizpůsobil se plně svojí pozici v time tablu a i I když ne úplně všechno byla moje káva, Airwave, Adagio a hlavně Lethal industry byly prostě skvělý. 8/10

Tomas Heredia – jednoznačně největší překvapení večera. Tohle byla fakt paráda a mělo to jen jedinou chybu a to, že hrál už takhle brzy. Ideální by bylo, kdyby si to prohodil z Cosmicama. Jedny bomby za druhýma tam sázel a ta předělávka Garrixových Animals? doprdele zjistěte mi prosím někdo přesnej název, neskutečná bomba! Za mě jednoznačně 11/10

Markus – začátek super, ale pak… já si nemůžu pomoct, ale mě už Markus nemá čím překvapit. Všechno v jeho podání mi zní prostě stejně, nebaví mě to a právě jeho set je většinou místo pro pauzu, záchod, občerstvení apod. Je to škoda, zvlášť když vezmu v potaz to, jakej má Markus vztah k TM, Praze, Čechám. Ono je asi taky chybou, že je residentem a slyšíme ho rok co rok, to podle mě hned něco ubírá. Čím mi ale udělal radost – New World. Celkově 5,5/10

Transmix – absolutně nejlepší transmix ever. Už jen začátek Delirium – Silence věštil, že to bude pecka. I efekty super, i když na začátku bych to čekal trochu víc a nebyla by marná nějaká desítka z prskavek, ale to nic nemění na celkovým podání… 10/10

Cosmic Gate – Jak jsem už řekl, kdyby působili v čase Heredii, bylo by to ideální, takhle to bylo trochu rozpačitý, protože večer začínal mít nějaký grády a tohle, nemůžu si pomoct, to trochu přibrzdilo. Kdyby v tomhle místě vystoupil Heredia, spousta lidí by asi omdlévala štěstím… Špatný to nebylo, rozhodně daleko lepší než Markus, jen si nemůžu vybavit moc tracků. 7/10

Orjan Nilsen – Druhej vrchol večera, alespoň teda pro mě. Zbožňuju jeho tvorbu a neskutečně jsem si to užil. Mafioso, Violetta, Between… jediný co mi chybělo bylo Achtoo. Za mě 9/10

Sneider – přiznám se, že jeho jsem neměl naposlouchanýho a byla to chyba. Ideální řezník na závěr ve stylu Marca V. Vyždímal z lidí poslední zbytky sil, jednoznačně vymazlenej uplift a pro mě ideální dojezd, ne vždy se mi stává, že zůstávám až do závěrečný znělky… 10/10

Celkově prostě báječná noc, velká pochvala pro United Music. Udělali výročí tak, jak se sluší a patří… Snad se konečně dočkáme DVD…

Sigix
    Člen

Hudebně:
    Coastline: Díky němu sem dorazil po letech relativně včas 🙂
    bezvadnej warmup set, sice sem se těšil že to bude o trochu svižnější, ale přijemná změna oproti Poliakovi, kterýho nemusím.

Arnej: To byl pro mě výbornej set, moc ho nemusím jak je namachrovanej ale hraje skvěle.

Heredia: Zklamal slow down oproti Arnejovi, co se kvality týče tak ale trancový současný zvuk a vhledem k tomu, že sem ho slyšel poprvý, tak si nestěžuju

Markus: Klasika a je vidět, jakej je to profík, jako jedinej pochopil koncept transmission a zahrál k tomu odpovídající set, vizualizace při jeho hraní byla senzační

Transmix: Těhle 20 retro minut s bezvadnou show mě zahřálo na srdci 🙂

Cosmic Gate: nikdy sem je nemusel, letos na tom nic nezměnilo, tempo dolů a až na fire wire naprosto ztracený čas

Orjan: vzhledem ke stavu O2 areny už nebyla nálada a asi v půlce sem vyrazil pryč

Sneijder: mrzí mě, že sem neměl sílu na něj vydržet, musel to být neskutečný mazec

Orgnizačně:
    1) To co letos bylo u vstupu, bylo něco nemyslnýho. Nějaká profi agenturu na security řešila každýho člověka půl minuty až minutu, což je při takový návštěvnosti tragédie.
    Před O2 sem byl něco málo před půl devátou a uvnitř sem byl po 9. Co sem mluvil se známejma, tak se situace nezměnila téměř celou dobu…

2) Šatny, zase nějaká profi agentura, borci moc nekmitali, každopádně stejně jako každej rok, šatny vzadu jsou vždycky relativně volný!

3) Vzduch
    Nevím proč, nejpíš měl někdo nápad zahřát lidi aby měli žízeň a tak naprosto neřešil ventilaci. Letos poprvé po transmixu byl kouř z produkce i v okruhu kolem plochy.
    Na koho se člověk podíval, ten byl znavenej a zmoženej, díky nedostatku vzduchu. Za tohle letos palec dolů

4) Za zbytečnost akce považuju MCho, kterej tam byl naprosto k ničemu.

Vizualizace:
    Letos se mi to moc líbilo, působilo to profesilaně a show byla o něco lepší než vždycky. Rozhodně teda ne jak slibovali v medialní masáži, ale bylo znát že se tomu věnovali hodně.

Party people:
    Chvílema sem měl pocit, že sem v jiný zemi… možná blbej odhad ale říkal bych, že tam byla tak polovina cz a zbytek byl odjinud 😀
    Štve mě kouření na ploše, kterýho se nikdy tahle akce nevyhne. Ač sem kuřák, tak když mi někdo fouká do ksichtu dým a skáče takže má ostaní jako poplník, je to na pěst.
    S tím dál souvísí, že místo pro kuřáky bylo tragické. Umístění bylo v pohodě, ale proč tam nikdo nepustil aspoň odvětrávání? No lidi co se snažili chovat ohludeplně k nekuřákům, ví o čem mluvím.

jack007
    Člen

v trancemixu me dostala nejvic skladba od Reflekt, hezky sem si zavzpominal

https://www.youtube.com/watch?v=Fj1kK8sB9u4

hectic
    Člen

tak já nevim, sice jsem vnímal někdy po začátek Schulze, ale ten dnešní trance se mi zdá nějakej jednotvárnej a o ničem… ale jinak jsem se bavil

mitchel
    Člen

za mě spokojenost, v hodně věcech se shodnu s freezerem

reach the sun mňamka 🙂

arnej zvláštní sound, na poslech slušné, pořád smskoval ale stíhal to vše, lethal industry oživilo halu
    heredia výbornej, hrál ASOŤácky, nečekal sem že to tak rozjede, he was not afraid of 138 a to je dobře, tak to má vypadat, Starships Over Alice mňamka
    markus schulz klasika, ze začátku to řezal ale pak to přešlo do takové nijaké pasáže, aspoň sem si odpočinul a vychutnal si super vizualizaci
    transmix pecka
    cosmic gate, čas na jídlo a procházku, abych na parketu neusnul, konec ale výbornej fire wire + exploration, škoda že to museli vypnout v nejlepším ten track, opět to zvedlo halu nahoru
    orjan toho já můžu, od začátku do konce mě bavil, mafioso v sixma remixu, belter, violetta atd atd, bomba
    sneijder, na něho jsem se těšil nejvíc a nezklamal, řezal od začátku do konce… ve skrytu duše jsem u něj doufal v ramelii, tam bych se rozplynul, tak aspoň ramsterdam 🙂

celkově hudebně spokojenost, konečně zase na transmission zazněl uplift, musím být rád i za to málo 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Transmission? za mně dobrý!

vizuálně to nebyla taková pecka jak bych třeba čekal po té mediální masáži jak to bude všechno velkolepé…spíše bych řekl, že to bylo podobně dobré jako vždy, ne však lepší…

Coastline – hrál pomaleji, než je u něj zvykem…ale tak jako rozehřívač se musel přizpůsobit…i když musel..Heredia by mu to vystvětlil jinak Reach The Sun paráda… 7/10

Arnej – zvláštní, menumentální, temnej začátek…prostě Arnej…hrál hlavně svoje věci…takže takovej ten pomalejší dark trance…žádnej trouse…finále spokojenost…Airwave, Lethal Industry nebo Addagio fajne! 8/10

Heredia – překvapení večera! v první půlce spíše svoje věci…ale v té druhé přeřadil na uplift…Photographer remix, Starship Over Alice a další 140ky…hehe takhle se hraje z kraje večera…Heredia na nějaký vývoj noci vyloženě sral a řezal na konci uplifty 9/10

Schulz – začátek dobrý, takový ty typciký bigroom tracky a nechyběla moje oblíbená Remember This…v druhé půlce mě ale docela nudil a zachránil to pak až samotným závěrem…takže nakonec ok 8/10

Transmix – hudebně bomba, nejlepší Transmix, ty nejlepší možné klasiky jako Airwave , Gouryella, Synaesthesia a Addagio ve Ferryho mixu konečně! 10/10

Cosmic Gay – no samozřejmě to docela zabili…vrazné zpomalení…žádné přizpůsobení se pokročilému času…tak nějak klasicky to zachránili závěrem v podobě dvojice Fire Wire a Exploration…lehce překvapili s novýma Rankáčema 6/10

Orjan – noo jedinej vyloženej trouser večera….že mu není blbé trousovat na trance eventu v takto pokročilé době….měl být někde na začátku line-upu, opět ale docela fajn závěr…Violetta a Between The Rays…6/10

Sneijder – sice mi nezahrál Proper Order ani Napalm Poet ale odpouštím, protože jinak to byl nadupanej set, jeden dokonalej uplift za druhým, nejlpeší asi Ramsterdam, Now Or Never a závěrečná Silent Treatment…škoda, že je Sneijder docela chladný…není to zrovna showman, za to mu strhávám půl bodu 9+/10

takže celkově nakonec určitě spokojenost…více v reportech, které chystám v pondělí či úterý…

Anonymní uživatel
    Host
    jack007
    Člen

Tak uz sem doma, teda dlouho sem Schulze neslysel, ale blil bych z toho co ted hraje. To je naky Acid techno ci co? Samej kyselej zvuk hral, tfuj. Jinak bylo na co koukat, skoda ze ten zvuk nemuzou malicko vic natocit na plac. Dole to hralo o poznani hur nez na ochozech.

jack007
    Člen

Tak uz sem doma, teda dlouho sem Schulze neslysel, ale blil bych z toho co ted hraje. To je naky Acid techno ci co? Samej kyselej zvuk hral, tfuj. Jinak bylo na co koukat, skoda ze ten zvuk nemuzou malicko vic natocit na plac. Dole to hralo o poznani hur nez na ochozech

Anonymní uživatel
    Host

prodáno

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 92)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.